Obnoviť stránku

Canon i-SENSYS MF212w

4,8 24 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Canon i-SENSYS MF212w

Víc než jen tiskárna

Viac ako len tlačiareň

Multifunkcia Canon poskytuje čiernobielu laserovú tlač, kopírovanie a skenovanie v kompaktnom, priestorovo úspornom zariadení. Poskytuje profesionálne výtlačky a kópie s ostrým textom a jemnou grafikou. Ľahko recyklovateľná All-in-One kazeta kombinuje toner, valec aj čistiacu jednotku, takže po výmene budete tlačiť ako z nového prístroja. Rozšírené farebné skenovanie s rozlíšením až 9600 x 9600 dpi zachytí každý detail originálov. Odošlite skeny do ľubovoľného počítača v používateľsky prívetivom prostredí.


Stále na dosah

S bezdrôtovým WiFi pripojením, Ethernetom a mobilnou konektivitou je tým pravým nástrojom na jednoduché sprístupnenie funkcií, čo je určite žiadúca vlastnosť pre kancelárie s viacerými pracovníkmi. Apple AirPrint a štandard tlače Mopria automaticky detekuje tlač dokumentov priamo zo zariadení iPhone alebo iPad alebo kompatibilných Android zariadení. Zadarmo dostupná aplikácia Canon Mobile Printing vám dá efektívny nástroj na jej využívanie zo smartfónov a tabletov.

Stále na dosah

Rychle k cíli

Rýchlo do cieľa

Na rýchle a jednoduché ovládanie priamo na tlačiarni má univerzálny naklápací panel s LCD a s 5 riadkami, ktorý zobrazuje dôležité informácie. Panel môžete nastaviť hore alebo smerom dopredu tak, aby vyhovoval spôsobu vašej práce. Efektívny pracovný postup pri skenovaní a kopírovaní vám umožnia tlačidlá rýchlej voľby, takže je ľahké poslať skeny do súboru alebo šetriť papier kopírovaním niekoľkých obrazov na jeden list.

Parametre a špecifikácia

Typ

Farba tlače Čiernobiela

Funkcie

Funkcie Kopírovanie a skenovanie

Pripojenie

Pripojenie USB, LAN, WiFi

Podporované formáty papiera

Tlačové parametre

Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum 23 str./min.
Vstupný zásobník 250 listov
Maximálne mesačné zaťaženie 8 000 str./měsíc

Rozmery

Výška 312 mm
Hĺbka 441 mm
Šírka 390 mm

Výbava

Displej Informačný/segmentový

Farba

Farba Čierna
Kód:  PC321a3
Produktové číslo:  9540B051
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08