Obnoviť stránku

Canon LS-100K zelená

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Canon LS-100K zelená

Elegantná a dizajnová kalkulačka od spoločnosti Canon je dostupná v niekoľkých metalických farebných vyhotoveniach, a tak s istotou doplní interiér vašej kancelárie či bytu. Veľký displej s rozmermi 59 × 18 mm zobrazuje až desať číslic, ktoré sú veľmi dobre čitateľné. Vďaka štyrom protišmykovým podložkám drží kalkulačka na stole ako pribitá, avšak s veľkosťou 118,5 × 83 × 22 mm ju môžete vziať pohodlne tiež do ruky. Okrem klasických matematických funkcií sa zariadenie môže pochváliť aj funkciou výpočtu daní a pamäťou celkových súčtov a čiastkových výsledkov. 

Značka Canon má záujem na šetrení životného prostredia prostredníctvom znižovania odpadov, a preto je tento produkt vyhotovený z časti z recyklovaných plastov. Duálne napájanie využíva solárny panel a jednu batériu. Automatické vypínanie po siedmich minútach nečinnosti šetrí energiu. 

Kľúčové vlastnosti

  • Štýlová a dizajnová kalkulačka
  • Vyrobené z recyklovaného plastu
  • Desaťmiestny veľký displej
  • Funkcia pre výpočet daní
  • Duálne napájanie kalkulačky
  • Farba: zelená

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ kalkulačky Stolná
Kód:  QN006a11
Produktové číslo:  0289C002
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04