Obnoviť stránku

CANDY SLH D1013A2-S

4,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CANDY SLH D1013A2-S

Výrobcovia to v tomto prípade mysleli vážne. Chcú vás totiž presvedčiť, že za kvalitnú sušičku bielizne nemusíte míňať extrémnu sumu. Candy SLH D1013A2-S je samostatne stojaca sušička, ktorej hlavnou devízou sú nízke náklady na prevádzku, vysoko efektívne sušenie, nízka hlučnosť a nadštandardná šetrnosť k oblečeniu! Obľúbite si ju ihneď, urobí za vás obrovský kus práce. Veľká výhoda tejto sušičky spočíva v progresívnom tepelnom čerpadle, ktoré funguje na báze sušenia pomocou tzv. chladiva. Táto inovatívna kvapalina umožňuje sušenie pri extrémne nízkych teplotách, bez toho aby sa výrazne predlžovala doba sušenia, či zhoršoval výsledok skôr naopak! Cyklus trvá len 305 minút a pri svojej ročnej spotrebe 282 kWh patrí do výbornej triedy účinnosti A++, vďaka čomu ušetríte dosť peňazí. Ďalšou výhodou je napríklad senzor upravujúci čas sušenia. Stačí si určiť úroveň usušenia (vlhkosti) a senzor automaticky upraví dobu sušenia. A je jedno, či sušíte dve tričká, alebo vypranú bielizeň po celom týždni.

Niekoľko dôvodov na kúpu

  • Energeticky veľmi úsporná kondenzačná technológia
  • Prehľadný LCD displej
  • Senzor upravujúci čas sušenia meria vlhkosť a určí koniec
  • Sušička sa šetrne postará o vašu bielizeň, je vybavená špeciálnymi programami
  • Program Rapid 40 vám vysuší a pripraví bielizeň za neuveriteľných 40 minút
  • Veľmi nízka hlučnosť aj pri plnej prevádzke
  • Galvanizovaný bubon s obojsmerným otáčaním pojme až 10 kg bielizne
  • Rozkladací filter na textilný prach v bubne a dvojitý filter pred výparníkom
  • Možnosť napojenia na odpad, či odloženého štartu

Kvalitné a pohodlné sušenie aj pre veľkú domácnosť

Kvalitný galvanizovaný bubon pojme až 10 kg mokrej bielizne, takže sa hodí aj do naozaj veľkých rodín. Nesmie chýbať prehľadný digitálny displej s ukazovateľom zostatkového času sušenia. Sušička vie automaticky upozorniť na zanesený filter, či na naplnenú nádobu na vodu. Nádoba na vodu je ľahko dostupná, nájdete ju v dvierkach. Je ale rovnako možné napojiť odvod vody na odpad (hadička je súčasťou dodávky). Ku komfortnému používaniu prispieva aj niekoľko ďalších prvkov, ako napríklad dvojitý filter pred výparníkom, bezpečnostný (detský) zámok dverí, presklené dvierka alebo výškovo nastaviteľné nožičky. Možnosť odloženého štartu neodmysliteľne patrí ku každej modernej sušičke. Môžete tak sušiť kedykoľvek sa vám to časovo hodí či už chcete sušiť na lacnejšiu nočnú sadzbu za elektrický prúd alebo mať usušenú bielizeň pri príchode z práce. Rozkladací filter na textilný prach v bubne ľahko vyčistíte, aby sa zachoval vysoký prietok vzduchu a nízka spotreba energie. Je aj ľahko dostupný, takže ho budete mať vyčistený za okamih!

Prispôsobte si sušenie podľa vášho želania

Pre zapnutie sušiaceho cyklu máte na výber z niekoľkých programov, vďaka ktorým nastavíte dĺžku a spôsob sušenia podľa vašich požiadaviek. Program „Bez pokrčenia" bielizeň usuší jedinečným spôsobom, ktorý minimalizuje pokrčenie vlákien. V prípade, že vás tlačí čas, bezpochyby oceníte Rapid 40. Ako už názov napovedá, rýchlo a účinne usuší bielizeň, ktorá bude už po 40 minútach pripravené na použitie! V závislosti na type oblečenia a jeho následnom uskladnení si môžete vybrať program Extra suché" (uteráky, obrusy...), Suché do skrine" (ponožky, spodná bielizeň, detské oblečenie...), Suché na zavesenie" (večerné šaty, montérky...) alebo Suché na žehlenie". Ďalej tu máme špeciálny program pre džínsy, košele alebo vlnu.

Garancia šetrnej prevádzky

Veľkým pozitívom a zároveň garanciou šetrného sušenia je celosvetovo uznávané ocenenie Woolmark Platinum Care. Aby ho výrobca na daný typ spotrebiča získal, musí prejsť množstvom testov, splniť vysoké požiadavky kvality a v neposlednom rade musí výrobca ponúkať možnosť sušenia tkanín, ktoré sú extrémne náchylné na poškodenie (napríklad vlna). Predovšetkým vďaka kvalitnému spracovaniu a tepelnému generátoru nemala sušička Candy problém toto renomované osvedčenie získať.

Kód:  CANSU001
Produktové číslo:  31100801
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04