Obnoviť stránku

Canon i-SENSYS MF226dn

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Canon i-SENSYS MF226dn

Multifunkcia Canon poskytuje čiernobielu laserovú tlač s vysokou rýchlosťou a obojstranne, fax, kopírovanie a skenovanie s ADF v kompaktnom, priestorovo úspornom zariadení. Poskytuje profesionálne výtlačky a kópie s ostrým textom a jemnou grafikou. Na výstup nie je potrebné čakať, pretože vytlačí až 27 stránok A4 za minútu. Ľahko recyklovateľná All-in-One kazeta kombinuje toner, valec aj čistiacu jednotku, takže po výmene budete tlačiť ako z nového prístroja. Výmenu zvládnete v priebehu pár sekúnd - bez starostí a neporiadku.

Komfortné skenovanie a kopírovanie


Skenovanie a kopírovanie viacerých stránok je radosť s podávačom na 35 listov. Rozšírené farebné skenovanie pri 9600 x 9600 dpi zachytí každý detail originálov. Odošlite skeny do ľubovoľného počítača v používateľsky prívetivom prostredí. S Ethernetovým pripojením je tým pravým nástrojom na jednoduché sprístupnenie funkcií, čo je určite žiaduca vlastnosť do kancelárie s viacerými pracovníkmi.

Rýchlo k cieľu

Na rýchle a jednoduché ovládanie priamo na tlačiarni má univerzálny naklápací panel s dotykovým LCD, ktoré zobrazuje dôležité informácie a umožňuje intuitívne ovládanie prstami. Panel možno nastaviť nahor alebo smerom dopredu, aby vyhovoval spôsobu vašej práce. Efektívny pracovný postup pri skenovaní a kopírovaní vám umožnia tlačidlá rýchlej voľby, takže je ľahké poslať skeny do súboru alebo šetriť papier kopírovaním niekoľkých obrazov na jeden list.

Parametre a špecifikácia

Typ

Farba tlače Čiernobiela

Funkcie

Funkcie Automatická obojstranná tlač (duplex), Fax, Kopírovanie a skenovanie

Pripojenie

Pripojenie USB, LAN

Podporované formáty papiera

Skenovanie

Funkcie skenera Automatický podávač

Tlačové parametre

Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum 27 str./min.
Vstupný zásobník 250 listov
Maximálne mesačné zaťaženie 10 000 str./měsíc

Rozmery

Výška 360 mm
Hĺbka 441 mm
Šírka 390 mm

Výbava

Displej Dotykový

Farba

Farba Čierna
Kód:  PC321b2
Produktové číslo:  9540B017
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09