Obnoviť stránku

Canon EOS 700D + EF-S 18-55 mm DC III

4,7 53 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Canon EOS 700D + EF-S 18-55 mm DC III

Kvalitná digitálna zrkadlovka s CMOS snímačom s rozlíšením 18 megapixelov, s ktorou zaobstaráte špičkové fotografie v profesionálnom štýle. Inovovaný procesor DIGIC 5 prináša výkonné spracovanie obrazu v akejkoľvek situácii. Vysoký rozsah citlivosti až do 12 800 ISO vám umožní robiť skvelé snímky aj pri slabom osvetlení, a to aj bez použitia blesku. Automatický inteligentný scénický režim analyzuje scénu a automaticky vyberá najvhodnejšie nastavenie pre fotoaparát. Prezerať snímky, zaostrovať alebo dokonca fotografovať môžete pomocou 3" dotykového displeja TFT Clear View II s rozlíšením neskutočných 1 040 000 obrazových bodov a variabilným uhlom natočenia.

Udržte krok s rýchlymi akčnými scénami

S týmto fotoaparátom sa z vás stane profesionálny kameraman. Umožňuje totiž nakrúcať úchvatné videozáznamy vo Full HD rozlíšení 1080p. Technológia Hybrid AF umožňuje priebežne zaostrovať pri robení filmu a pomocou vstavaného mikrofónu ozvučíte vaše snímky kvalitným stereo zvukom. Systém automatického zaostrovania obsahuje 9 krížových bodov AF a umožní zachytiť rýchlo sa pohybujúce objekty bez zbytočného rozmazania. Zásluhou kontinuálneho snímania rýchlosťou až 5 snímok za sekundu už nikdy nezmeškáte rozhodujúci okamih pre obstaranie najlepšej fotografie.
V režime ovládania HDR podsvietenie fotoaparát vytvára tri rôzne expozície a spája ich do jednej, aby zachoval
detaily v tieňoch a oblastiach s vysokým jasom. V režime Nočná scéna z ruky fotoaparát vytvára viac snímok pri vysokých rýchlostiach závierky a spája ich dohromady, čím zabraňuje rozmazaniu. Urobené snímky a videá jednoducho uložíte na pamäťové karty typu SD, SDHC a SDXC, vďaka integrovanému konektoru miniHDMI si ich môžete pohodlne prezrieť na vašom LCD alebo plazmovom televízore. K fotoaparátu je možné dokúpiť veľkú radu objektívov, príslušenstva a bleskov, ktoré sú kompatibilné so systémom EOS.

Parametre a špecifikácia

Typ a funkcie

Typ Zrkadlovka

Snímač

Maximálne ISO 12 800

Video

Objektív

Bajonet Canon EF, Canon EF-S

Displej

Uhlopriečka displeja 3 " (7,62 cm)
Funkcie displeja Otočný/výklopný, Dotykový
Kód:  OC085h3
Produktové číslo:  8596B117
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01