Obnoviť stránku

CANDY ROW 4964DWMT/1-S

+ 11 rokov záruka na invertorový motor po registrácii
Garancia najlepšej ceny
417,90 €

CANDY ROW 4964DWMT/1-S

Haier
Candy
Hoover
Práčka so sušičkou CANDY ROW 4964DWMT/1-S s predným plnením

Práčka so sušičkou
CANDY ROW 4964DWMT/1-S RapidÓ

Práčka so sušičkou CANDY ROW 4964DWMT/1-S RapidÓ bola vyvinutá s účelom dosiahnuť rýchle a efektívne pranie. Vďaka siedmim rýchlym Rapid programom môžete ľahko a rýchlo zvoliť ideálny program pre konkrétnu bielizeň, takže počas krátkej chvíle dosiahnete pri praní dokonalé výsledky. S voľbou ideálneho programu vám navyše pomôže praktická funkcia Snap&Wash, ktorá program sama odporučí v závislosti od druhu bielizne. Vďaka invertorovému motoru Speed-Drive je prevádzka práčky so sušičkou veľmi úsporná, a zároveň je citlivejšia k životnému prostrediu. O jednoduché ovládanie práčky so sušičkou CANDY ROW 4964DWMT/1-S RapidÓ sa postará prehľadný textový displej a praktický otočný programátor.

Práčka so sušičkou CANDY ROW 4964DWMT/1-S s predným plnením

Kľúčové vlastnosti práčky so sušičkou CANDY ROW 4964DWMT/1-S RapidÓ

RapidÓ – najlepší spôsob prania a sušenia a úspory času

Invertorový motor Speed Drive

Aplikácia hOn

Snap&Wash – odfotografuj bielizeň, aplikácia ti vyberie cyklus

Ergonomický dizajn

Bubon Shiatsu

Absolútna kontrola, vďaka digitálnemu displeju

Odložený štart

Perfektný výkon práčky so sušičkou CANDY ROW 4964DWMT/1-S RapidÓ

Práčka so sušičkou CANDY ROW 4964DWMT/1-S RapidÓ je skvelý pomocník do každej domácnosti. Vhod vám príde aj možnosť prepojenia cez mobilný telefón.

Práčka so sušičkou CANDY ROW 4964DWMT/1-S s predným plnením

Kvalitný invertorový motor

Invertorový Speed Drive Motor zvyšuje efektivitu prania a sušenia až o 50 % oproti bežnému motoru, navyše má tichý chod a pri odstreďovaní pri najvyšších otáčkach iba 76 dB(A). S Candy RapidÓ si teraz už nemusíte vyberať medzi ušetrením času a bezchybne čistou bielizňou. Vďaka technológii Speed Drive Motor garantujeme skvelé výsledky aj v prípade, že si vyberiete niektorý z rýchlych cyklov.

Práčka so sušičkou CANDY ROW 4964DWMT/1-S s predným plnením

Sušička s práčkou CANDY ROW 4964DWMT/1-S Rapid s WiFi konektivitou pre ovládanie odkiaľkoľvek

Sušička s práčkou CANDY ROW 4964DWMT/1-S RapidÓ sa dá možné ovládať aj pomocou inteligentnej aplikácie hOn, ktorú si môžete bezplatne stiahnuť do vášho smartfónu. Sušičku s WiFi pripojením tak budete môcť ovládať odkiaľkoľvek, takže si môžete pohodlne nastaviť presný čas sušenia. Pri návrate domov tak budete mať všetko hotové. Okrem vzdialeného ovládania, optimalizovania spotreby a oznámení môžete sťahovať nové funkcie a cykly.

Práčka so sušičkou Candy s praktickými funkciami

Vďaka veľkému množstvu praktických funkcií, ako aj ekonomickej a ekologickej prevádzke, je práčka so sušičkou CANDY ROW 4964DWMT/1-S RapidÓ dokonalým nástrojom pre špičkové výsledky pri praní i sušení vašej bielizne.

