Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Canon PR1000-R čierny

4,7 12 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Canon PR1000-R čierny

Zúročia svoju starostlivo pripravenú prezentáciu. Sústreďte sa len na ňu. Canon PR1000-R je veľmi kompaktný a ergonomický prezentér, ktorý vám dobre sadne do ruky aj do tašky k notebooku. Dobre sa hodí všetkým prednášajúcim pracovníkom v obchodnej aj vo vzdelávacej sfére. Môžete sa pohybovať po miestností a byť viac v kontakte s poslucháčmi, a pritom sa ľahko pohybovať s pripravenou prezentáciou.

Kľúčové vlastnosti

  • Veľmi kompaktný prezentér na častejšie prenášanie
  • Ergonomický tvar na ľahké držanie
  • Ovládanie slidov a hlasitosti
  • Laserové ukazovadlo

Všetko potrebné

Nielenže môžete meniť slidy, ale tiež je na prezentéry ovládanie hlasitosti. Prezentácia doplnená zvukom tak môže byť kedykoľvek stíšená, aby boli počuteľné otázky publika. Akonáhle chcete ukázať konkrétnu oblasť, príde vhod červené laserové ukazovátko. Prezentér je kompatibilný so širokou škálou prezentačných aplikácií, a to bez akejkoľvek inštalácie.

Parametre a špecifikácia:

Bezdrôtový dosah:
Až 15 m

Rozhranie:
USB (bezdrôtový dongle)

 
Kód:  OC911h
Produktové číslo:  1345C001
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17