Obnoviť stránku

Canon PowerShot ZOOM

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Canon PowerShot ZOOM

Digitálny fotoaparát Canon PowerShot ZOOM je veľmi moderná inovácia kombinujúca monokulárny ďalekohľad s vlastnosťami digitálneho fotoaparátu. Jeho veľmi nízka hmotnosť a vreckové rozmery z neho robia skvelý doplnok na každý výlet do prírody na fotografovanie zvierat v diaľke, alebo napríklad aj spoločníka na športový zápas, kde nasnímate skvelé zábery aj z toho najvzdialenejšieho rohu tribúny. V troch krokoch ľahko a rýchlo prepínate medzi zoomom s rozsahom ohniskových vzdialeností 100 mm a 400 mm, digitálne potom až na 800 mm. Kvalita fotografií je zabezpečená 12,1 Mpx snímačom a Full HD kvalitou videa. WiFi a Bluetooth rozhranie digitálneho fotoaparátu Canon PowerShot ZOOM ešte rozširujú možnosti na zdieľanie, či zálohovanie vašich záberov prostredníctvom mobilného zariadenia.


Kľúčové vlastnosti digitálneho fotoaparátu Canon PowerShot ZOOM – kompaktný zoom

  • Veľmi kompaktný digitálny fotoaparát s ultrazoomom v bielom farebnom vyhotovení
  • Snímač disponuje rozlíšením 12,1 Mpx
  • Ohniskovú vzdialenosť môžete prepínať v troch rýchlych krokoch (vzdialenosti 100 mm, 400 mm a digitálne 800 mm)
  • Štvorosová optická stabilizácia fotoaparátu Canon PowerShot ZOOM
  • Digitálny fotoaparát vyhotovuje video s Full HD rozlíšením 1 080p a snímkovou frekvenciou 24, 25, alebo 30 sn./s
  • Možnosť prepojenia fotoaparátu s mobilným zariadením vďaka integrovanému WiFi a Bluetooth rozhraniu
  • Nabíjanie prebieha pomocou USB-C kábla
  • Digitálny fotoaparát Canon PowerShot ZOOM je dodávaný s praktickým remienkom na zápästie

Canon PowerShot ZOOM – dlhý teleobjektív

Nový vreckový fotoaparát Canon PowerShot ZOOM v bielom vyhotovení vás dokáže okrem ultra kompaktných rozmerov zaujať aj jedinečnou schopnosťou super zoomu vďaka krokovému a jednoducho ovládateľnému objektívu. Ocenia ho predovšetkým nadšení fotografi prírody, ktorí budú môcť rýchlo prepínať medzi ohniskovou vzdialenosťou 100 mm a 400 mm a možnosťou digitálneho rozšírenia na 800 mm. Vyfotografujete tak aj naozaj vzdialené objekty, ako by ste boli sotva niekoľko krokov od nich.


Zmestí sa do vrecka a napriek tomu je veľmi výkonný

Nezaostáva však ani kvalita fotografií a videa, pretože kompaktný digitálny fotoaparát Canon PowerShot ZOOM je vybavený snímačom s 12,1 Mpx rozlíšením a štvorosovou optickou stabilizáciou obrazu. Pri optickom prepínaní medzi ohniskami 100 mm a 400 mm využijete svetelnosť f/5.6 a f/6.3. Všetko vtáctvo na vzdialených konároch budete mať s týmto fotoaparátom ako na dlani a vždy perfektne zaostrené, rovnako ako športové zápolenia aj z tej najvzdialenejšej tribúny. A nemusíte len fotografovať – aj video sa pýši Full HD kvalitou.

Vreckový digitálny fotoaparát Canon PowerShot ZOOM budete mať neustále poruke

Zosilnená stabilizácia obrazu digitálneho fotoaparátu Canon PowerShot ZOOM znižuje únavu vašich očí aj pri častom pozeraní sa do hľadáčika. Tento unikátny fotoaparát, konštruovaný tak akurát do dlane, bol navrhnutý na rýchle a jednoduché zhotovovanie snímok aj veľmi vzdialených objektov vášho záujmu. Vďaka hmotnosti iba 145 g pre vás nebude absolútne žiadnou záťažou ani pri celodenných výletoch a vďaka remienku na zápästie ho môžete mať neustále poruke.