Práčka so sušičkou CANDY ROW 4964DWMT/1-S s predným plnením

CANDY ROW 4964DWMT/1-S RapidÓ ponúkne funkciu Snap & Wash

Na zistenie ideálneho pracieho programu je práčka so sušičkou CANDY ROW 4964DWMT/1-S RapidÓ vybavená funkciou Snap&Wash. Stačí jednoducho odfotografovať bielizeň smart telefónom a funkcia sama zvolí, ktorý program sa ideálne hodí pre dané množstvo, farbu a typ bielizne. Spolu s konkrétnym programom nastaví aj rýchlosť odstreďovania a ideálnu teplotu.

Práčka so sušičkou CANDY ROW 4964DWMT/1-S s predným plnením

Výber zo siedmich rýchlych programov

Vďaka siedmim programom s dĺžkou do hodiny je pri používaní práčky so sušičkou CANDY ROW 4964DWMT/1-S RapidÓ zabezpečená výrazná úspora času. Jednotlivé programy môžete jednoducho vyberať prostredníctvom praktického otočného programátora. K dispozícii je: Rýchly špeciálny 39 min, Jednoduché žehlenie plus – Parný program 39 min, Rýchle zmiešané a farebné 20 ° 59 min, Rýchla perfektná bavlna 59 min, Rýchly 14, 30, 44 min.

Práčka so sušičkou CANDY ROW 4964DWMT/1-S s predným plnením

Práčka so sušičkou CANDY ROW 4964DWMT/1-S RapidÓ využíva špeciálny dizajn

Práčka so sušičkou CANDY ROW 4964DWMT/1-S RapidÓ vyniká novým ergonomickým dizajnom. Kvôli ľahkému a rýchlemu vkladanie a vyberaniu bielizne z bubna práčky je plniaci otvor širší a zároveň je umiestnený vyššie. Vďaka tomu získate ľahký prístup do bubna práčky so sušičkou a získate dokonalý prehľad o jeho obsahu.

Práčka so sušičkou CANDY ROW 4964DWMT/1-S RapidÓ s parnou funkciou

Vďaka parnej funkcii práčky so sušičkou CANDY ROW 4964DWMT/1-S RapidÓ bude vaša bielizeň krásne čistá a voňavá. Všetko si nastavíte jednoducho na prehľadnom displeji.

Práčka so sušičkou CANDY ROW 4964DWMT/1-S s predným plnením

Digitálny displej pre dokonalú kontrolu

Ovládací panel práčky so sušičkou CANDY ROW 4964DWMT/1-S RapidÓ je doplnený prehľadným textovým displejom. Vďaka tomuto displeju je možné jednoducho a rýchlo voliť jednotlivé programy, či funkcie, v závislosti na aktuálnej situácii a konkrétnych nárokoch danej bielizne.

Práčka so sušičkou CANDY ROW 4964DWMT/1-S s predným plnením

Parná funkcia pre ľahšie žehlenie

Pre ľahšie žehlenie, odstránenie pachov a dezinfekciu bielizne je k dispozícii praktická parná funkcia práčky so sušičkou CANDY ROW 4964DWMT/1-S RapidÓ. Para uvoľňuje vlákna v oblečení, čo výrazne zjednodušuje jeho následné žehlenie. Niektoré materiály navyše nie je nutné po použití tejto funkcie žehliť vôbec.

Automatická práčka so sušičkou Candy s praktickými funkciami

Automatická práčka so sušičkou CANDY ROW 4964DWMT/1-S RapidÓ vám ušetrí nielen čas, ale aj vašu peňaženku. Poskytne vám tiež dodatočné funkcie a vyniká špeciálnym bubnom s masážnymi bodmi na povrchu.

Práčka so sušičkou CANDY ROW 4964DWMT/1-S s predným plnením

Práčka na rýchle pranie a sušenie

Úsporná práčka so sušičkou CANDY ROW 4964DWMT/1-S RapidÓ vám šetrí čas vďaka skvelým výsledkom prania a sušenia: vďaka inovatívnemu motoru Speed-Drive a systému Quick&Clean dokáže vyprať plnú náplň za ia 39 minút bez toho, aby ste sa vzdali výkonu a kvality.

