Obnoviť stránku

Canon PIXMA MG7150 hnedá

4,3 4 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Canon PIXMA MG7150 hnedá

Multifunkčná atramentová tlačiareň Canon PIXMA s možnosťou pripojenia pomocou USB, Wi-fi alebo LAN. Obsahuje 6 atramentových kaziet pre docielenie profesionálnych výsledkov. Ovládanie zariadenia je pomocou dotykového LCD displeja veľmi jednoduché a intuitívne.

Výhody:

  • Špičkové multifunkčné zariadenie pre tlač fotografií s úhľadným kompaktným dizajnom: tlač, kopírovanie a skenovanie
  • Cloudová tlač priamo z displeja tlačiarne: tlač z online albumov, sociálnych sietí a cloudového úložiska
  • Jednoduchá tlač a skenovanie cez Wi-Fi zo smartphonov a tabletov
  • Ovládanie tlačiarne prakticky odkiaľkoľvek z aplikácie PIXMA Printing Solutions
  • Skvelá kvalita snímok zásluhou 6 samostatných atramentov (voliteľne vo veľkosti XL)

Bezdrôtové multifunkčné zariadenie

Pomocou pripojenia k sieti Wi-Fi môžete tlačiť z akéhokoľvek miesta, ktoré je v dosahu siete. Pripojenie k tlačiarni je veľmi jednoduché a určite to zvládne úplne každý. S aplikáciou PIXMA Printing Solution môžete tlačiť priamo z vášho smartphonu alebo tabletu. Zároveň zistíte aj informácie o stave tlačiarne alebo hladine atramentu. Navyše pomocou služby Google Cloud Print môžete tlačiť prakticky odkiaľkoľvek, pokojne aj z iného kontinentu. Súbory sú do tlačiarne odosielané bezpečne cez internet.

Rýchla a kvalitná tlač

Tlačiareň obsahuje 6 atramentových kaziet, vymeňte teda iba atrament, ktorý došiel. Ponúka rozlíšenie až 9 600 dpi. Okrem rýchlej tlače dokumentov A4 tlačí aj bezokrajové fotografie 10 × 15 cm za približne 21 sekúnd. Dokonalá voľba pre rýchlu, kvalitnú tlač dokumentov a fotografií u vás doma. Tlačte viac, ale za menej peňazí vďaka kazetám veľkosti XL. Kazety môžu ponúknuť až 50% úsporu na stránku. Vďaka automatickej obojstrannej tlači znížite aj spotrebu papiera.

Buďte kreatívni

Softvér tlačiarne ponúka riešenie na usporiadanie, skenovanie a tlač fotografií. Ponúka napríklad pokročilú funkciu rozpoznania tváre, ktorá vyhľadá vami hľadanú fotografiu. Online služba tlačiarne umožňuje sťahovať a tlačiť fotografie, obrázky a návrhy skladačiek a dovoľuje vytvárať profesionálne vyzerajúce blahoželania, kalendáre alebo úžasné trojrozmerné papierové skladačky.

Kód:  PC294g9q
Produktové číslo:  8335B053
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17