Obnoviť stránku

Canon PIXMA TS8050 čierna

4,7 9 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Canon PIXMA TS8050 čierna

Fototiskárna Canon PIXMA TS8050

Malá veľkosť, veľký výkon

Multifunkčná atramentová fototlačiareň Canon PIXMA TS8050 zaujme nielen elegantným dizajnom a kompaktnými rozmermi, ale aj vynikajúcou tlačovou kvalitou a užívateľsky prívetivým rozhraním. Pre jednoduchú tlač sú podporované mobilné technológie, alebo možnosť pripojiť tlačiareň k bezdrôtovej sieti WiFi.


Rýchla a jednoduchá obsluha

Všetky funkcie nastavíte na veľkom 4,3" dotykovom displeji , ktorý je možné pre pohodlnejšiu obsluhu naklopiť. Väčšina funkcií je prístupných priamo z domovskej obrazovky, takže ich spustenie je otázkou okamihu.


Spomienky zachytené v ohromujúcej kvalite

S vylepšenou technológiou tlačovej hlavy si užijete výnimočnú kvalitu tlače. 6 samostatných atramentov (vrátane šedého) vytvorí dokonalé tiene a zníži zrnitosť vytlačených snímok. Výsledkom sú nádherné fotografie v sýtych farbách a dokumenty s ostrými textami.


Možnosť skenovania a kopírovania

Pre jednoduché kopírovanie a skenovanie dokumentov je tlačiareň vybavená skenerom s rozlíšením 2 400 × 4 800 dpi. Rýchlosť pri čiernobielej tlači je 15 obr./min a pri farebnej 10 obr./min. Bezokrajová tlač fotografií 10 x 15 cm zaberie tlačiarni cca 20 sekúnd. K dispozícii je tiež funkcia automatickej obojstrannej tlače.


Buďte pripojení

Tlačiareň je možné pripojiť k WiFi sieti pre jednoduché zdieľanie snímok a dokumentov. Taktiež sú podporované technológie mobilnej tlače pre systémy Android, iOS a Windows 10 Mobile. Vstavaná čítačka umožní tlačiť priamo z SD pamäťových kariet.


Podpora inteligentných zariadení

Pomocou aplikácie Canon PRINT budete mať obsah uložený vo vašom šikovnom zariadení na dosah ruky. Tlačte z populárnych sociálnych sietí, ako je Facebook či Instagram, alebo skenujte fotografie a dokumenty do vybraných cloudových účtov.

Kód:  PC299s3
Produktové číslo:  1369C006
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03