Obnoviť stránku

Canon LEGRIA HF R606 čierna - Essentials kit

4,6 32 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Canon LEGRIA HF R606 čierna - Essentials kit

Digitálna kamera CANON Legria HF R606 sa predstavuje ako kompaktné a ľahké zariadenie ponúkajúce predovšetkým ľahkú ovládateľnosť, veľkú slobodu pri robení zaujímavých videozáznamov a fotografií a tiež dobrú konektivitu vďaka prítomnosti HDMI rozhraniu. Oproti predchádzajúcemu modelu boli pridané inteligentné funkcie a kreatívne režimy, kde zaujme záznam pomalého aj rýchleho pohybu. Samozrejmosťou je podpora Full HD rozlíšenie. Široké možnosti pred vami otvorí veľký 32x optický zoom. Ovládanie uľahčuje dotykový a otočný LCD displej s uhlopriečkou 3 ".

Kľúčové vlastnosti

  • Stabilné a ostré Full HD video zachytí situáciu naplno
  • Rýchle spustenie otvorením LCD
  • Zaujímavý záznam pomalého a rýchleho pohybu
  • Veľký zoom pre točenie z diaľky
  • Dokonalý zvuk prispôsobený scéne
  • Pridávajte do filmov zábavné efekty

Funkcie pre život

Pozornosť si zaslúži režim Batola, pomocou ktorého zachytíte prvé krôčiky a slová vášho dieťaťa. Do kamery zadáte dátum narodenia vášho dieťaťa a potom už len pridávate farebné pečiatky pre výšku a váhu. Všetky záznamy sa automaticky zaradia do albumu dieťaťa. S funkciou Výber audioscény, máte možnosť vytvárať filmy, ktoré znejú rovnako dobre, ako vyzerajú. Vyberte si z piatich režimov scény a nastavenie zvuku sa automaticky optimalizuje, aby zodpovedalo snímanej scéne. Či už zaznamenávate svadobný príhovor alebo hudbu na koncerte, môžete si užiť zvuk, ktorý vás pohltí.

Dokonalý výsledok

Vaše kameramanské umenie bude podporené množstvom účinných prvkov, ktoré vám dopomôžu k ešte lepším výsledkom. Napríklad tak, že ihneď po otvorení dotykového LCD panelu sa spustí nahrávanie. Nemusíte si už nič zložito nastavovať, a tým zmeškať vzácny okamih. Inteligentné IS je potom dokonalým riešením pre potlačenie otrasov kamery pomocou detekcie scény a automatického výberu zo štyroch režimov stabilizácie. Vyrovná sa pohyb videokamery a predíde sa rozmazaniu obrazu. Okrem ostatného príslušenstva nájdete vo výbave aj 4GB SD kartu a praktické puzdro.

Parametre a špecifikácia

Kód:  OC802m
Produktové číslo:  0280C045
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13