Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Canon PIXMA TS5151 biela

4,6 164 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
77,90 €

Canon PIXMA TS5151 biela

Tlačiareň môže byť súčasne aj multifunkčným zariadením, ktoré zvládne viac, ako by sme asi na prvý pohľad očakávali. Farebná tlač v špičkovej kvalite s vysokým rozlíšením a bezdrôtové pripojenie, k tomu WiFi a využitie technológie Cloud, praktický podávač dokumentov pre uľahčenie, zrýchlenie aj vyššiu efektivitu práce, skenovanie, kopírovanie, to je moderná atramentová tlačiareň Canon PIXMA TS5151. Táto multifunkčná atramentová tlačiareň Canon PIXMA TS5151 v bielej farbe zaujme nielen elegantným dizajnom a kompaktnými rozmermi, ale aj vynikajúce tlačovou kvalitou a používateľsky prívetivým rozhraním. Vďaka ľahkému prístupu ku skenovaniu či kopírovaniu a podpore bezdrôtovej tlače je tlačiareň vhodná nielen do domácnosti, ale aj pre malé kancelárie.

Kľúčové vlastnosti biele tlačiarne Canon PIXMA TS5151

  • Bezokrajová tlač
  • Pripojenie prostredníctvom WiFi a Cloudu
  • Automatická obojstranná tlač
  • Umožňuje tlač aj na formát 13 × 13 cm
  • Skenovanie aj kopírovanie
  • Podporuje veľkokapacitné XL kartridže
  • Pracuje v prepojení s tabletom aj smartfónom
  • Prehľadný 6,2 cm LCD displej (33 nastaviteľných jazykov)

Ohromujúca kvalita s tlačiarňou Canon PIXMA TS5151 (2228C026)

Tlačová hlava FINE s 2 samostatnými atramentmi umožňuje tlačiť dokumenty s ostrými textami. Vďaka oddeleným zásobníkom je výmena farieb veľmi jednoduchá a tiež úsporná. V ponuke sú aj voliteľné atramentové kazety Canon XL s vysokou kapacitou, vďaka ktorým ušetríte až 30 % nákladov na stránku.

Multifunkčná tlačiareň

Pre jednoduché kopírovanie a skenovanie dokumentov je tlačiareň vybavená skenerom s rozlíšením 1 200 × 2 400 DPI. Rýchlosť pri čiernobielej tlači je 13 obr./min. a pri farebnej 6,8 obr./min. Bezokrajová tlač fotografií 10 × 15 cm zaberie tlačiarni cca 43 sekúnd. Všetky funkcie nastavíte na veľkom 6,2 cm displeji, ktorý možno pre pohodlnejšiu obsluhu naklopiť. Väčšina funkcií je prístupná priamo z domovskej obrazovky, takže ich spustenie je len otázkou chvíle.

Buďte pripojení

Pomocou aplikácie Canon PRINT budete mať obsah uložený vo vašom šikovnom zariadení na dosah ruky. Tlačte z populárnych sociálnych sietí, ako je Facebook či Instagram, alebo skenujte fotografie a dokumenty do vybraných cloudových účtov. Tlačiareň Canon PIXMA TS5151 možno pripojiť k WiFi sieti pre jednoduché zdieľanie snímok a dokumentov. Podporované sú aj technológie mobilnej tlače a skenovania, ktoré sú pomocou technológie Bluetooth dostupné iba na zariadeniach so systémom Android.

Parametre a špecifikácia

Typ

Farba tlače Farebná
Technológia tlače Atramentová
Určenie Na doma

Funkcie

Funkcie AirPrint, Automatická obojstranná tlač (duplex), Bezokrajová tlač, Kopírovanie a skenovanie, Tlač fotografií

Pripojenie

Pripojenie USB, WiFi, Bluetooth

Podporované formáty papiera

Formáty fotopapiera 10 × 15 cm, 13 × 18 cm, 20 × 25 cm, 13 × 13 cm
Formáty obálok a ďalšie B5, Legal, DL, Letter, COM10

Skenovanie

Rýchlosť skenovania 14 str./min.

Tlačové parametre

Rozlíšenie tlače 4800 x 1200 DPI
Rýchlosť tlače čiernobielo – ESAT 13 obr./min.
Rýchlosť tlače farebne – ESAT 6,8 obr./min.
Vstupný zásobník 100 listov

Rozmery

Výška 147 mm
Hĺbka 315 mm
Šírka 425 mm
Hmotnosť 6,5 kg

Farba

Farba Biela

Balenie obsahuje

Balenie obsahuje Dokumentácia, Napájací kábel, Softvér
Kód:  PC299s1b2
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  2228C026
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04