Obnoviť stránku

Canon PowerShot SX600HS čierny

4,4 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Canon PowerShot SX600HS čierny

Fotoaparát Canon PowerShot SX600 HS dokazuje, že parametre ultrazoomu možno vtesnať do tela kompaktu. Tenké telo totiž disponuje 18-násobným optickým zoomom, takže sa vám zmestí do vrecka.
O kvalitu snímok sa stará snímač s rozlíšením 16 Mpx a aj inteligentný optický stabilizátor. Ten využijete pri fotení na najdlhšom ohnisku alebo za slabého osvetlenia. Spodné ohnisko začína na širokouhlých 25mm, teda sa vám pri fotografovaní v byte vojde do záberu všetko dôležité. Pri fotografovaní si môžete zvoliť režim Smart Auto, ktorý sám vyberie optimálne nastavenie, alebo možno využiť funkciu Kreatívny záber.
Ak potrebujete fotografie z fotoaparátu preniesť na internet, ponúka Canon PowerShot SX600 HS pripojenie cez Wi-Fi. To slúži nielen k prenosu snímok do počítača alebo tlačiarne, ale vďaka podpore funkcie NFS aj k prepojeniu s vaším smartphonom. Do snímok tak môžete doplniť aktuálnu polohu cez GPS v telefóne.
Samozrejmosťou je možnosť nakrúcania videa. Canon PowerShot SX600 HS disponuje rozlíšením Full HD (1080p) a samostatným tlačidlom pre pohodlné a rýchle spustenie záznamu. O komfortnú kompozíciu a prezeranie záberov sa stará veľký a odolný 3 "LCD displej s rozlíšením 461 000 bodov.

Parametre a špecifikácia

Typ a funkcie

Typ Kompakt
Funkcie Detekcia tváre

Snímač

Maximálne ISO 3 200 ks

Video

Objektív

Min. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm) 25 mm
Max. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm) 450 mm
Max. svetelnosť pri min. ohniskovej vzdialenosti f/3,8
Max. svetelnosť pri max. ohniskovej vzdialenosti f/6,9
Optický zoom 18 ×

Displej

Uhlopriečka displeja 3 " (7,62 cm)

Pamäť a ukladanie

Podporované formáty JPEG
Typ pamäťovej karty SD

Batéria

Typ napájania Akumulátor
Výdrž batérie 290 snímok

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania Bezdrôtové rozhranie WiFi
Audio/Video HDMI, A/V (TV výstup)
Kód:  OC056k
Produktové číslo:  9340B011
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19