Obnoviť stránku

Canon LEGRIA HF R56 hnedá - Premium kit

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Canon LEGRIA HF R56 hnedá - Premium kit

Digitálna kamera CANON Legria HF R56 predstavuje kompaktné a ľahké zariadenie ponúkajúce predovšetkým ľahkú ovládateľnosť a veľkú slobodu pri vytváraní videozáznamov aj fotografií. Výborná je tiež konektivita, predovšetkým vďaka prítomnosti podpory WiFi sietí a HDMI rozhrania. WiFi navyše vďaka podpore MP4 formátu zaisťuje svižný prenos videí v HD rozlíšení. Samozrejmosťou je podpora Full HD rozlíšenia a široké možnosti pred vami otvorí veľký 32x optický zoom. Ovládanie uľahčuje dotykový a otočný LCD displej s uhlopriečkou 3". Spoľahlivá optická stabilizácia obrazu zabezpečí ostrý záznam bez vplyvu trasúcich sa rúk a podobných negatívnych vplyvov.
Rozšíriť internú 8GB pamäť je možné kartami typu SD, SDHC alebo SDXC. S touto kamerou máte možnosť vytvárať filmy, ktoré znejú rovnako dobre, ako vyzerajú, a to vďaka funkcii Výber zvukovej scény. Vyberte si z piatich režimov a nastavenie zvuku sa automaticky optimalizuje, aby zodpovedalo snímanej situácii. Či už teda zaznamenávate svadobný príhovor alebo hudbu na koncerte, môžete si užiť pohlcujúci a realistický zvuk. Zamilujete si aj Režim nemluvňa, pomocou ktorého zachytíte prvé krôčiky a slová vášho dieťaťa. Do kamery zadáte dátum narodenia a potom už len budete pridávať farebné pečiatky pre výšku a váhu. Všetky záznamy sa automaticky zaradia do albumu.
Vaše kameramanské umenie bude podporené množstvom účinných prvkov, ktoré vám dopomôžu k ešte lepším výsledkom. Napríklad tak, že ihneď po otvorení dotykového LCD panelu sa spustí nahrávanie, nemusíte už nič zložito nastavovať a tým zmeškať vzácny okamih. Inteligentný IS je potom dokonalým riešením pre potlačenie otrasov kamery pomocou detekcie scény a automatického výberu zo štyroch režimov stabilizácie, čím sa vyrovná pohyb videokamery a predíde sa rozmazaniu obrazu. Okrem ostatného príslušenstva nájdete vo výbave aj 8GB SD kartu, praktické puzdro a statív.

Parametre a špecifikácia

Kód:  OC801k51
Produktové číslo:  9175B050
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11