Obnoviť stránku

CANDY RPW 4856BWR8-S

+ 15 rokov záruka na invertorový motor po registrácii
5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
468,90 €

CANDY RPW 4856BWR8-S

Haier
Candy
Hoover
Práčka so sušičkou CANDY RPW 4856BWR8-S

Práčka so sušičkou
CANDY RPW 4856BWR8-S RapidÓ Pro

Práčka so sušičkou CANDY RPW 4856BWR8-S bola vyvinutá kvôli rýchlemu a efektívnemu praniu. Energetickú spotrebu má o 20 % nižšiu ako v triede A. Vďaka siedmim rýchlym Rapid programom môžete pri praní ľahko a rýchlo dosiahnuť dokonalé výsledky – napríklad už za 39 minút. S voľbou ideálneho programu vám navyše pomôže praktická funkcia Snap & Wash, ktorá program sama odporučí v závislosti od druhu bielizne. Vďaka invertorovému motoru Speed-Drive je prevádzka práčky so sušičkou veľmi úsporná, a zároveň je citlivejšia k životnému prostrediu. Jednoduché ovládanie práčky so sušičkou CANDY RPW 4856BWR8-S RapidÓ Pro zabezpečí prehľadný textový displej a praktický otočný programátor.

Práčka so sušičkou CANDY RPW 4856BWR8-S

Kľúčové vlastnosti práčky so sušičkou CANDY
RPW 4856BWR8-S RapidÓ Pro

RapidÓ Pro – najlepší spôsob prania a sušenia a úspory času

Energetická úspora

Invertorový motor Speed Drive

Ošetrujúce cykly

WiFi + Bluetooth technológia

Snap & Wash odfotografuj bielizeň, aplikácia ti vyberie cyklus

Ergonomický dizajn

Bubon Shiatsu

Textový displej

Ošetrenie parou

Perfektný výkon práčky so sušičkou CANDY RPW 4856BWR8-S RapidÓ Pro

Práčka so sušičkou CANDY RPW 4856BWR8-S je skvelý pomocník do každej domácnosti. Vhod vám príde aj možnosť prepojenia cez mobilný telefón.

Práčka so sušičkou CANDY RPW 4856BWR8-S

Kvalitný invertorový motor

Invertorový Speed Drive Motor zvyšuje efektivitu prania a sušenia až o 50 % oproti bežnému motoru, navyše má tichý chod a pri odstreďovaní v najvyšších otáčkach iba 76 dB(A). S Candy RapidÓ Pro si teraz už nemusíte vyberať medzi ušetrením času a bezchybne čistou bielizňou. Technológia Speed Drive Motor zaručuje skvelé výsledky aj v prípade, že si vyberiete niektorý z rýchlych cyklov.

Práčka so sušičkou CANDY RPW 4856BWR8-S

Energeticky úsporná práčka so sušičkou Candy

Vzhľadom na zníženú spotrebu energie je práčka CANDY RPW 4856BWR8-S o 20 % účinnejšia ako štandardná práčka triedy A. Vďaka moderným technológiám a kvalitnému spracovaniu dosahuje skvelé výsledky. To v praxi znamená, že v porovnaní s práčkami triedy D môžete spustiť o 267 cyklov ročne viac pri spotrebe rovnakého množstva energie.

Práčka so sušičkou Candy s praktickými funkciami

Práčka so sušičkou CANDY RPW 4856BWR8-S

Výber zo siedmich rýchlych programov

Vďaka siedmim programom s dĺžkou do hodiny je pri používaní práčky so sušičkou CANDY RPW 4856BWR8-S zaručená výrazná úspora času. Jednotlivé programy môžete jednoducho vyberať prostredníctvom praktického otočného programátora. K dispozícii je: Rýchly špeciálny 39 min, Jednoduché žehlenie plus 39 min, Rýchle zmiešané a farebné 20° 59 min, Rýchla perfektná bavlna 59 min, Rýchly 14, 30, 44 min.

