Obnoviť stránku

Canon PIXMA MG5650 biela

4,6 26 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Canon PIXMA MG5650 biela

Multifunkčné zariadenie Canon PIXMA MG5650 sa pýši pokročilým systémom atramentov pre vysoko kvalitnú fotografickú tlač. Systém 5 atramentov, rozlíšenie 4800 × 1200 dpi a tlačová technológia Canon FINE budú spolu reprodukovať domáce fotografie so skvelými úrovňami detailov aj ostré texty. Určite sa osvedčí aj pre prémiovo vyzerajúce dokumenty, kde sa uplatní automatická obojstranná tlač. Je určená pre bezdrôtové používanie a zdieľanie v celej domácnosti aj na ovládanie na diaľku z mobilných zariadení. S grafickým displejom ľahko zvládnete skenovanie, kopírovanie a tlač priamo z bezdrôtových fotoaparátov, cloudových služieb a mobilných zariadení.
Do chytrých zariadení si stiahnite aplikáciu Canon PIXMA Printing Solutions a rovno tlačte alebo skenujte. Okrem toho môžete kontrolovať stav tlačiarne a hladiny atramentov. Podporované sú aj služby Apple AirPrint a s prístupom na internet aj Google Cloud Print. Tlačte fotografie priamo z Facebooku, Twitteru a online albumov ako sú CANON iMAGE GATEWAY a Picasa, a dokumenty zo služieb Evernote alebo Dropbox bez použitia PC. Sťahujte formuláre a ďalšie šablóny priamo zo služby PIXMA Cloud. Softvér My Image Garden má riešenie pre usporiadanie a tlač fotografií, skenovanie a prístup k online službám. Vzhľadom na pokročilé funkcie, ako je napríklad rozpoznanie tváre, vždy nájdete to, čo práve hľadáte. Pripojenie zabezpečí konektor USB 2.0 a do bezdrôtových sietí sa zapojíte pomocou WiFi .
Doplňujúce informácie:
Tlač:
Technológia: 5 atramentov systému ChromaLife100 +, hlava FINE (2 pl)
Bezokrajová tlač: A4, Letter, 20 × 25 cm, 13 × 18 cm, 10 x 15 cm
Automatická obojstranná tlač: A4, A5, B5, Letter
Tlač z: PIXMA Cloud Link, Aplikácia PIXMA Printing Solutions, Google Cloud Print, Apple AirPrint, Modul plug-in Canon Print Service (Android), tlač z e-mailu

Parametre a špecifikácia

Typ

Technológia tlače Atramentová

Funkcie

Funkcie Automatická obojstranná tlač (duplex), Bezokrajová tlač, Kopírovanie a skenovanie

Pripojenie

Pripojenie USB, WiFi

Podporované formáty papiera

Skenovanie

Rýchlosť skenovania 4,3 str./min.

Tlačové parametre

Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum 12,2 str./min.
Rýchlosť tlače farebne – maximum 8,7 str./min.
Vstupný zásobník 100 listov

Rozmery

Výška 148 mm
Hĺbka 369 mm
Šírka 455 mm

Výbava

Displej Grafický

Farba

Farba Biela
Kód:  PC294e3
Produktové číslo:  9487B026
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14