Obnoviť stránku

Canon PIXMA MG3550 červená

4,7 80 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Canon PIXMA MG3550 červená

Multifunkčná atramentová tlačiareň Canon PIXMA s Wi-Fi pripojením na sprístupnenie a používanie z akéhokoľvek miesta vo vašej domácnosti. Ponúka rýchlu, vysoko kvalitnú tlač. Kopírovanie a skenovanie dokumentov s vysokým rozlíšením až 4800 × 1200 dpi. Tlačiareň navyše podporuje obľúbené služby Google Cloud Print a Apple AirPrint.

Výhody:

  • Kompaktné a štýlové multifunkčné zariadenie s Wi-Fi
  • Tlač a skenovanie pomocou smartfónu či tabletu s aplikáciou PIXMA Printing Solutions
  • Podpora služieb Google Cloud Print a Apple AirPrint
  • Voliteľné atramentové kazety vo veľkosti XL pre viac výtlačkov s nižšími nákladmi
  • Výtlačky vynikajúcej kvality s rozlíšením až 4 800 dpi a technológiou kaziet FIN

Bezdrôtové multifunkčné zariadenie

Pomocou pripojenia k sieti Wi-Fi môžete tlačiť z akéhokoľvek miesta, ktoré je v dosahu siete. Pripojenie k tlačiarni je veľmi jednoduché a určite ho zvládne každý. S aplikáciou PIXMA Printing Solution môžete tlačiť priamo z vášho smartfónu alebo tabletu. Zároveň zistíte aj informácie o stave tlačiarne alebo hladine atramentu. Navyše pomocou služby Google Cloud Print môžete tlačiť prakticky odkiaľkoľvek, pokojne aj z iného kontinentu. Súbory sú do tlačiarne odosielané bezpečne cez internet.

Rýchla a kvalitná tlač

Tlačiareň obsahuje FINE systém kaziet, ktorý prináša vysokú úroveň detailov s rozlíšením až 4 800 dpi. Okrem rýchlej tlače dokumentov A4 tlačí aj bezokrajové fotografie 10 × 15 cm za približne 44 sekúnd. Dokonalá voľba pre rýchlu, kvalitnú tlač dokumentov a fotografií u vás doma. Tlačte viac, ale za menej peňazí vďaka kazetám veľkosti XL. Kazety môžu ponúknuť až 50% úsporu na stránku. Vďaka automatickej obojstrannej tlači znížite aj spotrebu papiera.

Buďte kreatívni

Softvér tlačiarne ponúka riešenie na usporiadanie, skenovanie a tlač fotografií. Ponúka napríklad pokročilú funkciu rozpoznania tváre, ktorá vyhľadá vami hľadanú fotografiu. Online služba tlačiarne umožňuje sťahovať a tlačiť fotografie, obrázky a návrhy skladačiek a dovoľuje vytvárať profesionálne vyzerajúce blahoželania, kalendáre alebo úžasné trojrozmerné papierové skladačky.

Parametre a špecifikácia

Typ

Technológia tlače Atramentová

Funkcie

Funkcie Automatická obojstranná tlač (duplex), Kopírovanie a skenovanie

Pripojenie

Pripojenie USB, WiFi

Podporované formáty papiera

Skenovanie

Rýchlosť skenovania 22 str./min.

Tlačové parametre

Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum 9,9 str./min.
Rýchlosť tlače farebne – maximum 5,7 str./min.
Vstupný zásobník 100 listov

Rozmery

Výška 152 mm
Hĺbka 304 mm
Šírka 449 mm

Výbava

Displej Bez displeja

Farba

Farba Červená
Kód:  PC293a61
Produktové číslo:  8331B044
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12