Obnoviť stránku

CANDY ROW4854DWMST/1-S

+ 15 rokov záruka na invertorový motor po registrácii
4,9 10 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
441,90 €

CANDY ROW4854DWMST/1-S

Haier
Candy
Hoover
Práčka so sušičkou CANDY ROW4854DWMST/1-S

Práčka so sušičkou
Candy ROW4854DWMST/1-S RapidÓ

Práčka so sušičkou Candy ROW4854DWMST/1-S RapidÓ bola vyvinutá za účelom rýchleho a efektívneho prania. Vďaka 7 rýchlym Rapid programom môžete ľahko a rýchlo zvoliť ideálny program pre konkrétnu bielizeň, takže počas krátkej chvíle dosiahnete pri praní dokonalých výsledkov. S voľbou ideálneho programu vám navyše pomôže praktická funkcia Snap & Wash, ktorá program sama odporučí v závislosti od druhu bielizne. Vďaka invertorovému motoru Speed-Drive je prevádzka práčky so sušičkou veľmi úsporná, a zároveň je citlivejšia k životnému prostrediu. Jednoduché ovládanie spredu plnenej práčky Candy ROW4854DWMST/1-S zaistí prehľadný textový displej a praktický otočný programátor.

Práčka so sušičkou CANDY ROW4854DWMST/1-S

Kľúčové vlastnosti práčky so sušičkou Candy ROW4854DWMST/1-S RapidÓ

Práčka so sušičkou CANDY s invertorovým motorom Speed Drive

Aplikácia hOn

Funkcia Snap & Wash – odfoť bielizeň a aplikácia ti vyberie vhodný cyklus

Rýchle cykly do 1 hodiny

Spredu plnená práčka v ergonomickom dizajne

Hlasoví asistenti Alexa a Google Assistant

Textový displej

Masážne body na povrchu bubna pre šetrnú starostlivosť o tkaniny

Automatická práčka so sušičkou Candy ROW4854DWMST/1-S RapidÓ s perfektným výkonom

Automatická práčka so sušičkou Candy ROW4854DWMST/1-S RapidÓ je skvelý pomocník do každej domácnosti. Vhod vám príde aj možnosť prepojenia cez mobilný telefón.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Kvalitný invertorový motor

Invertorový Speed Drive motor zvyšuje efektivitu prania a sušenia až o 50 % oproti bežnému motoru, navyše má tichý chod a pri odstreďovaní v najvyšších otáčkach iba 76 dB(A). S práčkou Candy RapidÓ si teraz už nemusíte vyberať medzi ušetrením času a bezchybne čistou bielizňou. Vďaka technológii Speed Drive Motor garantujeme skvelé výsledky aj v prípade, že si vyberiete niektorý z rýchlych cyklov.

Práčka so sušičkou CANDY ROW4854DWMST/1-S

Smart práčka Candy ROW4854DWMST/1-S s WiFi konektivitou pre ovládanie odkiaľkoľvek

Smart práčka Candy ROW4854DWMST/1-S sa dá ovládať aj pomocou inteligentnej aplikácie hOn, ktorú si môžete bezplatne stiahnuť do vášho smartfónu. Sušičku s Wi-Fi pripojením tak budete môcť ovládať odkiaľkoľvek, takže si môžete pohodlne nastaviť presný čas sušenia. Pri návrate domov tak budete mať všetko hotové. Okrem vzdialeného ovládania, optimalizovania spotreby a oznámenia môžete sťahovať nové funkcie a cykly.

Práčka spredu plnená Candy s praktickými funkciami

Vďaka veľkému množstvu praktických funkcií, ako aj ekonomickej a ekologickej prevádzke, je práčka spredu plnená Candy ROW4854DWMST/1-S RapidÓ dokonalým nástrojom pre špičkové výsledky pri praní i sušení vašej bielizne.

Práčka so sušičkou CANDY ROW4854DWMST/1-S

Spredu plnená práčka so sušičkou Candy ROW4854DWMST/1-S ponúkne funkciu Snap & Wash

Na zistenie ideálneho pracieho programu je spredu plnená práčka so sušičkou Candy ROW4854DWMST/1-S RapidÓ vybavená funkciou Snap & Wash. Stačí jednoducho odfotiť bielizeň inteligentným telefónom a funkcia sama zvolí, ktorý program sa ideálne hodí pre dané množstvo, farbu a typ bielizne. Spolu s konkrétnym programom nastaví aj rýchlosť odstreďovania a ideálnu teplotu.

Práčka so sušičkou CANDY ROW4854DWMST/1-S

Výber zo 7 rýchlych programov

Vďaka 7 programom s dĺžkou do 1 hodiny je pri používaní práčky so sušičkou Candy ROW4854DWMST/1-S zaistená výrazná úspora času. Jednotlivé programy môžete jednoducho vyberať prostredníctvom praktického otočného programátora. K dispozícii je: Rýchly špeciálny 39 min, Jednoduché žehlenie plus – Parný program 39 min, Rýchle zmiešané a farebné 20° 59 min, Rýchla perfektná bavlna 59 min, Rýchly 14, 30, 44 min.

