Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Canon EOS RP + RF 24 – 105 mm f/4 IS STM

5 14 hodnotení
Doručenie na
predajňu zadarmo
Garancia najlepšej ceny
1 279 €

Canon EOS RP + RF 24 – 105 mm f/4 IS STM


Tvorivý výkon s ozajstnou inteligenciou

Kompaktná digitálna bezzrkadlovka Canon EOS RP je vybavená ľahkým ergonomickým telom a najmodernejšími technológiami, ktoré vám poskytnú neskutočne veľký tvorivý potenciál. Špičkový full frame snímač Dual Pixel CMOS AF s rozlíšením 26,2 Mpx spolupracuje s procesorom DIGIC 8 a pýši sa najrýchlejším automatickým zaostrovaním vo svojej triede. CSC fotoaparát novo disponuje zdokonaleným bajonetom RF s priemerom 54 mm a s 12-pinovým vysokorýchlostným komunikačným systémom.



Dizajn a ovládanie bez kompromisov

Ľahké odolné telo bezzrkadlovky Canon EOS RP z horčíkovej zliatiny, voliteľný ergonomický grip a premyslené umiestnenie ovládacích prvkov zaistia maximálne komfortné ovládanie aj pri celodennom používaní. Pre dokonalý prehľad o snímanej scéne je k dispozícii 3“ otočný displej Vari-Angle s dotykovým ovládaním a precízny elektronický OLED hľadáčik s rozlíšením 2,36 miliónov bodov.



Nový bajonet RF pre mimoriadny optický výkon

Prepracovaný bajonet RF umožňuje upevnenie objektívu v optimálnej vzdialenosti od snímača, vďaka čomu zaistí vynikajúci optický výkon a maximálne presné zachytenie všetkých detailov. Okrem objektívov RF môžete k fotoaparátu bezzrkadlovke Canon EOS RP upevniť aj všetky objektívy série Canon EF a EF-S úplne bez straty kvality alebo výkonu.


Objektív Canon RF 24–105 mm f/4-7.1 IS STM v balení

Vďaka kitovému objektívu Canon RF 24–105 mm f/4-7.1 IS STM si budete môcť užiť všetky výhody plnoformátového fotoaparátu Canon EOS RP. Tento univerzálny objektív disponuje ohniskovou vzdialenosťou 24–105 mm a je vybavený integrovaným optickým stabilizátorom obrazu, ktorý zaistí stabilitu vašich snímok a videí. Vďaka kompaktnej a ľahkej konštrukcii, obyčajných 395 gramov, funguje ako praktický zoom a je skvelým parťákom na cesty.
IS – stabilizátor obrazu –kompenzuje pohyby a otrasy objektívu vzhľadom k čipu. Jeho prítomnosť oceníte najmä pri záberoch s dlhšími expozičnými časmi.
STM – technológia krokového motora – je optimálnou voľbou na zhotovovanie videí, pretože zaostruje priebežne a plynule. Motor je takmer nehlučný.



Digitálny fotoaparát Canon EOS RP + RF 24 – 105 mm f/4 IS STM

Dual Pixel CMOS AF

Plnoformátový snímač Dual Pixel CMOS AF s rozlíšením 26,2 Mpx využíva všetky pixely na spracovanie obrazu a automatické zaostrovanie, vďaka čomu zabezpečí mimoriadnu ostrosť naprieč celou snímkou. Výsledkom je dokonalá rovnováha ostrých detailov a spoľahlivého výkonu aj pri slabom osvetlení.

Digitálny fotoaparát Canon EOS RP + RF 24 – 105 mm f/4 IS STM

Rýchlejšie spracovanie obrazu

Foťák Canon EOS RP je vybavený najmodernejším obrazovým procesorom DIGIC 8, ktorý spracováva obraz rýchlejšie a presnejšie ako kedykoľvek predtým. Funkcia Digital Lens Optimizer (DLO) eliminuje optické chyby spôsobené low-pass filtrom fotoaparátu, takže sa výsledná snímka maximálne približuje realite.


Digitálny fotoaparát Canon EOS RP + RF 24 – 105 mm f/4 IS STM

Svižný autofocus

Snímač Dual Pixel CMOS AF ponúka najrýchlejšie automatické zaostrovanie na svete, ktoré zaberie len 0,05 s. Vďaka pokročilým technológiám môžete bez problému ostriť aj za zníženej viditeľnosti a tiež je zabezpečené precízne zaostrenie rýchlo sa pohybujúcich objektov alebo detekcia očí pre dokonalé portréty.

Digitálny fotoaparát Canon EOS RP + RF 24 – 105 mm f/4 IS STM

5-osová stabilizácia obrazu

Pokročilá 5-osová stabilizácia s technológiou Dual Sensing efektívne znižuje chvenie obrazu na dosiahnutie maximálnej ostrosti fotografií a videí aj pri snímaní z ruky. Na dosiahnutie dokonale ostrých snímok s reálnym podaním farieb, aj bez použitia blesku, bezzrkadlovka Canon RP disponuje maximálnou citlivosťou ISO 40 000.


