Obnoviť stránku

Canon LV-8235UST

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Canon LV-8235UST

Prvotriedny širokouhlý projektor Canon naplní požiadavky projekcie z extra krátke vzdialenosti a pridáva 3D zobrazenie. Prezentujúci osoby sa nemusia obávať oslnenia, a tým je obmedzený aj výskyt tieňov na premietané ploche, čo je ideálne pre použitie v učebniach a v rokovacích miestnostiach. Projekcia s uhlopriečkou 80 "sa dočkáte už pri vzdialenosti 32 cm od steny! Jeho vlastnosti ho predurčujú pre prezentácie v nezatemněné prostredí, kde poskytne perfektne viditeľný, ostrý a kvalitne vykreslený obraz.
Hodí sa nielen pre prezentácie s textami a obrázkami, ale špičkovo zobrazí aj videá a fotografie. Pokročilá technológia spracovania obrazu DLP umožňuje reprodukovať prirodzené farby dokonca aj pri projekcii na tabuľu či farebnú stenu. Aby ste dosiahli požadovaný výsledok aj na rôznych projekčných plochách, nechýba korekcia farieb. Dobre počuteľné ozvučenie projekcie zariadi zabudovaný reproduktor o nadštandardným výkonom 10 W. Dokúpte držiak na stenu a nechajte ho režírovať celú projekciu, bez toho aby vám akokoľvek prekážal.
Pri jeho prevádzke poteší zvýšenou životnosťou lampy dosahujúce v ECO režime až 3000 hodín, filter poskytujúce pri ECO až 4000 hodín a relatívne nízka spotreba aj cez enormný výkon. Obrazového signálu je možné vykonať cez štandardné VGA konektor (D-Sub), digitálnym HDMI, S-Video vstupom či kompozitným vstupom a dokonca je opatrený sieťovým rozhraním pre monitoring a centralizovanú správu.

Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie

Natívne rozlíšenie 1280 × 800
Maximálne rozlíšenie 1280 × 800 px
Kontrast 2 000:1

Projekčná plocha

Minimálna uhlopriečka obrazu 152,4 cm (60 ")
Maximálna uhlopriečka obrazu 279,4 cm (110 ")

Technológia

Zdroj svetla Lampa
Výkon lampy 275 W
Hlučnosť 36 dB
Maximálna spotreba 375 W

Vlastnosti a funkcie

Umiestnenie Na stôl

Rozmery

Šírka 32,1 cm
Výška 17,8 cm
Hĺbka 38,6 cm
Hmotnosť 6,2 kg
Kód:  WX156c
Produktové číslo:  LV8235UST
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19