Práčka so sušičkou CANDY RPW 4856BWR8-S

WiFi a Bluetooth konektivita

CANDY RPW 4856BWR8-S RapidÓ Pro je možné ovládať aj pomocou inteligentnej aplikácie hOn, ktorú si môžete bezplatne stiahnuť do vášho smartfónu. Práčku so sušičkou s WiFi pripojením tak budete môcť ovládať odkiaľkoľvek, takže si môžete pohodlne nastaviť presný čas prania a sušenia. Po návrate domov tak budete mať všetko hotové. Okrem vzdialeného ovládania, optimalizovania spotreby a oznámenia môžete sťahovať nové funkcie a cykly aj si prečítať užitočné typy na dokonalé výsledky prania.

Práčka so sušičkou CANDY RPW 4856BWR8-S

Digitálny displej

Ovládací panel práčky so sušičkou CANDY RPW 4856BWR8-S RapidÓ Pro je doplnený šesťmiestnym prehľadným textovým displejom s možnosťou nastavenia do češtiny. Vďaka tomuto displeju je možné ľahko a rýchlo voliť jednotlivé programy či funkcie, v závislosti na aktuálnej situácii a konkrétnych nárokoch danej bielizne.

Práčka so sušičkou Candy s praktickými funkciami

CANDY RPW 4856BWR8-S vám ušetrí nielen čas, ale aj vašu peňaženku. Poskytne vám tiež dodatočné funkcie a vyniká špeciálnym bubnom s masážnymi bodmi na povrchu – na šetrnú starostlivosť o vašu bielizeň.

Práčka so sušičkou CANDY RPW 4856BWR8-S

CANDY RPW 4856BWR8-S RapidÓ Pro ponúkne funkciu Snap & Wash

Na zistenie ideálneho pracieho programu je práčka so sušičkou CANDY RPW 4856BWR8-S vybavená funkciou Snap & Wash. Stačí jednoducho odfotografovať bielizeň inteligentným telefónom a funkcia sama zvolí, ktorý program sa ideálne hodí na dané množstvo, farbu a typ bielizne. Spolu s konkrétnym programom nastaví aj rýchlosť odstreďovania a ideálnu teplotu.

Práčka so sušičkou CANDY RPW 4856BWR8-S

Dodatočné funkcie práčky so sušičkou CANDY RPW 4856BWR8-S

Práčka spredu plnená CANDY RPW 4856BWR8-S RapidÓ Pro disponuje dodatočnými funkciami, ktoré vám pomôžu s praním vašej bielizne. Neviete si rady, ako vyprať obrusy, závesy, alebo ako odstrániť škvrny od trávy? Prostredníctvom aplikácie hOn môžete viesť dialóg s RapidÓ Pro a prístroj vám odpovie na vaše otázky na ideálne pracie cykly, odstránenie škvŕn a mnoho ďalšieho.

Spredu plnená práčka so sušičkou CANDY RPW 4856BWR8-S s parnou funkciou

Vďaka parnej funkcii práčky so sušičkou CANDY RPW 4856BWR8-S bude vaša bielizeň krásne čistá a voňavá. Všetko si nastavíte jednoducho na prehľadnom displeji.

Práčka so sušičkou CANDY RPW 4856BWR8-S

Candy s programom na dôkladné čistenie

Práčka so sušičkou Candy je vybavená technológiou Quick & Clean, ktorá sa postará o precízne vyčistenie vašej bielizne do hĺbky vlákien, vďaka čomu je zárukou maximálnej čistoty a hygieny. Umožní vám znížiť bežnú teplotu prania. Skvelé výsledky prania dosiahnete 40° pri 20°, 60° pri 40° a naozaj hĺbkové čistenie silne znečistených látok pri 60 °C.

