Obnoviť stránku

Canon i-SENSYS MF217w

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Canon i-SENSYS MF217w

Multifunkcia Canon poskytuje čiernobielu laserovú tlač, fax, kopírovanie a skenovanie s ADF v kompaktnom, priestorovo úspornom zariadení. Poskytuje profesionálne výtlačky a kópie s ostrým textom a jemnou grafikou. Ľahko recyklovateľná All-in-One kazeta kombinuje toner, valec aj čistiacu jednotku, takže po výmene budete tlačiť ako z nového prístroja. Výmenu zvládnete v priebehu pár sekúnd - bez starostí a neporiadku. Skenovanie a kopírovanie viacerých stránok je radosťou s podávačom na 35 listov.

Stále na dosah

S bezdrôtovým pripojením WiFi, Ethernetom a mobilnou konektivitou je tým pravým nástrojom na jednoduché sprístupnenie funkcií, čo je určite žiaduca vlastnosť pre kancelárie s viacerými pracovníkmi. Apple AirPrint a štandard tlače Mopria automaticky detekuje tlač dokumentov priamo zo zariadení iPhone alebo iPad či kompatibilných Android zariadení. Zadarmo dostupná aplikácia Canon Mobile Printing vám dá efektívny nástroj na jej využívanie zo smartfónov a tabletov.

Rýchlo k cieľu

Na rýchle a jednoduché ovládanie priamo na tlačiarni má univerzálny naklápací panel s dotykovým LCD displejom, ktorý zobrazuje dôležité informácie a umožňuje intuitívne ovládanie prstami. Panel je možné nastaviť nahor alebo smerom dopredu tak, aby vyhovoval spôsobu vašej práce. Efektívny pracovný postup pri skenovaní a kopírovaní vám umožnia tlačidlá rýchlej voľby, takže je ľahké poslať skeny do súboru alebo šetriť papier kopírovaním viacerých obrazov na jeden list.

Parametre a špecifikácia

Typ

Farba tlače Čiernobiela

Funkcie

Funkcie Fax, Kopírovanie a skenovanie

Pripojenie

Pripojenie USB, LAN, WiFi

Podporované formáty papiera

Skenovanie

Funkcie skenera Automatický podávač

Tlačové parametre

Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum 23 str./min.
Vstupný zásobník 250 listov
Maximálne mesačné zaťaženie 8 000 str./měsíc

Rozmery

Výška 360 mm
Hĺbka 441 mm
Šírka 390 mm

Výbava

Displej Dotykový

Farba

Farba Čierna
Kód:  PC321a7
Produktové číslo:  9540B033
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06