Obnoviť stránku

Canon ImagePROGRAF iPF785 s podstavcom

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Canon ImagePROGRAF iPF785 s podstavcom

Perfektná veľkoformátová tlačiareň Canon je určená predovšetkým na tlač z CAD a GIS aplikácií, plagátov a na internú tlač vo firmách. Vďaka 320 GB pevnému disku je ideálne stavaná na nepretržitú veľkoobjemovú tlač v maximálnej kvalite.

Kľúčové vlastnosti

  • Špičková tlačiareň za perfektnú cenu
  • Ideálna na veľkoobjemovú tlač
  • Tlač v rolke alebo na rezané listy do veľkosti až 36"
  • Nový purpurový atrament na rozsiahlejšiu reprodukciu farieb
  • Softvér Direct Print & Share
  • Výmena nádržiek s atramentom za chodu
  • Účtovacie nástroje

Profesionál každým cólom ...

Systém obsahuje 5 farebných atramentov LUCIA a navyše aj nový purpurový atrament na rozsiahlejšiu reprodukciu farieb. Dokumenty sú spracovávané v rozlíšení až 2400 × 1200 dpi s presnosťou +/- 0,1 % a minimálnou hrúbkou čiary 0,02 mm. Výtlačok konceptu vo veľkosti A0 v rýchlom ekonomickom režime zaberie iba 48 sekúnd a v prípade väčšieho zaťaženia je tlačiareň vybavená pamäťou s veľkosťou 256 MB.

Pomocou softvéru Direct Print & Share môžete tlačiť rad typov súborov bez potreby aplikácie. Integrácia riešenia PosterArtist umožňuje odosielať a sťahovať súbory na okamžité sprístupnenie a s ľahkým prístupom aj z mobilných zariadení a nechýba ani podpora tlače z aplikácie pre iPad. Pripravené je aj použitie pre široké spektrum používateľov so softvérom na účtovanie nákladov a s rozhraním Ethernet alebo USB.

Kód:  PC030c
Produktové číslo:  8966B003
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16