Obnoviť stránku

Canon IXUS 275 HS strieborný

4,0 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Canon IXUS 275 HS strieborný

Canon IXUS 275 HS je moderný kompaktný fotoaparát, ktorý si zamilujete vďaka svojim malým rozmerom, nízkej hmotnosti a skvelej výbave. Zmestí sa do vrecka, takže ho stačí len vytiahnuť, stlačiť spúšť a užívať si  nerušenú zábavu pri robení snímok vo vysokej kvalite.

Univerzálny profík

Základom je širokouhlý objektív s ohniskovou vzdialenosťou 25 mm, vďaka ktorému si zaobstaráte pôsobivé snímky rozľahlých krajiniek alebo veľkých skupín ľudí s maximálnymi detailami. Citlivý optický snímač CMOS disponuje vysokým rozlíšením až 20,2 Mpx, aby ste si zachytili všetky chvíle, ktoré stoja za to, v tej najlepšej kvalite. K vzdialeným objektom sa priblížite 12x pomocou optického zoomu alebo až 24x s funkciou ZoomPlus. To je pokročilá technológia priblíženia, ktorá poskytuje zreteľnejšie detaily a väčšiu ostrosť ako konvenčný digitálny zoom. Inteligentná IS potláča otrasy fotoaparátu, čím zaisťuje, že všetky fotografie a videozáznamy sú ostré a detailné aj pri nastavení plného priblíženia alebo za slabého osvetlenia. O rýchlosť a výkonnosť prístroja sa stará moderný procesor Digic 4+ s technológiou iSAPS.

Zhotovovanie videozáznamu je rovnako jednoduché ako fotenie. Stačí stlačiť jediné tlačidlo a môžete si začať nahrávať dôležité okamihy v špičkovej Full HD kvalite. Keď sa budete chcieť podeliť o svoje zážitky s ostatnými, jednoducho si pripojíte fotoaparát pomocou HDMI konektora k televízii a všetko si užijete na veľkej obrazovke bez straty kvality.

Režimy

Pomocou režimu SmartAuto si môžete naplno užívať jednoduchosť komponovaní bez nutnosti manuálnych zásahov a napriek tomu budú zábery exponované presne podľa vašich predstáv. Fotografie aj filmy sú perfektné vďaka technológii, ktorá analyzuje scénu a automaticky vyberie optimálne nastavenie z 32 možností. Popustite uzdu fantázii a bavte sa s kreatívnymi efektami ako Rybie oko, Extra živé alebo Monochromatický režim.

Neustále pripojený

Oproti predchádzajúcim modelom je fotoaparát vybavený bezdrôtovým Wi-Fi rozhraním a technológiou NFC. To vám umožní jednoduché zdieľanie fotografií alebo vzdialené ovládanie fotoaparátu pomocou smartphonu. Informácie o polohe doplní vstavaná GPS. Všetko sa veľmi jednoducho ovláda na 3 "dotykovom LCD displeji

Parametre a špecifikácia

Typ a funkcie

Typ Kompakt
Funkcie Detekcia tváre

Snímač

Maximálne ISO 3 200 ks

Video

Objektív

Min. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm) 25 mm
Max. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm) 300 mm
Max. svetelnosť pri min. ohniskovej vzdialenosti f/3,6
Max. svetelnosť pri max. ohniskovej vzdialenosti f/7
Optický zoom 12 ×

Displej

Uhlopriečka displeja 3 " (7,62 cm)

Pamäť a ukladanie

Podporované formáty JPEG
Typ pamäťovej karty SD

Batéria

Typ napájania Akumulátor

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania Bezdrôtové rozhranie WiFi
Audio/Video HDMI

Obsah balenia

Obsah balenia Popruh/pútko, Manuál
Kód:  OC071h3
Produktové číslo:  0159C001
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07