Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Canon EOS 4000D + 18 – 55 mm DC III

4,8 25 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Canon EOS 4000D + 18 – 55 mm DC III

Hmotnosť fotoaparátu:436 g

Parametre tohto tovaru

Vstúpte do sveta profesionálnej fotografie s Canon EOS 4000D

Digitálna zrkadlovka Canon EOS 4000D s objektívom Canon 18 – 55 mm DC III je vďaka jednoduchému a intuitívnemu ovládaniu ideálna pre začínajúcich fotografov, ktorí chcú vytvárať snímky v profesionálnej kvalite alebo natáčať úžasné videá vo Full HD rozlíšení aj za zhoršených svetelných podmienok. Vďaka bezdrôtovej technológii WiFi môžete zábery okamžite zdieľať na sociálnych sieťach či ľahko prenášať do mobilného zariadenia a ďalej s nimi pracovať.


Jasné a ostré snímky

Fotoaparát Canon EOS 4000D je vybavený vylepšeným 18 Mpx snímačom, ktorý oproti mobilným fotoaparátom disponuje až 19× väčším povrchom. Vďaka tomu zaobstaráte úžasne jasné zábery s minimálnym šumom a to aj za nedostatočného osvetlenia. Pre snímanie v noci je k dispozícii vstavaný blesk s vyskakovacím mechanizmom.


Rýchly autofocus

Procesor DIGIC 4+ sa postará o rýchle spracovanie snímok a presné ostrenie. Vďaka tomu môžete zaobstarať sériu fotografií rýchlosťou 3 sn./s, čo uvítate pri fotografovaní rýchlych akcií. Svižný autofocus pracuje s 9 ostriacimi bodmi, ktoré je možné kontrolovať optickým hľadáčikom alebo živým náhľadom na 2,7" LCD displeji.


Objektív Canon 18 – 55 mm DC III

Súčasťou súpravy je univerzálny objektív Canon s ohniskovou vzdialenosťou 18 – 55 mm a 3× optickým zoomom, ktorý je ideálny pre väčšinu štandardných fotografických situácií. Okrem zaistenia reálneho vyváženia farieb a ostrých snímok s vysokým kontrastom objektív disponuje povrchovou úpravou Super Spectra, ktorá účinne minimalizuje tiene a záblesky svetla.


Nahrávanie videa vo Full HD

Fotoaparát Canon EOS 4000D umožňuje nahrávať videosekvencie vo vysokom rozlíšení Full HD rýchlosťou 30 sn./s. vo formáte MOV. Pri nižšom HD rozlíšení je možné nahrávať so snímkovacou frekvenciou až 60 sn./s. Môžete tiež vyskúšať kreatívnu funkciu videomomentka, pomocou ktorej zachytíte najlepšie momenty svojho dňa.


Kreatívne režimy s Canon EOS 4000D

V kreatívnom automatickom režime môžete využiť niekoľko kreatívnych filtrov a dodať vašim snímkam originálny vzhľad. S automatickým inteligentným scénickým režimom stačí zamerať a stlačiť spúšť a o všetko ostatné sa fotoaparát postará sám. Zoznamovanie so zrkadlovkou vám uľahčí vstavaný sprievodca funkciami a nastaveniami.


Jednoduché zdieľanie snímok

Svoje fotografie a videá môžete okamžite odoslať prostredníctvom bezdrôtového WiFi rozhrania do vášho mobilného zariadenia a ľahko ich zdieľať alebo zálohovať v cloudovej službe Irista. Stačí nainštalovať mobilnú aplikáciu Canon Camera Connect a prenesenie snímok sa stane otázkou okamihu.


Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 12,9 cm
Výška 10,16 cm
Hĺbka 7,71 cm
Hmotnosť 0,44 kg

Farba

Farba Čierna

Typ a funkcie

Typ Zrkadlovka
Vlastnosti Statívový závit, Výmenné objektívy, Vstavaný blesk, Sánky na blesk
Stabilizácia obrazu Bez stabilizácie

Snímač

Video

Objektív

Min. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm) 29 mm
Max. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm) 89 mm
Max. svetelnosť pri min. ohniskovej vzdialenosti f/3,5
Max. svetelnosť pri max. ohniskovej vzdialenosti f/5,6
Najkratšia zaostriteľná vzdialenosť 25 cm
Optický zoom 3 ×
Bajonet Canon EF

Displej

Uhlopriečka displeja 2,7 " (6,86 cm)
Funkcie displeja Pevný, Živý náhľad (Live View)

Pamäť a ukladanie

Max. veľkosť SD karty 256 GB
Podporované formáty RAW , JPEG
Typ pamäťovej karty SD

Batéria

Označenie akumulátora Canon LP-E10
Typ napájania Akumulátor
Výdrž batérie 500 snímok

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania Rozhranie USB 2.0, Bezdrôtové rozhranie WiFi
Audio/Video Mini HDMI

Obsah balenia

Obsah balenia Popruh/pútko, Používateľská príručka, Napájací kábel/adaptér, Objektív, Krytka objektívu, Krytka tela
Počet objektívov 1
Kód:  OC094c
Produktové číslo:  3011C003
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16