Obnoviť stránku

Canon MP-1211-LTSC

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Canon MP-1211-LTSC

Kalkulačka CANON MP-1211-LTSC v bielom farebnom prevedení ponúka všetko čo si od podobného prístroja žiadate. Táto veľmi kvalitná 12-miestna kalkulačka je ideálna pre náročnú prevádzku v kancelárii. Produktívna rýchlosť tlače 4,3 riadku za sekundu urýchľuje pracovný proces. Dvojfarebná tlač zaisťuje, že kladné čísla sú jasne vidieť v čiernej farbe a záporné čísla v červenej.
Vďaka dvom inteligentným klávesom na výpočet dane môžete jedným dotykom určiť rozdiely daňových sadzieb. Vypočítajte maržu automaticky pomocou tlačidiel cost-sell-margin (nákup-predaj-marža), bez toho aby ste k tomu potrebovali zložité vzorce. Môžete tiež ľahko a rýchlo previesť miestnu menu na menu podľa vlastného výberu - pomocou tlačidiel pre prevod meny. Využite výhody rýchlych a presných výpočtov pre vrátenie peňazí a výpočet konštánt. Funkcia zobrazenia príkazu ukazuje stav kalkulačky automaticky. Oddelené posuvné voliče pre desatinné miesta, zaokrúhľovanie, celkový súčet a počet položiek vylepšujú celkovú funkčnosť.
Veľký dvojfarebný podsvietený LCD displej ponúka vysoký kontrast a osvetlenie bez odleskov pre ľahkú čitateľnosť čísel na prvý pohľad. Veľké, čitateľné, čisto zelené znaky - vyobrazené na čiernom pozadí - poskytujú pohodlné sledovanie aj pri nepretržitom používaní. Záporné čísla a chyby sú jasne zobrazené v červenej farbe. Priestranné rozloženie klávesnice s veľkými odolnými, farebne odlíšenými tlačidlami, ktoré zaisťujú jednoduché, rýchle a prakticky bezchybné zadávanie čísel. Kalkulačka je navrhnutá pre spoľahlivé a náročné použitie bez námahy a možno ju pripojiť k štandardnej elektrickej sieti. Vďaka kovovo striebornému prevedeniu a elegantnému kompaktnému dizajnu prináša kalkulačka MP1211-LTSC sofistikovaný štýl do vašej kancelárie.
Parametre a špecifikácia:
Tlač:
dve farby tlače
4,3 riadku za sekundu
Displej:
102 x 20
dvojfarebný
12-miestny
Papier:
MP-57 CANON
Atrament:
M-310/EP-102
Hmotnosť:
1,6 kg.
Farba jednotky:
kovovo strieborná
 

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ kalkulačky S možnosťou tlače

Napájanie

Typ napájania Batériové
Prídavné batérie CR2032/LR2032 (gombíková)

Výbava

Typ klávesov Plastové

Funkcie

Základné funkcie S percentami
Peňažné funkcie Výpočet DPH, Kalkulácia nákladu/predaja/výnosu, Prevod meny

Displej

Displej 1-riadkový
Šírka displeja – počet miest na displeji 12
Kód:  QN005g
Produktové číslo:  2496B001
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14