Obnoviť stránku

Canon PFI-303 matná černá

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Canon PFI-303 matná černá

Originálne cartridge s atramentom vo farbe matná čierna pre veľkoformátové atramentové tiskány Canon rady iPF-8000 a iPF-9000.Pre najlepšie výsledky s veľkoformátovými tlačiarňami imagePROGRAF od spoločnosti Canon.Sú navrhnuté pre optimálne výsledky, preto poskytujú široký farebný gamut, plynulé stupňovanie, zníženú zrnitosť (v porovnaní s alternatívnymi systémami) a vylepšenú metamérie.To znamená, že výtlačky vždy vyčnievajú a obstojí v časovom teste - vďaka približne 120-ročnej odolnosti voči svetlu.
Pre špeciálne tlačiarne imagePROGRAF CAD/GIS Canon vyvinul 5-farebný systém farebných/pigmentových atramentov.Táto jedinečná zmes zlepšuje priľnavosť atramentu a minimalizuje "krvácanie" farieb.Výsledkom je čistejší text, ladnejších krivky a ostré jemné línie dokonca i na holých technických papieroch.Zlepšila sa aj odolnosť voči poškrabaniu a značkám, takže výtlačky sú trvalejšie v porovnaní s konvenčnými farebnými atramentmi.
Parametre a špecifikácie:
Určené pre:
Canon rady iPF-8000 a iPF-9000
Farba:
Matná čierna
Objem:
330 ml
Kód:  SB499b1
Produktové číslo:  2957B001AA
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12