Obnoviť stránku

Canon PowerShot G1X Mark II

4,2 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Canon PowerShot G1X Mark II

Canon PowerShot G1X Mark II prešiel množstvom vylepšení, ktoré vo výsledku tvoria z tohto kompaktu majstrovský kúsok konkurujúci zrkadlovkám. Základom dobrých predpokladov na fotenie ostrých snímok s dobrými farbami je určite kvalitný objektív, ktorý privedie čo najviac svetla na snímací prvok. Canon si to veľmi dobre uvedomuje, a tak dal vylepšenému modelu 5× zoomovací objektív charakterizovaný svetelnosťou f/2! To je jedna z najvyšších mét, akú väčšinou nájdete len pri objektívoch zrkadloviek bez zoomu, alebo si v prípade zoomovacieho objektívu s takými parametrami siahnete hlboko do vrecka.
Vylepšenia sa dočkala aj ovládacia elektronika a množstvo programov. Má v súčasnej dobe najvyspelejší obrazový procesor DIGIC 6 s vysokou rýchlosťou zamerania 31-bodového AiAF, vyšší počet snímok pri sériovom snímaní a vylepšené funkcie do zhoršených svetelných podmienok, kedy vyťaží z okolitého svetla úplné maximum a minimalizuje šum. Spolu s vysoko citlivým snímačom CANON CMOS garantuje skvelé výsledky. So snímačom úzko spolupracuje spomínaný objektív. Pomocníkom mu je inteligentná optická stabilizácia obrazu potláčajúce otrasy.
Disponuje aj množstvom kreatívnych prvkov, množstvom inteligentných režimov a ďalších nadštandardných drobností, ktoré nielen uľahčia používanie samotného fotoaparátu, ale posunú celý zážitok z vašich fotografických skúseností na úplne novú úroveň. Hlavnú úlohu v týchto spomínaných prednostiach hrá režim Smart Auto, ktorý automaticky zvolí podľa vonkajších vplyvov nastavenia fotoaparátu z 58 prednastavených scén (ďalších 21 pri robení filmov), a tým zaistí vždy optimálne výsledky. Budete tak stále pripravení zaznamenať svoje zážitky v tej najvyššej kvalite. Pokročilí používatelia určite ocenia podporu profesionálneho bezstratového formátu fotografií RAW.
Samotnou kapitolou je inovovaná ergonómia držania za grip a najmä ovládanie. Fotoaparát má hneď dvojicu ovládacích krúžkov, napríklad na jemné doostrenie, kedy vám zvýrazní zaostrenú oblasť a vy budete presne vedieť, na čo máte ideálne zamerané. Krúžky možno prispôsobiť na rýchlu zmenu rôznych nastavení. Vylepšený bol aj otočný displej s parádnou presnosťou reprodukcie farieb a dobrým zobrazením z uhla. Fotoaparát má WiFi a NFC na prepojenie a ovládanie inteligntnými zariadeniami, kam stačí len nainštalovať aplikáciu Canon CameraWindow. Kompaktu výrobca odobral hľadáčik, avšak dá sa dokúpiť a pridať na koľajničky blesku.

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 11,63 cm
Výška 7,4 cm
Hĺbka 6,62 cm
Hmotnosť 558 g

Farba

Farba Čierna

Typ a funkcie

Typ Kompakt
Funkcie Detekcia tváre
Vlastnosti Statívový závit

Snímač

Maximálne ISO 12 800

Video

Objektív

Min. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm) 24 mm
Max. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm) 120 mm
Max. svetelnosť pri min. ohniskovej vzdialenosti f/2
Max. svetelnosť pri max. ohniskovej vzdialenosti f/3,9
Optický zoom 5 ×

Displej

Uhlopriečka displeja 3 " (7,62 cm)
Funkcie displeja Otočný/výklopný, Dotykový

Pamäť a ukladanie

Max. veľkosť SD karty 256 GB
Podporované formáty RAW , JPEG
Typ pamäťovej karty SD

Batéria

Označenie akumulátora Canon NB-12L
Typ napájania Akumulátor
Výdrž batérie 240 snímok

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania Bezdrôtové rozhranie WiFi, Bezdrôtové rozhranie NFC
Audio/Video HDMI, A/V (TV výstup)

Obsah balenia

Obsah balenia Popruh/pútko, Manuál
Kód:  OC063k8
Produktové číslo:  9167B011
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06