Obnoviť stránku

Canon i-SENSYS MF244dw

4,0 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Canon i-SENSYS MF244dw

Bezdrôtová tlač v malých kanceláriách

Hlavnými prednosťami multifunkčnej laserovej tlačiarne Canon i-SENSYS MF244dw je rýchla tlač, bezdrôtové pripojenie k sieti Wi-Fi či možnosť kopírovania a skenovania. Tlačiareň nájde uplatnenie v menších firmách, ale aj v domácej kancelárii. Intuitívne ovládanie umožní výklopný ovládací panel s LCD displejom.


Šetrí váš čas

TechnológiaQuick First-Print okamžite prebudí tlačiareň z režimu spánku, takže ihneď môžete začať tlačiť rýchlosťou až 27 str./min. So vstavaným skenerom s rozlíšením 600 × 600 px môžete naskenované dokumenty uložiť na pripojený USB disk alebo skenovať rovno do cloudu cez nástroj MF Scan Utility.


Vysoká produktivita

Tlačiareň je vybavená zásobníkom na 250 listov a ručným podávačom pre potlač špeciálnych formátov. Výstupný zásobník pojme až 100 výtlačkov. Pre urýchlenie práce je k dispozícii automatický podávač a duplexná jednotka pre obojstrannú tlač. O svižné vykonanie tlačových úloh sa postará operačná pamäť s kapacitou 512 MB.


Tlač z mobilných zariadení

Vďaka bezdrôtovému pripojeniu k Wi-Fi sieti môžete ľahko tlačiť dokumenty z vášho mobilného zariadenia s podporou aplikácií Mopria, Apple AirPrint a Canon PRINT Business. Vzdialený prístupvám umožní na telefóne, tablete či PC sledovať prebiehajúce tlačové úlohy, meniť nastavenia tlačiarne či skontrolovať množstvo tonera.

Parametre a špecifikácia

Typ

Farba tlače Čiernobiela

Funkcie

Funkcie AirPrint, Automatická obojstranná tlač (duplex), Kopírovanie a skenovanie

Pripojenie

Pripojenie USB, LAN, WiFi

Podporované formáty papiera

Skenovanie

Funkcie skenera Automatický podávač
Rýchlosť skenovania 20 str./min.

Tlačové parametre

Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum 27 str./min.
Vstupný zásobník 250 listov

Rozmery

Výška 360 mm
Hĺbka 371 mm
Šírka 390 mm

Výbava

Displej Informačný/segmentový

Farba

Farba Čierna

Balenie obsahuje

Balenie obsahuje Dokumentácia, Napájací kábel, Štartovací toner
Kód:  PC321b7n
Produktové číslo:  1418C017
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16