Obnoviť stránku

Canon IXUS 265 HS fialový

4,8 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Canon IXUS 265 HS fialový

Canon IXUS 265 HS jenádherný a praktickýkompaktný fotoaparát, ktorý nepozná kompromisy a ponúkne vám to najlepšie, nech už vás život zanesie kamkoľvek. To všetko v tenkom a atraktívnom fialovom prevedení.
Vysoko citlivýoptický snímač CMOSdisponuje vysokým rozlíšením16 Mpx, Aby ste zachytili všetky chvíle, ktoré za to stoja, v tej najlepšej kvalite a nemali problém dôležité okamihy vytlačiť vo veľkom.Automatické ostreniesa postará o precízne fotografie plné tých najjemnejších detailov aj v situáciách, kedy je potrebné konať rýchlo. Kvalitný objektív s12násobným optickým zoomomvám pomôže dostať sa do centra udalostí, aj keď stojíte obďaleč. O rýchlosť a výkonnosť prístroja sa stará moderný procesor DIGIC 4 + s technológiou iSAPS.
Snímanie videozáznamu je rovnako jednoduché ako fotenie - stlačenímjedinéhotlačidla začnite nahrávať dôležité okamihy. Video je zaznamenávané v špičkovejFullHD kvalite, Takže neskorší projekcie na monitore alebo TV obrazovke bude mať zaručene úspech. Vďaka režimuEco, Ktorý znižuje spotrebu energie, sa nemusíte obávať rýchleho vybitia batérie - na jedno nabitie urobíte ďaleko viac záberov i fotografií.
Pomocou režimuSmartAutosi môžete naplno užívať jednoduchosť komponovaní bez nutnosti manuálnych zásahov a napriek tomu budú snímky exponované presne podľa vašich predstáv. Fotografie i filmy sú perfektné vďaka technológii, ktorá analyzuje scénu a automaticky vyberieoptimálne nastaveniez 32 možností (21 pre filmy). Popustite uzdu fantázii a bavte sakreatívnymi efektyako Rybie oko, Extra živé alebo Plagát.Detekcia tváresa potom postará o zaostrenie tvárí na snímke a zachová optimálny jas. Skupinové snímky zaobstaráte veľmi ľahko vďaka ultraširokému objektívu.
Vďaka podporeWi-Fis technológiouNFCsa ľahko pripojíte k šikovnému telefónu a doplníte informácie o polohe zo systému GPS alebo telefón využijete ako diaľkové ovládanie fotoaparátu pri fotení na diaľku. Wi-Fi pripojenie umožní pohodlnépripojenie k počítačom či tlačiarňama garantuje možnosťzdieľanieaj on-linezálohovanie.

Parametre a špecifikácia

Typ a funkcie

Typ Kompakt
Funkcie Detekcia tváre

Snímač

Video

Objektív

Min. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm) 25 mm
Max. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm) 300 mm
Max. svetelnosť pri min. ohniskovej vzdialenosti f/3,6
Max. svetelnosť pri max. ohniskovej vzdialenosti f/7
Optický zoom 12 ×

Displej

Uhlopriečka displeja 3 " (7,62 cm)

Pamäť a ukladanie

Podporované formáty JPEG
Typ pamäťovej karty SD

Batéria

Typ napájania Akumulátor
Výdrž batérie 280 snímok

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania Bezdrôtové rozhranie WiFi
Audio/Video HDMI, A/V (TV výstup)
Možnosť priamej tlače DPOF (Digital Print Order format), PictBridge
Kód:  OC071f6
Produktové číslo:  9351B006
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14