Obnoviť stránku

Canon ImagePROGRAF M40 AiO

Príslušenstvo k tovaru

Canon ImagePROGRAF M40 AiO

Nový veľkoformátový skenerCanon ImagePROGRAF M40 AiO využijete predovšetkým v projekčných kanceláriách či grafických štúdiách, ktoré ste už vybavili veľkoformátovým 36" alebo 44" plotrom CanonimagePROGRAF. Skener jednoducho pripojíte k plotru cez integrovaný stojan, čím získate možnosť skenovať a ďalej spracovávať technické dokumentácie či iné predlohy s maximálnou šírkou 40 palcov v optickom rozlíšení 600 dpi.

Kľúčové vlastnosti

  • Určené pre 36" alebo 44" ploter Canon imagePROGRAF
  • Skener ponúka možnosť spracovania dokumentácie s maximálnou šírkou 40" v rozlíšení 600 dpi
  • Skenovacia technológia CIS vytvára presné čiary a má vynikajúcu kresbu detailov
  • Technológia SingleSensor spolu s USB 3.0 sa postará o rýchle skenovanie
  • Jednoduchú obsluhu skenera zabezpečí softvér SmartWorks MFP
  • Skener je dodávaný s počítačom All-in-One s 19,5" dotykovým LCD monitorom

Precízne skenovanie s nízkou spotrebou

Skenovanie má na starosti technológia CIS (kontaktný obrazový senzor)ktorá na osvetľovanie používa miniatúrne LED diódy. To zaručí menšie rozmery snímacej hlavy a najmä nižšie náklady na spotrebu energie. Navyše sa môžete tešiť na presné a čisté snímanie obrazu bez tieňov v riadkovom zobrazení objektov. O to, že skenovanie žiadneho dokumentu nezoberie príliš veľa z vášho času, sa presvedčíte vďaka technológii SingleSensor. Tá sa postará o skutočne rýchle skenovanie a spolu s konektorom USB 3.0 doručí všetky naskenované dáta do počítača až 10× rýchlejšie ako bežné USB rozhranie.

Veľmi jednoduché ovládanie

O veľmi jednoduchú a rýchlu obsluhu skenera sa postará počítač All-in-One s 19,5" dotykovým LCD monitorom, ktorý je súčasťou zariadenia. S dodávaným softvérom SmartWorks MFP budete môcť skenovať do súboru SmartWorks MFP, kopírovať alebo si nechať naskenované dokumenty zasielať e-mailom, a to vo formátoch TIFF, JPEG, a PDF.

Kód:  PC030g1
Produktové číslo:  2886V298
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12