Obnoviť stránku

Canon PIXMA PRO-10S

4,6 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Canon PIXMA PRO-10S

Umelecká tlačiareň

Veľkoformátová tlačiareň Canon zhmotňuje špičkové fotografie všetkých vášnivých fotografov. Vďaka modernému tlačovému systému vytvára profesionálnu tlač snímok. Spolu s rýchlosťou obstojí aj v prostredí štúdia. Tlačiť je možné na širokú škálu fotografických médií a peknú potlač vytvoríte aj na diskoch CD alebo DVD. Vďaka možnostiam pripojenia WiFi a Ethernetu môžete tlačiareň umiestniť kamkoľvek. Model 10S sa predovšetkým zameral na rozvinutie sieťových funkcií.

Kľúčové vlastnosti

  • Produkuje farebné fotografie formátu až A3+
  • 10-farebný systém zaistí extra jemné vystupňovanie a sýtosť
  • Dlhá životnosť atramentu pre nestarnúce fotografie
  • Podporuje širokú škálu médií
  • WiFi a Ethernet s lokálnymi aj internetovými funkciami

V hlavnej role atramenty

Fototlačiareň je vybavená tlačovou hlavou s technológiou FINE, ktorá poskytuje detailnú tlač fotografie bez zrnenia. Atramenty LUCIA na báze pigmentu zaisťujú pôsobivé výsledky s výnimočnou trvanlivosťou obrazu. Systém s 10 atramentmi dokáže reprodukovať mimoriadne široký farebný gamut, čo prispieva k oživeniu a vykresleniu detailov snímok. Na potlačenie oblasti lesklého a pololesklého papiera sa používa bezfarebný atrament Chroma Optimizer. Tým sa zvyšuje hustota čiernej, rozširuje farebný gamut a vytvárajú sa fotografické výtlačky s dokonale jednotnou lesklou povrchovou úpravou.

Nalaďte farby

Nový režim PRO (profil farieb ovládača tlačiarne) prispieva k zabezpečeniu presného zladenia vytlačených farieb so zobrazením na obrazovke. Ak chcete dosiahnuť ešte vyššiu presnosť farieb, môžete vytvoriť jedinečné profily ICC, alebo dokonca jemne vyladiť tlačiareň pomocou softvéru Colour Management Tool Pro. Podporované sú originálne fotografické papiere Canon. Navyše si môžete stiahnuť profily ICC spoločnosti Canon pre množstvo papierov známych výrobcov, ako sú napríklad Hahnemühle, Ilford a Canson.

V sieti je ako doma

Do inteligentných zariadení si stiahnite aplikáciu Canon PIXMA Printing Solutions a rovno tlačte. Podporované sú aj služby Apple AirPrint a s prístupom na internet aj Google Cloud Print. Sťahujte formuláre a ďalšie šablóny priamo zo služby PIXMA Cloud. Softvér My Image Garden má riešenie na usporiadanie a tlač fotografií, skenovanie a prístup k online službám. Vzhľadom na pokročilé funkcie, ako je napríklad rozpoznanie tváre, vždy nájdete to, čo práve hľadáte.

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Typ

Farba tlače Farebná
Technológia tlače Atramentová
Určenie Na doma, Do kancelárie

Funkcie

Funkcie AirPrint, Bezokrajová tlač, Oddelené farebné náplne, Potlač CD/DVD, Tlač fotografií

Pripojenie

Pripojenie USB, LAN, WiFi

Podporované formáty papiera

Formáty papiera A3, A3+, A4, A5
Formáty fotopapiera 10 × 15 cm, 13 × 18 cm, 20 × 25 cm
Formáty obálok a ďalšie B5, Legal, Letter, B3

Tlačové parametre

Rozlíšenie tlače 4800 x 2400 DPI
Vstupný zásobník 150 listov

Rozmery

Výška 215 mm
Hĺbka 385 mm
Šírka 689 mm
Hmotnosť 20 kg

Výbava

Displej Bez displeja

Farba

Farba Čierna
Kód:  PC189c2
Produktové číslo:  9983B009
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19