Obnoviť stránku

Canon PowerShot D30 modrý

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Canon PowerShot D30 modrý

Canon PowerShot D30 je robustný kompaktný fotoaparát, ktorý si poradí so všetkými extrémnymi výzvami. Jeho maximálny výkon si užívajte pri fotografovaní pod vodou až do hĺbky 25 m. Berte ho so sebou na výlety či adrenalínové túry bez strachu zo zničenia - prístroj je odolný proti nárazom a pádom až z 2m výšky. Okrem vodotesnosti je tiež prachuvzdorný a mrazuvzdorný až do teploty -10 ° C. Vaše zážitky zo snowboardingu, scuba potápani a iných aktivít, už nebudú zabudnuté.
Vysoko citlivý obrazový snímač CMOS disponuje rozlíšením 12,1 Mpx, aby ste zachytili podstatné a nemali problém dôležité okamihy vytlačiť vo veľkom či orezať bez straty detailov. Integrované automatické zaostrovanie sa postará o ostré fotografie plné tých najjemnejších detailov aj v situáciách, kedy je potrebné konať rýchlo. Ostrosť snímok garantuje aj technológie stabilizácia obrazu. Kvalitný objektív s 5násobným optickým zoomom vám pomôže dostať sa do centra udalostí, aj keď stojíte obďaleč. O rýchlosť a výkonnosť prístroja sa stará moderný procesor Digic 4s technológiou iSAPS.
Robenie videozáznamu nebolo jednoduchšie - stlačením jediného tlačidla začnite nahrávať ľubovoľnú akciu, ktorú stojí za to uchovať. Video je zaznamenávané v špičkovej FullHD kvalite, Takže neskoršie projekcie na monitore alebo TV obrazovke budú mať zaručený úspech. Svoje výtvory prehliadajte na 3-palcovom LCD displeji PureColorII, ktorý sa dokáže prispôsobiť aj veľmi jasným svetelným podmienkam aktiváciou v režime Slnečné svetlo, vďaka ktorému podsvietenie obrazovky posilní LED. Tento aktívny displej disponuje dotykovým ovládaním, ktoré výrazne uľahčuje, napríklad prezeranie fotografií dokonca aj v rukaviciach. Snímky však môžete prechádzať aj voľným kliknutím alebo naklonením zariadenia.
Pomocou režim SmartAuto, si môžete naplno užívať jednoduchosť komponovaní bez nutnosti manuálnych zásahov a napriek tomu budú snímky exponované presne podľa vašich predstáv. Fotografie i filmy budú vysoko kvalitné vďaka technológii, ktorá analyzuje scénu a automaticky vyberie optimálne nastavenie z 32 možností (21 pre videa). Fotografovať budete môcť aj pri slabom svetle (aj pod vodnou hladinou) zásluhou funkcie HS System. Bez toho, aby ste museli siahnuť po statíve či blesku.


Popustite uzdu fantázii a bavte sa kreatívnymi efektami, ktoré fotoaparát ponúka. Experimentujte s celým zástupom filtrov ako napríklad Monochromatický, Lacný fotoaparát či Efekt plagátu, hrajte sa s Efektom objektívu Rybie oko pre inú perspektívu. Detekcia tváre sa potom postará o zaostrenie tvárí na snímke a zachová optimálny jas. Funkcia Vyváženia bielej s detekciou tváre garantuje prirodzenú reprodukciu pleťových tónov pri portrétnych fotografiách. Režim vyváženie bielej Pod vodou či Sneh rýchlo a účinne zaistí prirodzenú reprodukciu farieb, aby ste si zachytili skutočnú atmosféru snímaného prostredia. Zaujme aj režim Makro pod vodou pre detailné zábery z vašich podmorských výprav.
Fotoaparát disponuje integrovaným prijímačom GPS signálu - vďaka tomu môžete označiť snímku alebo video presnou pozíciou, kde bol zhotovený, a sledovať tak trasu svojej cesty. Presné určenie miesta obstarania záberu a ich zdieľanie so známymi, vám uľahčí softvér Map Utility.

Parametre a špecifikácia

Typ a funkcie

Typ Kompakt
Funkcie Detekcia tváre
Vlastnosti Odolné vyhotovenie, Vodoodolnosť

Snímač

Video

Ozvučenie videa Bez zvuku, Mono

Objektív

Min. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm) 28 mm
Max. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm) 104 mm
Max. svetelnosť pri min. ohniskovej vzdialenosti f/3,9
Max. svetelnosť pri max. ohniskovej vzdialenosti f/4,8
Optický zoom 5 ×

Displej

Uhlopriečka displeja 3 " (7,62 cm)

Pamäť a ukladanie

Podporované formáty JPEG
Typ pamäťovej karty SD

Batéria

Typ napájania Akumulátor
Výdrž batérie 300 snímok

Vstupy a výstupy

Audio/Video HDMI, A/V (TV výstup)
Možnosť priamej tlače DPOF (Digital Print Order format), PictBridge

Obsah balenia

Obsah balenia Popruh/pútko, Manuál, Napájací kábel/adaptér
Kód:  OC049ub5
Produktové číslo:  9337B011
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03