Obnoviť stránku

Canon image FORMULA DR-M160 II

4,7 3 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
733,90 €

Canon image FORMULA DR-M160 II

Alza.cz - Tlačiarne Canon

Výkonný stolný skener Canon imageFORMULA DR-M160 II

Skener Canon imageFORMULA DR-M160 II je vysokoproduktívny a zároveň mimoriadne kompaktný skener vhodný na spoľahlivé skenovanie veľkého množstva papierových dokumentov. Zásluhou robustného dizajnu, vysokej rýchlosti a sade profesionálneho softvéru s bezproblémovou integráciou do riešenia Microsoft SharePoint bude skener prínosom pre kancelárie i pracovné skupiny.

Canon imageFORMULA DR-M160 II
Canon imageFORMULA

Vytváranie a úprava PDF

K dispozícii je aplikácia eCopy PDF Pro, ktorej súčasťou sú výkonné nástroje na vytváranie, úpravu a prevod dokumentov PDF.

Canon imageFORMULA DR-M160 II

Rýchlosť

Potrebujete často skenovať veľké množstvo dokumentov? Skener Canon imageFORMULA DR-M160 II ponúka rýchlosť na úrovni 45 stránok za minútu.

Canon imageFORMULA

Cloudové ukladanie

Skener Canon imageFORMULA DR-M160 II podporuje ukladanie do zložiek, ktoré sú napojené na rôzne cloudové služby. K naskenovaným dokumentom sa tak dostanete pokojne aj z mobilného telefónu.

Canon imageFORMULA DR-M160 II

Automatické skenovanie

Kvalitný automatický podávač dokumentov má kapacitu pre 75 listov papiera. Canon imageFORMULA DR-M160 II spoľahlivo podává sady dokumentov rôznych formátov a typov: od pasov a plastových kariet cez formáty A4 a A3 s voliteľným skenerom 201.

Canon imageFORMULA

Vylepšenie kvality skenu

Prepracovaná aplikácia CapturePerfect spoločnosti Canon umožňuje efektívne skenovanie sady dokumentov a podporuje integrovaný ovládač Kofax VRS, ktorý zvyšuje kvalitu obrazu.

Canon imageFORMULA

Jednoduchá obsluha

Ovládací panel skenera Canon je dostatočne prehľadný a priateľský, pričom skenovať môžete stlačením iba jediného tlačidla. Okrem toho skener imageFORMULA DR-M160 II disponuje škálou kvalitných funkcií spracovania obrazu. K nim patrí, napríklad automatická detekcia veľkosti stránky, orientácia textu a farieb, vylepšovanie textu a korekcia sklonu.

Alza.cz - Tlačiarne Canon

Cenovo dostupný chod aj údržba

Skener Canon imageFORMULA DR-M160 II je navrhnutý tak, aby poskytoval výnimočne spoľahlivé podávanie dokumentov. Ultrazvuková detekcia dvojitého podávania (DFD) a funkcia uvoľnenia po dvojitom podaní (DFR) sa postarajú o minimalizáciu prestojov. Skener Canor rovnako skenuje platobné a ďalšie karty a iné neštandardné dokumenty. Skener je prispôsobený záťaži až 7 000 obrazov za deň a obsahuje podávacie valčeky určené pre veľké zaťaženie a spoľahlivé posúvanie papiera.

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

Technické parametre skenera Canon imageFORMULA DR-M160 II

Rýchlosť skenovania A4 ČB:

60 str./min, 120 obr./min

Rýchlosť skenovania A4 farebne:

60 str./min, 120 obr./min

Svetelný zdroj:

RGB LED

Optické rozlíšenie skenera:

600 DPI


Parametre a špecifikácia

Typ

Typ skenera Stolný, Prieťahový, Dokumentový

Rozlíšenie skenera

Rozlíšenie skenera 600 x 600 DPI

Rýchlosť skenovania

Rýchlosť skenovania 60 str./min.

Pripojenie

Pripojenie USB

Max. veľkosť dokumentu

Maximálna veľkosť dokumentu A4

Funkcie

Funkcie ADF, S podávačom
Obojstranné skenovanie Áno

Možnosť skenovania

Možnosť skenovania Textov

Rozmery

Šírka 28 cm
Hĺbka 17,2 cm
Výška 17,8 cm
Hmotnosť 3,2 kg
Kód:  QN135f2
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  9725B003
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03