Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Canon PIXMA TS5150 čierna

4,6 164 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
79,90 €

Canon PIXMA TS5150 čierna

Tlačiareň môže byť súčasne aj multifunkčným zariadením, ktoré zvládne viac, ako by sme asi na prvý pohľad očakávali. Farebná tlač v špičkovej kvalite s vysokým rozlíšením a bezdrôtové pripojenie, k tomu WiFi aj využitie technológie Cloud, praktický podávač dokumentov pre uľahčenie, zrýchlenie aj vyššiu efektivitu práce, skenovanie, kopírovanie, to je moderná atramentová tlačiareň Canon PIXMA TS5150. Táto multifunkčná  tlačiareň v čiernej farbe zaujme nielen elegantným dizajnom a kompaktnými rozmermi, ale aj vynikajúcou kvalitou tlačenia a používateľsky prívetivým rozhraním. Vďaka ľahkému prístupu ku skenovaniu alebo kopírovaniu a podpore bezdrôtovej tlače je tlačiareň vhodná nielen do domácnosti, ale aj do malých kancelárií.

Kľúčové vlastnosti čiernej tlačiarne Canon PIXMA TS5150

  • Bezokrajová tlač
  • Pripojenie prostredníctvom WiFi a Cloudu
  • Automatická obojstranná tlač
  • Umožňuje tlač aj na formát 13 × 13 cm
  • Skenovanie aj kopírovanie
  • Podporuje veľkokapacitné XL kartridže
  • Pracuje v prepojení s tabletom aj smartfónom
  • Prehľadný 6,2 cm LCD displej (33 nastaviteľných jazykov)

Ohromujúca kvalita s tlačiarňou Canon PIXMA TS5150 (2228C006)

Tlačová hlava FINE s 2 samostatnými atramentmi umožní tlačiť dokumenty s ostrými textami. S oddeleným zásobníkom je výmena farieb veľmi jednoduchá a úsporná. V ponuke sú aj voliteľné atramentové kazety Canon XL s vysokou kapacitou, vďaka ktorým ušetríte až 30 % nákladov na stránku.

Multifunkčná tlačiareň

Pre jednoduché kopírovanie a skenovanie dokumentov je tlačiareň vybavená skenerom s rozlíšením 1 200 × 2 400 DPI. Rýchlosť pri čiernobielej tlači je 13 obr./min a pri farebnej 6,8 obr./min. Bezokrajová tlač fotografií 10 × 15 cm zaberie tlačiarni cca 43 sekúnd. Všetky funkcie nastavíte na veľkom 6,2 cm displeji, ktorý je možné pre pohodlnejšiu obsluhu naklopiť. Väčšina funkcií je prístupná priamo z domovskej obrazovky, takže ich spustenie je otázkou okamihu. 

Buďte pripojení

Pomocou aplikácie Canon PRINT budete mať obsah uložený vo vašom šikovnom zariadení na dosah ruky. Tlačte z populárnych sociálnych sietí, ako je Facebook či Instagram, alebo skenujte fotografie a dokumenty do vybraných cloudových účtov. Tlačiareň je možné pripojiť k WiFi sieti pre jednoduché zdieľanie snímok a dokumentov. Podporované sú aj technológie mobilnej tlače a skenovania pomocou technológie Bluetooth, ktoré sú dostupné iba na zariadeniach so systémom Android.

Parametre a špecifikácia

Typ

Farba tlače Farebná
Technológia tlače Atramentová
Určenie Na doma

Funkcie

Funkcie AirPrint, Automatická obojstranná tlač (duplex), Kopírovanie a skenovanie, Tlač fotografií

Pripojenie

Pripojenie USB, WiFi, Bluetooth

Podporované formáty papiera

Formáty fotopapiera 10 × 15 cm

Skenovanie

Rýchlosť skenovania 14 str./min.

Tlačové parametre

Rozlíšenie tlače 4800 x 1200 DPI
Rýchlosť tlače čiernobielo – ESAT 13 obr./min.
Rýchlosť tlače farebne – ESAT 6,8 obr./min.
Vstupný zásobník 100 listov

Rozmery

Výška 147 mm
Hĺbka 315 mm
Šírka 425 mm
Hmotnosť 6,5 kg

Výbava

Displej Grafický

Farba

Farba Čierna

Balenie obsahuje

Balenie obsahuje Dokumentácia, Napájací kábel, Softvér
Kód:  PC299s1b1
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  2228C006
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19