Podobná konštrukcia fotoaparátu Canon PowerShot ZOOM ako majú ďalekohľady

Úplne nový koncept kompaktných digitálnych fotoaparátov je konštrukcia inšpirovaná monokulárnym ďalekohľadom. Vnútri fotoaparátu Canon PowerShot ZOOM sa preto nachádza dvojkrokový teleobjektív, ktorý dokáže natáčať aj Full HD video . Dynamické zábery zhotovíte pomocou kontinuálneho snímania rýchlosťou až 10 snímok za sekundu. S inovatívnym digitálnym fotoaparátom Canon PowerShot ZOOM vám už nikdy nič neunikne!

Digitálny fotoaparát, s ktorým dokáže pracovať naozaj každý

Digitálny fotoaparát Canon PowerShot ZOOM disponuje veľmi jednoduchým používateľským ovládaním, pri ktorom sa nemusíte rozptyľovať nastavovaním zložitých parametrov – jednoducho zamierite a fotografujete či natáčate, čo oko vidí. Fotoaparát nastavuje všetky parametre automaticky (ISO v rozhraní 100 – 3 200, rýchlosť uzávierky 1/8 000 – 1/30) a vy sa môžete sústrediť iba na cieľ svojho fotografovania. Kompaktný fotoaparát Canon PowerShot ZOOM disponuje úctyhodnou dobou prevádzky a následné nabíjanie je pohodlné, pomocou USB-C kábla.

Inštinktívne ovládanie digitálneho fotoaparátu Canon PowerShot ZOOM

Veľmi jednoduchá je aj obsluha hardvérovej časti fotoaparátu Canon PowerShot ZOOM, pričom k dispozícii máte päť dômyselne umiestnených tlačidiel. Digitálny fotoaparát je konštruovaný na pohodlné ovládanie jednou rukou, či už pri robení záberov, zmenách nastavenia, alebo aj prezeraní snímok. Displej vám poskytne jednoduchú formu používateľského menu s veľmi intuitívnym ovládaním. Inteligentný elektronický hľadáčik (EVF) má vysoké rozlíšenie a jasný obraz a všetky informácie premieta šetrne, aby vám nikde pri fotografovaní, či nahrávaní neprekážali.

Živý náhľad na displeji smartfónu, alebo diaľková spúšť vďaka WiFi a Bluetooth rozhraniu fotoaparátu Canon PowerShot ZOOM

Pomocou vstavaného rozhrania WiFi a Bluetooth sa vám otvára ešte mnoho ďalších možností, ako používať vreckový fotoaparát Canon PowerShot ZOOM. Fotoaparát môžete prepojiť s vaším mobilným zariadením a prezerať si snímky na displeji telefónu, zálohovať ich, alebo do nich dokonca i pridávať vašu zemepisnú polohu. Ak si stiahnete mobilnú aplikáciu Canon Camera Connect, k dispozícii budete na smartfóne mať aj živý náhľad, alebo diaľkovú spúšť, čo určite využijete napríklad pri spoločných fotografiách s rodinou. K vášmu digitálnemu fotoaparátu Canon PowerShot ZOOM sa môžu pripojiť aj ostatní členovia vašej výpravy, takže v reálnom čase na svojich mobilných zariadeniach uvidia ten istý obraz, ako vy v hľadáčiku fotoaparátu.


Obsah balenia digitálneho fotoaparátu Canon PowerShot ZOOM

  • Kompaktný digitálny fotoaparát Canon PowerShot ZOOM v bielom vyhotovení
  • Prepojovací kábel IFC-100U
  • Remienok na zápästie WS-800
  • Používateľské príručky

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 3,34 cm
Výška 5,08 cm
Hĺbka 10,32 cm
Hmotnosť 145 g

Farba

Farba Biela

Typ a funkcie

Typ Kompakt

Snímač

Video

Objektív

Optická stabilizácia objektívu Áno
Max. svetelnosť pri min. ohniskovej vzdialenosti f/5,6
Max. svetelnosť pri max. ohniskovej vzdialenosti f/6,3
Optický zoom 4 ×

Pamäť a ukladanie

Podporované formáty JPEG
Typ pamäťovej karty micro SD, micro SDHC, micro SDXC

Batéria

Výdrž batérie 150 snímok

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania Rozhranie USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Audio/Video USB-C

Obsah balenia

Obsah balenia Popruh/pútko, Používateľská príručka, USB kábel
Kód:  OC061a44c
Produktové číslo:  4838C007
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06