Práčka so sušičkou CANDY ROW 4964DWMT/1-S s predným plnením

Dodatočné funkcie práčky CANDY ROW 4964DWMT/1-S RapidÓ

Práčka CANDY ROW 4964DWMT/1-S RapidÓ disponuje dodatočnými funkciami, ktoré vám pomôžu s praním vašej bielizne. Neviete si rady ako vyprať obrusy, závesy, či ako odstrániť škvrny od trávy? Prostredníctvom aplikácie hOn môžete viesť dialóg s RapidO a prístroj vám odpovie na vaše otázky o ideálnych pracích cykloch, odstránení škvŕn a mnoho ďalšieho.

Práčka so sušičkou CANDY ROW 4964DWMT/1-S s predným plnením

Práčka so sušičkou CANDY ROW 4964DWMT/1-S RapidÓ so špeciálnym bubnom

Práčka so sušičkou CANDY ROW 4964DWMT/1-S RapidÓ disponuje špeciálnym bubnom s masážnymi bodmi na povrchu, ktoré sa postarajú o šetrnú starostlivosť o vaše tkaniny. Bielizeň sa po bubne jemne kĺže, takže sa nemusíte obávať, že by sa akokoľvek zasekla.

Quick&Clean

Práčka so sušičkou Candy s programom na dôkladné čistenie

Práčka so sušičkou Candy je vybavená technológiou Quick&Clean, ktorý sa postará o precízne vyčistenie vašej bielizne do hĺbky vlákien, vďaka čomu je zárukou maximálnej čistoty a hygieny. Umožní vám znížiť bežnú teplotu prania. Dosiahnete skvelé výsledky prania 40° pri 20°, 60° pri 40° a skutočne hĺbkové čistenie silne znečistených látok pri 60 °C.

Práčka so sušičkou CANDY ROW 4964DWMT/1-S s predným plnením

Veľká kapacita bubna

Bubon práčky CANDY ROW 4964DWMT/1-S RapidÓ má veľkú kapacitu

Vďaka kapacite bubna 9 kg na pranie a 6 kg na sušenie je práčka so sušičkou ideálna aj pre väčšie domácnosti. Vďaka kvalitne spracovanému invertorovému Speed Drive motoru a širokej ponuke pracích programov ušetríte čas aj financie a dosiahnete skvelé výsledky prania.

Práčka so sušičkou CANDY ROW 4964DWMT/1-S s predným plnením

Odložený štart

Nastavte si čas sušenia podľa svojich potrieb

Ak necháte v sušičke mokrú bielizeň príliš dlho, môže sa stať, že z bielizne bude cítiť nepríjemný pach. S CANDY ROW 4964DWMT/1-S RapidÓ sa tým už nemusíte znepokojovať. Nastavte si čas sušenia a prania s funkciou Odložený štart, ktorá vám umožní naprogramovať začiatok sušiaceho cyklu s maximálnym oneskorením 24 hodín.

Práčka so sušičkou CANDY ROW 4964DWMT/1-S s predným plnením

Parametre a špecifikácia

Ocenenia

Ocenenia Bez ocenení

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda (pranie a sušenie) D
Energetická trieda A
Spotreba energie (pranie a sušenie) 308 kWh/100 c.
Spotreba energie (pranie) 49 kWh/100 c.
Kapacita práčky (pranie a sušenie) 6 kg
Kapacita práčky (pranie) 9 kg
Vážená spotreba vody na cyklus (pranie a sušenie) 86 l
Vážená spotreba vody na cyklus (pranie) 49 l
Doba trvania (pranie) 228 min (3,8 h)
Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia B
Emisie hluku šíreného vzduchom (program ECO 40-60) B

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky So sušičkou
Plnenie Spredu

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Štandardná (nad 50 cm)
Hĺbka 67 cm
Šírka 60 cm
Výška 85 cm

Funkcie

Funkcie práčky Invertorový motor

Farba práčky

Farba Biela

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice 1,5 m
Kód:  CANPS041
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  31018860
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03