Práčka so sušičkou CANDY RPW 4856BWR8-S

CANDY RPW 4856BWR8-S so špeciálnym dizajnom

Práčka so sušičkou CANDY RPW 4856BWR8-S RapidÓ Pro vyniká novým ergonomickým dizajnom. Na ľahké a rýchle vkladanie a vyberanie bielizne z bubna práčky je plniaci otvor širší a zároveň je umiestnený vyššie. Vďaka tomu získate ľahký prístup do bubna práčky so sušičkou a získate dokonalý prehľad o jeho obsahu.

Práčka so sušičkou CANDY RPW 4856BWR8-S

Parná funkcia na ľahšie žehlenie

Na ľahšie žehlenie, odstránenie pachov a dezinfekciu bielizne je k dispozícii praktická parná funkcia práčky so sušičkou CANDY RPW 4856BWR8-S RapidÓ Pro. Para uvoľňuje vlákna v oblečení, čo výrazne zjednodušuje jeho následné žehlenie. Niektoré materiály navyše nie je nutné po použití tejto funkcie žehliť vôbec.

Jednoduché žehlenie plus 39 min

Pranie bez pokrčenia

Práčka plnená spredu Candy RapidÓ PRO prichádza s programom Jednoduché žehlenie Plus 39'. Ide o inovatívny program, ktorý vďaka pôsobeniu pary dokáže preniknúť hlboko do vášho odevu a uvoľňovať vlákna. Vďaka trom rôznym úrovniam intenzity tiež redukuje pokrčenie a skracuje dĺžku žehlenia.

Práčka so sušičkou CANDY RPW 4856BWR8-S

Bubon Shiatsu

CANDY RPW 4856BWR8-S RapidÓ Pro so špeciálnym bubnom

Práčka s predným plnením CANDY RPW 4856BWR8-S disponuje špeciálnym bubnom s masážnymi bodmi na povrchu, ktoré sa postarajú o šetrnú starostlivosť o vaše tkaniny. Bielizeň po bubne jemne kĺže, takže sa nemusíte obávať, že by sa akokoľvek zachytila.

Práčka so sušičkou CANDY RPW 4856BWR8-S

Veľká kapacita bubna

Bubon práčky CANDY RPW 4856BWR8-S má veľkú kapacitu

Vďaka kapacite bubna 8 kg na pranie a 5 kg na sušenie je práčka so sušičkou ideálna aj pre väčšie domácnosti. Vďaka kvalitne spracovanému invertorovému Speed Drive motoru a širokej ponuke pracích programov ušetríte čas aj financie a dosiahnete skvelé výsledky prania.

Práčka so sušičkou CANDY RPW 4856BWR8-S


Parametre a špecifikácia

Pripojenie a kompatibilita

Pripojenie WiFi, Bluetooth
Kompatibilita Google, Amazon Alexa, hOn
Inteligentné funkcie spotrebiča Diaľkové ovládanie, Mobilná aplikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda (pranie a sušenie) D
Energetická trieda A
Spotreba energie (pranie a sušenie) 266 kWh/100 c.
Spotreba energie (pranie) 38 kWh/100 c.
Kapacita práčky (pranie a sušenie) 5 kg
Kapacita práčky (pranie) 8 kg
Vážená spotreba vody na cyklus (pranie a sušenie) 75 l
Vážená spotreba vody na cyklus (pranie) 44 l
Doba trvania (pranie a sušenie) 550 min (9,17 h)
Doba trvania (pranie) 218 min (3,63 h)
Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia B
Emisie hluku šíreného vzduchom (program ECO 40-60) B

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky So sušičkou
Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 17

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Štandardná (nad 50 cm)
Hĺbka 53 cm
Šírka 60 cm
Výška 85 cm

Funkcie

Funkcie práčky Invertorový motor, Odložený štart, Rýchly program, Ovládanie mobilom, Detská poistka

Hmotnosť

Hmotnosť 64 kg

Farba práčky

Farba Antracitová, Biela

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice 1,5 m
Dĺžka odpadovej hadice 1,5 m (1,5 m)
Kód:  CANPS044
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  31019842
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07