Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

CANDY TRIOVXNT/1

Doručenie na
predajňu zadarmo
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -3 %
1 089 € 1 119 €

CANDY TRIOVXNT/1

Haier
Candy
Hoover
Sporák CANDY TRIOVXNT/1

Multifunkčný kombinovaný sporák

CANDY TRIOVXNT/1 je multifunkčný kombinovaný sporák, ktorý sa skladá zo sklokeramickej dosky so štyrmi highlight varnými zónami, rúry s objemom 38 l a umývačky riadu, ktorá pojme až šesť súprav riadu. Nenahraditeľným doplnkom je bezpochyby vstavaný časovač. Sporák vám sám dá vedieť, až bude čas jedlo vytiahnuť. Kombinovaný sporák CANDY TRIOVXNT/1 patrí do energetickej triedy A, vďaka čomu šetrí energiu aj vašu peňaženku.

Sporák CANDY TRIOVXNT/1

Kľúčové vlastnosti sporáka CANDY TRIOVXNT/1

Funkcie pečenia pre každý pokrm

Umývacie programy na každú príležitosť

Jednoduché ovládanie

Varné zóny na efektívne varenie

Kovová rukoväť

Bohaté príslušenstvo

Kombinovaný sporák CANDY TRIOVXNT/1

Kombinovaný sporák CANDY TRIOVXNT/1 zastane funkciu až niekoľkých spotrebičov. Funguje ako rúra so štyrmi programami na pečenie, ďalej potom ako umývačka riadu so šiestimi umývacími programami a tiež ako varná doska so štyrmi varnými zónami.

Sporák CANDY TRIOVXNT/1

Elektrický sporák so sklokeramickou doskou CANDY TRIOVXNT/1 so štyrmi programami na pečenie

Súčasťou sporáka CANDY TRIOVXNT/1 sú štyri programy na pečenie, ktoré vám pomôžu vytvoriť dokonalý a chutný pokrm pre celú rodinu. Súčasťou rúry je aj praktické vnútorné osvetlenie. Z programov vás určite poteší Gril, ktorý zaručí skvelé prepečenie a chrumkavú kôrku. Na výber máte tieto programy: Statický, gril, gril + ventilátor, spodný ohrev + dolný ohrev + ventilátor.

Sporák CANDY TRIOVXNT/1

Rúra funguje aj ako umývačka

Rúra CANDY TRIOVXNT/1 má tiež funkciu umývačky riadu. Disponuje totiž šiestimi umývacími programami, vďaka ktorým perfektne umyjete znečistený riad. Na výber máte tieto programy: Intenzívny 75 °C, Univerzálny 65 °C, Eco 45 °C, Rýchly 32 min 50 °C, Oplachovanie, Eco + Express 70°C.

Kuchynský sporák CANDY TRIOVXNT/1 s elegantným dizajnom

Kuchynský sporák CANDY TRIOVXNT/1 si vás na prvý pohľad získa svojím vyhotovením a robustnou kovovou rukoväťou. Vďaka kombinácii otočných gombíkov sa veľmi jednoducho ovláda.

Sporák CANDY TRIOVXNT/1

Elektrický sporák s keramickou doskou CANDY TRIOVXNT/1 má jednoduché ovládanie

Elektrický sporák s keramickou doskou CANDY TRIOVXNT/1 vás na prvý pohľad zaujme svojím elegantným vyhotovením a jednoduchým ovládaním v kombinácii s otočnými gombíkmi. Nie je teda potrebné zložito študovať návody. Pomocou jednoduchého ovládania si nastavíte programy, teplotu aj funkcie.

Sporák CANDY TRIOVXNT/1

Sklokeramická doska ponúkne štyri varné zóny

Sporák CANDY TRIOVXNT/1 je vybavený sklokeramickou doskou, kde je každá zóna prepojená s indikátorom zvyškového tepla. Rozsvieti sa v prípade, že teplota danej varnej zóny dosiahne 60 °C, alebo vyššiu hodnotu. Zostane svietiť aj po vypnutí, kým povrch nevychladne. V prípade, že by ste chceli vypnúť danú varnú zónu, stačí jednoducho otočiť zodpovedajúci regulátor až do polohy „0“. Zóna Highlight je pripravená počas troch sekúnd a je vhodná na rovnomerné, homogénne a dlhšie varenie.

Sporák CANDY TRIOVXNT/1

Kuchynský sporák CANDY TRIOVXNT/1 s robustnou kovovou rukoväťou

Kvôli ľahkej manipulácii je sporák CANDY TRIOVXNT/1 vybavený kovovou rukoväťou s hranatým a moderným dizajnom.

Bohaté príslušenstvo

Príslušenstvo sporáka CANDY TRIOVXNT/1

Súčasťou multifunkčného sporáka CANDY TRIOVXNT/1 je bohaté príslušenstvo. V balení nájdete praktický rošt, plech na pečenie a plech na pečivo. Rošt využijete predovšetkým ako oporu mís na pečenie a tanierov. Vďaka svojmu špeciálnemu tvaru zostáva rošt vždy vo vodorovnej polohe. Plech skvele zachytí šťavu z mäsa počas grilovania pokrmov. Môžete ho položiť na rošt, alebo zasunúť podeň. V prípade, že negrilujete, odkvapkávací plech sa nesmie nechávať v rúre počas jej používania. Nikdy nepoužívajte odkvapkávací plech ako pekáč.

Sporák CANDY TRIOVXNT/1

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ sporáka Elektrický
Typ varnej dosky Sklokeramická
Typ rúry Elektrická

Vlastnosti

Počet platničiek 4
Objem rúry 38 l
Vysúvanie plechu Prelisy
Príkon 8,7 kW
Sieťový kábel Nie

Doska

Ovládanie dosky Otočné gombíky
Výbava dosky Displej, Časovač

Rúra

Vybavenie rúry Časovač, Displej, Svetlo
Programy rúry Gril, Ventilátor

Farba

Farba Antikoro

Dizajn

Dizajn Klasický

Rozmery

Šírka 60 cm
Výška 86,5 cm
Hĺbka 60 cm

Energetická trieda

Kód:  CANSP03
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  33002136
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19