Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Canon PIXMA IP110 + batéria

4,8 19 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Canon PIXMA IP110 + batéria


 Canon PIXMA iP110

Neuveriteľná prenosná tlač

Pripojte sa a tlačte na cestách. Nech už ste kdekoľvek, táto ľahká a tenká tlačiareň je najlepším spoločníkom na prenosnú a štýlovú tlač zo smartfónov, tabletov a cloudu vďaka pokročilému WiFi pripojeniu.


Pripojenie ku cloudu

Užite si slobodu jednoduchej tlače z internetu kdekoľvek, stačí vám len váš smartfón alebo tablet. Vylepšený PIXMA Cloud Link vám umožní tlačiť dokumenty Office, súbory PDF a JPG priamo z cloudových služieb, ako sú Dropbox, Disk Google, OneDrive a Evernote. Navyše môžete rýchlo tlačiť fotografie z Facebooku, Twitteru a online albumov - to všetko bez počítača.

 Canon PIXMA iP110

Ekonomická a pohodlná tlač

Pre maximálne pohodlie môžete upraviť nastavenie tlačiarne, aby sa zväčšil objem tlače, pomocou režimu úspory čierneho atramentu. Nemajte obavy, keď vám dôjde čierny atrament a vy ste niekde vonku, tlačiareň bude vytvárať kompozitnú čiernu z ostatných farebných atramentov.


 Canon PIXMA iP110

Výnimočná kvalita

Tlačte dokumenty s profesionálnym vzhľadom, ostrými textami a bohatými farebnými fotografiami - vďaka technológii FINE so systémom 5 atramentov a rozlíšením tlače až 9 600 dpi. Tlač je naozaj rýchla. Užite si rýchlosť tlače 9,0 obr./min. čiernobielo a 5,8 obr./min. farebne.


Podpora smartfónov a tabletov

Táto tlačiareň je pripravená na prácu so smartfónmi. Stačí do smartfónu alebo tabletu stiahnuť aplikáciu Canon PRINT. Pomocou aplikácie môžete priamo pristupovať ku cloudovým službám. Prostredníctvom WiFi alebo internetu môžete skontrolovať stav tlačiarne alebo hladinu atramentu.

 Canon PIXMA iP110

 Canon PIXMA iP110 baterie

Bezdrôtová tlač

Zažite neuveriteľnú prenosnosť a buďte mobilní vďaka voliteľnej nabíjateľnej batérii. Ideálna na tlač v miestach, kde nie je k dispozícii žiadne napájanie.


Kľúčové vlastnosti

  • Pripojenie a tlač na cestách s úžasnou prenosnou tlačiarňou s WiFi
  • Očarte mimoriadnou kvalitou a tlačou vo vysokom rozlíšení 9 600 dpi
  • Zažite slobodu kreativity tlače z cloudu pomocou PIXMA Cloud Link
  • Pripravte sa na jednoduchú tlač z inteligentných zariadení s aplikáciou Canon PRINT
  • Užite si skvelú kvalitu tlače dokumentov a fotografií kdekoľvek
Kód:  PC263f4e
Produktové číslo:  9596B029
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18