Obnoviť stránku

Canon E-52 II

5 4 hodnotení
Cenová bomba
4,38 € Ušetríte 1,52 €

Canon E-52 II

Spoločnosť Canon patrí medzi jedného z najlepších a najpopulárnejších výrobcov fotoaparátov na svete. Produkty tejto spoločnosti vynikajú kvalitou, spoľahlivosťou a prvotriednymi parametrami. Kryt objektívu Canon Snap-On E-52 II je dokonalá ochrana pre objektívy s priemerom 52 mm. Zabraňuje prachu, nečistotám a zároveň chráni proti poškriabaniu či nárazom.

Kľúčové vlastnosti krytu objektívu Canon E-52 II

  • Chráni objektív proti prachu, nečistotám a poškrabaniu
  • Určené pre objektívy s priemerom 52 mm
  • Jednoduché použitie
  • Minimálna údržba

Chráňte svoj objektív s Canon Snap-On

Kryt objektívu Canon Snap-On sa bežne používa pre každodenné cestovanie. Canon Snap-On je najčastejšie používaný zákazníkmi, ktorí sa považujú za nadšencov a poloprofesionálnych fotografov. Canon Snap-On je populárny, pretože zákazníci oceňujú kvality ako je odolnosť, ľahká ovládateľnosť, ľahkosť a spoľahlivosť.

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Priemer 52 mm
Kompatibilita Canon
Predný/zadný Predné
Kód:  OC920a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  6315B001
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12