Obnoviť stránku

Canon PIXMA iP8750 + papiere PP201 A3 v hodnote 749Kč

4,3 4 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Canon PIXMA iP8750 + papiere PP201 A3 v hodnote 749Kč

Atramentová tlačiareň Canon PIXMA s pripojenie pomocou Wi-Fi. Obsahuje 6 atramentových kaziet pre docielenie profesionálnych výsledkov až do veľkosti A3 + . Zvládne tiež priamu potlač diskov.

Výhody:

  • Špičková tlačiareň A3 + s bezdrôtovým pripojením pre Foto nadšenci
  • 6-farebný systém s šedým atramentom pre výnimočný farebnú a čiernobielu tlač
  • Efektívne samostatne vymeniteľné zásobníky atramentu, voliteľné atramenty XL
  • Tlač zo smartphonov a tabletov s aplikáciou PIXMA Printing Solutions
  • Podpora Apple AirPrint, Google Cloud Print a Wireless PictBridge

Bezdrôtové multifunkčné zariadenia

Pomocou pripojenia k sieti Wi-Fi môžete tlačiť z akéhokoľvek miesta, ktoré je dosahu siete . Pripojenie k tlačiarni je veľmi jednoduché a určite je zvládne každý. S aplikáciou PIXMA Printing Solution môžete tlačiť priamo z vášho smartphonu alebo tabletu. Zároveň aj zistíte informácie o stave tlačiarne alebo hladiny atramentu. Navyše pomocou služby Google Cloud Print môžete tlačiť praktický odkiaľkoľvek, kľudne aj z iného kontinentu. Súbory sú do tlačiarne odosielané bezpečne cez internet.

Rýchly a kvalitný tlač

Tlačiareň obsahuje atramenty na báze farbív (C, M, Y, GY a BK), vymeňte iba atrament ktorý došiel . Ponúka rozlíšenie až 9 600 dpi. Dokonalá voľba pre rýchly, kvalitnú tlač dokumentov a fotografií u vás doma. Tlačte viac, ale za menej peňazí vďaka kazetám o veľkosti XL. Kazety môžu ponúknuť až 30% úsporu na stránku. Vďaka automatickej obojstrannej tlači znížite aj spotrebu papiera.

Buďte kreatívni

Softvér tlačiarne uľahčuje usporiadanie a tlač fotografií. Umožňuje prehľadávať snímky a vytvárať atraktívne návrhy pre tlač, vrátane tlače priamo na potlačiteľné disky.

Kód:  PC121a8
Produktové číslo:  8746B019
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06