Obnoviť stránku

CANDY TRIOVWNT/1

Doručenie na
predajňu zadarmo
Super cena
1 599 € Ušetríte 100 €

CANDY TRIOVWNT/1

Zadajte url obrázku do hlavičky

Haier
Candy
Hoover
CANDY TRIOVWNT/1

Trojkombinácia sporáka,
sklokeramickej dosky
a umývačky
CANDY TRIOVWNT/1

CANDY TRIOVWNT/1 je multifunkčný kombinovaný sporák ktorý sa skladá zo sklokeramickej dosky so štyrmi highlight varnými zónami, rúry s objemom 38 l a umývačky riadu, ktorá pojme až 6 súprav riadu. CANDY TRIOVWNT/1 sa nachádza v energetickej triede A, vďaka čomu šetrí energiu a aj vašu peňaženku.

CANDY TRIOVWNT/1

Kľúčové vlastnosti sporáka CANDY TRIOVWNT/1

Sporák CANDY TRIOVWNT/1 sa môže pochváliť funkciou pečenia pre každý pokrm

Umývačka disponuje šiestimi umývacími programami

Moderný dizajn dopĺňa jednoduché ovládanie

Docielite rovnomerné varenie

Sporák CANDY TRIOVWNT/1 dopĺňa elegantná kovová rukoväť

Poteší vás pridaný rošt, plech na pečenie a plech na pečivo

Kombinovaný sporák s umývačkou riadu

Kombinovaný sporák CANDY TRIOVWNT/1 zastane funkciu až niekoľkých spotrebičov. Funguje ako rúra so štyrmi programami na pečenie, ďalej potom ako umývačka so šiestimi umývacími programami a tiež ako varná doska so štyrmi varnými zónami.

CANDY TRIOVWNT/1

Programy na pečenie pre každý pokrm

Súčasťou sporáka CANDY TRIOVWNT/1 sú štyri programy na pečenie, ktoré vám pomôžu vytvoriť dokonalý a chutný pokrm pre celú rodinu. Súčasťou rúry je aj praktické vnútorné osvetlenie. Z programov vás určite poteší Gril, ktorý zaručí skvelé prepečenie a chrumkavú kôrku. Na výber máte tieto programy: statický, gril, gril + ventilátor, spodný ohrev + dolný ohrev + ventilátor.

CANDY TRIOVWNT/1

Špinavý riad po sebe umyje

Rúra CANDY TRIOVWNT/1 má tiež funkciu umývačky riadu. Disponuje totiž šiestimi umývacími programami, vďaka ktorým perfektne umyjete znečistený riad. Na výber máte tieto programy: Intenzívny 75 °C, Univerzálny 65 °C, Eco 45 °C, Rýchly 32 min50 °C, Oplachovanie, Eco + Express 70 °C.

Jednoduché ovládanie a elegantný dizajn

Sporák CANDY TRIOVWNT/1 si vás na prvý pohľad získa svojím vyhotovením a robustnou kovovou rukoväťou. Vďaka kombinácii otočných gombíkov sa veľmi jednoducho ovláda.

CANDY TRIOVWNT/1

Jednoduché ovládanie

Kombinovaný sporák CANDY TRIOVWNT/1 vás na prvý pohľad zaujme svojím elegantným vyhotovením a jednoduchým ovládaním v kombinácii s otočnými gombíkmi. Nie je teda potrebné zložito študovať návody. Pomocou jednoduchého ovládania si nastavíte programy, teplotu aj funkcie.

CANDY TRIOVWNT/1

Štyri varné zóny

Sklokeramická doska má štyri varné zóny a každá je prepojená s indikátorom zvyškového tepla. Rozsvieti sa v prípade, že teplota danej varnej zóny dosiahne 60 °C. Indikátor zhasne až po vychladnutí danej zóny. Na vypnutie postačí regulátor otočiť do polohy „0“. Na homogénne varenie využijete zónu Highlight, ktorá sa zahreje počas troch sekúnd.

CANDY TRIOVWNT/1

Kovová rukoväť

Na ľahkú manipuláciu je sporák CANDY TRIOVWNT/1 vybavený kovovou rukoväťou s hranatým a moderným dizajnom. Jej robustné vyhotovenie sľubuje dlhú trvanlivosť, navyše štýlovo dopĺňa už aj tak vydarený vzhľad sporáka.

CANDY TRIOVWNT/1
CANDY TRIOVWNT/1

Praktický rošt

Rošt ako opora

Súčasťou trojkombinácie sporáka CANDY TRIOVWNT/1 je bohaté príslušenstvo. V balení nájdete praktický rošt, plech na pečenie a plech na pečivo. Rošt využijete predovšetkým ako oporu zapekacích mís a tanierov. Jeho tvar zaručuje vždy vodorovnú polohu, tak sa žiadna nádoba neprevrhne alebo neskĺzne.

CANDY TRIOVWNT/1

Klasický plech

Zachytí každú kvapku šťavy

Na zachytávanie šťavy z mäsa poslúži klasický plech, ktorý môžete položiť na rošt alebo zasunúť podeň. Plech skvele zachytí šťavu z mäsa počas grilovania pokrmov. Môžete ho položiť na rošt alebo zasunú podeň. Plech sa používa iba pri grilovaní, v inom prípade je potrebné ho z rúry vybrať von. Nie je určený na pečenie pokrmov.

CANDY TRIOVWNT/1

Plech na pečivo

Na sušienky a ďalšie dobroty

Na pečenie malých kúskov pečiva je pripravený plech na pečivo. Ukladá sa na rošt a využijete ho napríklad na sušienky, pusinky a iné malé pečivo. Plech na pečivo nesmie byť umiestnený priamo na dne rúry.

CANDY TRIOVWNT/1

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ sporáka Elektrický
Typ varnej dosky Sklokeramická
Typ rúry Elektrická

Vlastnosti

Počet platničiek 4
Objem rúry 38 l
Vysúvanie plechu Prelisy
Príkon 8,7 kW
Sieťový kábel Nie

Doska

Ovládanie dosky Otočné gombíky
Výbava dosky Kontrolka chodu

Rúra

Vybavenie rúry Časovač, Svetlo
Výhrevné teleso Horné, Spodné
Programy rúry Gril, Ventilátor

Farba

Farba Biela

Dizajn

Dizajn Klasický

Rozmery

Šírka 60 cm
Výška 86,5 cm
Hĺbka 60 cm

Energetická trieda

Balenie

Počet plechov v balení 2
Počet roštov v balení 1
Kód:  CANSP05
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  33002134
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12