Práčka so sušičkou CANDY ROW4854DWMST/1-S

Inteligentná práčka so sušičkou Candy ROW4854DWMST/1-S využíva špeciálny dizajn

Inteligentná práčka so sušičkou Candy ROW4854DWMST/1-S vyniká novým ergonomickým dizajnom. Pre ľahké a rýchle vkladanie a vyťahovanie bielizne z bubna práčky je plniaci otvor širší a zároveň je umiestnený vyššie. Vďaka tomu získate ľahký prístup do bubna práčky so sušičkou a zaistíte si dokonalý prehľad o jeho obsahu.

Sušička s práčkou ROW4854DWMST/1-S RapidÓ s parnou funkciou

Vďaka parnej funkcii, ktorou sušička s práčkou ROW4854DWMST/1-S RapidÓ disponuje, bude vaša bielizeň krásne čistá a voňavá. Všetko si nastavíte jednoducho na prehľadnom displeji.

Práčka so sušičkou CANDY ROW4854DWMST/1-S

Digitálny displej pre dokonalú kontrolu

Ovládací panel práčky so sušičkou Candy ROW4854DWMST/1-S je doplnený prehľadným textovým displejom. Vďaka tomuto displeju je možné ľahko a rýchlo voliť jednotlivé programy či funkcie, v závislosti na aktuálnej situácii a konkrétnych nárokoch danej bielizne.

Práčka so sušičkou CANDY ROW4854DWMST/1-S

Parná funkcia pre ľahšie žehlenie

Pre ľahšie žehlenie, odstránenie pachov a dezinfekciu bielizne je k dispozícii praktická parná funkcia práčky so sušičkou Candy ROW4854DWMST/1-S RapidÓ. Para uvoľňuje vlákna v oblečení, čo výrazne zjednodušuje jeho následné žehlenie. Niektoré materiály navyše nie je nutné po použití tejto funkcie žehliť vôbec.

Hlasoví asistenti

Funkcia hlasových asistentov

Automatická práčka so sušičkou Candy ROW4854DWMST/1-S RapidÓ podporuje hlasových asistentov Google Assistant a Alexa. Vďaka tomu je možné práčku bez problému zapojiť do vašej inteligentnej domácnosti a jednoducho ovládať hlasovými povelmi.

Práčka so sušičkou CANDY ROW4854DWMST/1-S

Quick&Clean

Práčka s predným plnením Candy s programom na dôkladné čistenie

Práčka s predným plnením Candy je vybavená technológiou Quick&Clean, ktorá sa postará o precízne vyčistenie vašej bielizne do hĺbky vlákien, vďaka čomu je zárukou maximálnej čistoty a hygieny. Umožní vám znížiť bežnú teplotu prania. Skvelé výsledky dosiahnete praním 40° pri 20°, 60° pri 40° a naozaj hĺbkové čistenie silne znečistených látok pri 60 °C.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Veľká kapacita bubna

Práčka so sušičkou plnená spredu Candy ROW4854DWMST/1-S RapidÓ má veľkú kapacitu bubna

Vďaka kapacite bubna 8 kg na pranie a 5 kg na sušenie je práčka so sušičkou plnená spredu ideálna aj pre väčšie domácnosti. Vďaka kvalitne spracovanému invertorovému Speed Drive motoru a širokej ponuke pracích programov ušetríte čas aj financie a dosiahnete skvelé výsledky prania. Ponúkne vám celkom 17 štandardných programov, z toho 7 rýchlych programov.

Práčka so sušičkou CANDY ROW4854DWMST/1-S

Odložený štart

Nastavte si čas sušenia podľa svojich potrieb

Pokiaľ necháte v sušičke mokrú bielizeň príliš dlho, môže sa stať, že bielizeň bude cítiť nepríjemným pachom. S práčkou CANDY ROW4854DWMST/1-S už nemusíte mať také starosti. Nastavte si čas sušenia a prania s funkciou Odložený štart, ktorá vám umožní naprogramovať začiatok sušiaceho cyklu s maximálnym oneskorením 24 hodín.

Práčka so sušičkou CANDY ROW4854DWMST/1-S

Parametre a špecifikácia

Ocenenia

Ocenenia Bez ocenení

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda (pranie a sušenie) D
Energetická trieda A
Spotreba energie (pranie a sušenie) 266 kWh/100 c.
Spotreba energie (pranie) 47 kWh/100 c.
Kapacita práčky (pranie a sušenie) 5 kg
Kapacita práčky (pranie) 8 kg
Vážená spotreba vody na cyklus (pranie a sušenie) 75 l
Vážená spotreba vody na cyklus (pranie) 44 l
Doba trvania (pranie) 218 min (3,63 h)
Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia B
Emisie hluku šíreného vzduchom (program ECO 40-60) B

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky So sušičkou
Plnenie Spredu

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Štandardná (nad 50 cm)
Hĺbka 53 cm
Šírka 60 cm
Výška 85 cm

Funkcie

Funkcie práčky Invertorový motor

Farba práčky

Farba Biela

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice 1,5 m
Kód:  CANPS038
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  31018863
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08