Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

CANDY ROW 4854DWME/1-S

+ 11 rokov záruka na invertorový motor po registrácii
4,2 18 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CANDY ROW 4854DWME/1-S

Práčka so sušičkou Candy ROW 4854DWME/1-S bola vyvinutá za účelom rýchleho a efektívneho prania. Vďaka 7 rýchlym Rapid programom môžete ľahko a rýchlo zvoliť ideálny program pre konkrétnu bielizeň, takže počas krátkej chvíle dosiahnete pri praní dokonalé výsledky. S voľbou ideálneho programu vám navyše pomôže praktická funkcia Snap & Wash, ktorá program sama odporučí v závislosti od druhu bielizne. Vďaka invertorovému motoru Speed-Drive je chod práčky úsporný a zároveň je citlivejšia k životnému prostrediu. Jednoduché ovládanie sušičky s práčkou Candy ROW 4854DWME/1-S zaručí prehľadný textový displej a praktický otočný programátor.


Kľúčové vlastnosti práčky so sušičkou Candy ROW 4854DWME/1-S

  • Parná funkcia na ľahšie žehlenie bielizne
  • Kvalitné invertorový motor Speed-Drive
  • Tri úrovne senzorového sušenia práčky a sušičky v jednom Candy ROW 4854DWME/1-S
  • Špeciálny ergonomický dizajn
  • WiFi konektivita na jednoduché ovládanie odkiaľkoľvek
  • Funkcia Snap & Wash pomôže s výberom optimálneho programu
  • Kapacita bubna práčky až 8 kg
  • Kapacita sušičky 5 kg

Práčka a sušička v jednom Candy ROW 4854DWME/1-S s WiFi konektivitou na ovládanie odkiaľkoľvek

Práčka a sušička v jednom Candy ROW 4854DWME/1-S disponuje systémom WiFi konektivity, ktorá je určená na jednoduché zadávanie príkazov. Vďaka praktickej aplikácii Candy simply-Fi je možné s práčkou jednoducho komunikovať a opýtať sa napríklad na ideálne pracie cykly, tipy na pranie bielizne, prípadne na čo slúži funkcia pary. Prostredníctvom mobilného telefónu možno udávať hlasové povely a ovládať automatickú práčku so sušičkou Candy ROW 4854DWME/1-S odkiaľkoľvek. V domácom prostredí je možné využiť hlasových asistentov, ako sú Google Home alebo Amazon Alexa.

Výber zo 7 rýchlych programov

Vďaka 7 programom s dĺžkou do 1 hodiny je pri používaní práčky so sušičkou Candy ROW 4854DWME/1-S zaistená výrazná úspora času. Jednotlivé programy môžete jednoducho vyberať prostredníctvom praktického otočného programátora. K dispozícii je napríklad program na 20 °C pre zmiešanú a farebnú bielizeň trvajúci 59 minút alebo rýchly program s dĺžkou 14, 30 a 44 minút.

Funkcia Snap & Wash

Na zistenie ideálneho pracieho programu je sušička s práčkou Candy ROW 4854DWME/1-S vybavená funkciou Snap & Wash. Stačí jednoducho odfotiť bielizeň smartfónom a funkcia sama zvolí, ktorý program sa ideálne hodí pre dané množstvo, farbu a typ bielizne. Spolu s konkrétnym programom nastaví aj rýchlosť odstreďovania a ideálnu teplotu.

Práčka a sušička v jednom Candy ROW 4854DWME/1-S využíva špeciálny dizajn

Práčka so sušičkou Candy ROW 4854DWME/1-S vyniká novým ergonomickým dizajnom. Na ľahké a rýchle vkladanie a vyberanie bielizne z bubna práčky je plniaci otvor širší a vyššie umiestnený. Vďaka tomu získate jednoduchý prístup do bubna práčky a sušičky v jednom a dokonalý prehľad o jeho obsahu.

Digitálny displej na dokonalú kontrolu

Ovládací panel práčky so sušičkou Candy ROW 4854DWME/1-S je doplnený prehľadným textovým displejom. Vďaka tomuto displeju možno ľahko a rýchlo voliť jednotlivé programy či funkcie v závislosti od aktuálnej situácie a konkrétnych nárokov danej bielizne.

Tri úrovne senzorového sušenia práčky so sušičkou Candy ROW 4854DWME/1-S


Pri používaní práčky a sušičky v jednom Candy ROW 4854DWME/1-S oceníte až 3 rôzne úrovne sušenia.

  • Extra suchá bielizeň – okamžite pripravená na nosenie či uloženie do skrine
  • Na žehlenie – určená pre bielizeň s miernou vlhkosťou
  • Do skrine – ideálna na zavesenie na vešiak

Parná funkcia na jednoduchšie žehlenie

Na jednoduchšie žehlenie, odstránenie pachov a dezinfekciu bielizne je k dispozícii praktická parná funkcia práčky so sušičkou Candy ROW 4854DWME/1-S. Para uvoľňuje vlákna v oblečení, čo výrazne zjednodušuje jeho následné žehlenie. Niektoré materiály navyše nie je nutné po použití tejto funkcie žehliť vôbec.

Funkcia hlasových asistentov

Sušička s práčkou Candy ROW 4854DWME/1-S podporuje hlasových asistentov Google Assistant a Amazon Alexa. Vďaka tomu je možné práčku bez problému zapojiť do vašej inteligentnej domácnosti a jednoducho ovládať hlasovými povelmi.

Kvalitný invertorový motor

Invertorový motor Speed-Drive disponuje zvýšeným výkonom, pomocou ktorého získate až o 50 % vyššiu efektivitu prania, než je to u bežných motorov. Vďaka tomu dosiahnete s kombinovanou práčkou so sušičkou Candy ROW 4854DWME/1-Sšpičkové výsledky aj pri rýchlych pracích cykloch.

Špeciálny cyklus na sušenie vlny


Špeciálne pre citlivé materiály je práčka so sušičkou Candy ROW 4854DWME/1-S vybavená šetrným cyklom na sušenie vlny, certifikovaným Woolmark Apparel Care. Vďaka tomuto citlivému programu, ktorý zároveň kontroluje teplotu sušenia, zostane vaše vlnené oblečenie bez hrčiek („žmolkov“) a bez známok opotrebovania či zničenia vláken.



Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, USA

Hmotnosť

Hmotnosť 64 kg

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda (pranie a sušenie) D
Energetická trieda A
Spotreba energie (pranie a sušenie) 266 kWh/100 c.
Spotreba energie (pranie) 47 kWh/100 c.
Kapacita práčky (pranie a sušenie) 5 kg
Kapacita práčky (pranie) 8 kg
Vážená spotreba vody na cyklus (pranie a sušenie) 75 l
Vážená spotreba vody na cyklus (pranie) 44 l
Doba trvania (pranie a sušenie) 550 min (9,17 h)
Doba trvania (pranie) 218 min (3,63 h)
Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia B
Emisie hluku šíreného vzduchom (program ECO 40-60) C

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky So sušičkou
Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 17

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Štandardná (nad 50 cm)
Hĺbka 53 cm
Šírka 60 cm
Výška 85 cm

Funkcie

Funkcie práčky Parný program, Invertorový motor, Odložený štart, Rýchly program, Displej, Ovládanie mobilom

Farba práčky

Farba Biela
Kód:  CANPS025
Produktové číslo:  31010384
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03