Digitálny fotoaparát Canon EOS RP + RF 24 – 105 mm f/4 IS STM

Výklopný dotykový displej

Bezzrkadlovka Canon EOS RP je vybavená 7,5 cm dotykovou obrazovkou s jemným rozlíšením 1 040 000 bodov, ktorá disponuje výklopnou funkciou na jednoduché zhotovovanie kreatívnych snímok z netradičných uhlov. Nastavenie CSC fotoaparátu a ostrenie je vďaka dotykovému ovládaniu maximálne intuitívne a rýchle.

Digitálny fotoaparát Canon EOS RP + RF 24 – 105 mm f/4 IS STM

Precízny OLED hľadáčik

Perfektnú kontrolu nad snímkami zaistí 0,39“ elektronický OLED hľadáčik s rozlíšením 2,36 miliónov bodov s možnosťou zobrazenia informačného displeja na ľahšie vytváranie kompozície.



Profesionálne 4K videá so stabilizáciou

Nahrávajte vysoko kvalitné plynulé videa s maximálnym rozlíšením UHD 4K (3 840 × 2 160 px) s frekvenciou 25 snímok (v prípade Full HD videa je možné dosiahnuť frekvenciu snímania 60 fps). Vo výbave nechýba ani funkcia na zhotovovanie časozberných záberov, intervalové snímanie či nahrávanie v režime HDR s vysokým dynamickým kontrastom. Pre maximálnu kontrolu nad výsledkom je fotoaparát Canon RP vybavený konektormi na pripojenie slúchadiel a mikrofónu.


Digitálny fotoaparát Canon EOS RP + RF 24 – 105 mm f/4 IS STM

Flexibilné pripojenie

Foťák Canon EOS RP podporuje bezdrôtové technológie WiFi a Bluetooth, vďaka ktorým fotoaparát prepojíte s vašim inteligentným mobilným zariadením a zaistíte tak pohodlné odosielanie snímok priamo do vášho telefónu. Nechýba ani možnosť diaľkovo ovládať spúšť fotoaparátu pomocou mobilnej aplikácie Canon Camera Connect.

Digitálny fotoaparát Canon EOS RP + RF 24 – 105 mm f/4 IS STM

Široká kompatibilita

Fotoaparáty so systémom EOS R sú kompatibilné so všetkým doterajším príslušenstvom Canon vrátane celej série bleskov Speedlite a špecializovaných produktov, ako je rad Macro Ring Lite. Vďaka tomu získate ešte viac kreatívnych možností pri robení kreatívnych fotografií.



Parametre a špecifikácia

Typ a funkcie

Typ Bezzrkadlovka
Vlastnosti Statívový závit, Výmenné objektívy, Vstavaný blesk, Sánky na blesk, Vhodné na video
Bajonet Canon RF

Snímač

Veľkosť snímača Full Frame
Maximálne ISO 40 000

Video

Podporované rozlíšenie videa UHD 4K 16:9 (3840 × 2160), Full HD 16:9 (1920 × 1080)
Video kodek H.264/MPEG-4 AVC

Objektív

Optická stabilizácia objektívu Áno
Max. svetelnosť pri min. ohniskovej vzdialenosti f/4
Max. svetelnosť pri max. ohniskovej vzdialenosti f/7,1
Najkratšia zaostriteľná vzdialenosť 45 cm
Optický zoom 4,5 ×
Bajonet Canon RF
Objektív Canon RF 24-105 mm f/4-7,1 IS STM

Objektív 2

Objektív Bez 2. objektívu

Hľadáčik

Typ hľadáčika Elektronický (EVF)
Rozlíšenie hľadáčika 2,36 Mpx
Maximálne zväčšenie EVF 0,7 x

Displej

Uhlopriečka displeja 3 " (7,62 cm)
Funkcie displeja Otočný/výklopný o 180° (Selfie), Dotykový, Živý náhľad (Live View)
Rozlíšenie displeja 1,04 Mpx

Rozmery a hmotnosť

Šírka 13,25 cm
Výška 8,5 cm
Hĺbka 7 cm
Hmotnosť 0,49 kg

Pamäť a ukladanie

Max. veľkosť SD karty 512 GB
Podporované formáty RAW , JPEG
Typ pamäťovej karty SD, SDHC, SDXC

Batéria

Označenie akumulátora Canon LP-E17
Typ napájania Akumulátor
Výdrž batérie 250 snímok

Farba

Farba Čierna

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania Rozhranie USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), Bezdrôtové rozhranie WiFi, Bezdrôtové rozhranie Bluetooth
Audio/Video Mini HDMI, Externý mikrofón, Jack 3,5 mm

Obsah balenia

Obsah balenia Popruh/pútko, Manuál, Napájací kábel/adaptér, Objektív, Krytka objektívu
Špeciálne vybavenie Bez špec. vybavenia
Počet objektívov 1
Kód:  OC850a5
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3380C133
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13