Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

CANDY ROE H8A2TE-S

5 6 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
378,90 €

CANDY ROE H8A2TE-S

Haier
Candy
Hoover
Sušička bielizne CANDY ROE H8A2TE-S

Sušička bielizne
Candy ROE H8A2TE-S

Sušička Candy ROE H8A2TE-S vám zaistí dokonalé výsledky pri sušení vašej bielizne. Sušička je vybavená ošetrujúcimi cyklami, ktoré sa šetrne a účinne postarajú o vašu bielizeň. Náplň sušičky činí 8 kg. Všetko môžete pohodlne ovládať pomocou prehľadného displeja a aplikácie hOn. Certifikovaný Woolmark Apparel Care sa postará o šetrné sušenie vlny. Sušička Candy ROE H8A2TE-S ponúka senzorové sušenie so 4 úrovňami. Sušička Candy ROE H8A2TE-S je tak skvelý pomocník do každej domácnosti.

Sušička bielizne CANDY ROE H8A2TE-S

Kľúčové vlastnosti sušičky bielizne Candy ROE H8A2TE-S

Inovovaná konštrukcia

Tepelné čerpadlo

Wi-Fi konektivita

Rýchle cykly do 90 minút

Hlasoví asistenti Alexa a Google Assistant

Nádoba Easy Case

Jednoduché čistenie s dvojitým filtrom

Bubon Infinity

Ergonomický dizajn



Perfektný výkon sušičky Candy ROE H8A2TE-S

Sušička prádla Candy ROE H8A2TE-S je skvelý pomocník do každej domácnosti. Vhod vám príde tiež praktická nádoba na vodu, ktorá sa veľmi jednoducho vylieva.

Sušička bielizne CANDY ROE H8A2TE-S

Sušička bielizne Candy ROE H8A2TE-S so špeciálnou konštrukciou

Sušička bielizne Candy ROE H8A2TE-S má špeciálnu konštrukciu, ktorá sa skladá z 3 samostatných dosiek (predná strana, boky a zadný kryt), ktoré sa ľahšie rozmontovávajú v prípade poruchy či servisu. Plechy sú navyše zosilnené, takže nebude dochádzať k ich preliačeniu. Veľmi dôležité je tiež tesnenie okolo otvoru bubna, ktoré zabezpečí, že nebude dochádzať ku kondenzácii v jeho okolí, a tým poškodeniu elektroniky.

Sušička bielizne CANDY ROE H8A2TE-S

Špeciálna nádoba na kondenzovanú vodu Easy Case

Súčasťou sušičky Candy ROE H8A2TE-S je praktická nádoba na kondenzovanú vodu Easy Case. Zásobník nájdete priamo v dvierkach sušičky, takže máte úplný prehľad o tom, či je nádobu potrebné vyprázdniť. Veľkou výhodou nádoby je rukoväť a praktický lievik, vďaka ktorej je manipulácia naozaj jednoduchá a rýchla. Vodu môžete použiť do žehličky či ako vodu pre vaše kvety.

Sušička Candy ROE H8A2TE-S s možnosťou ovládania pomocou aplikácie hOn

Ponúkne vám kombináciu rýchlych cyklov, jednoduchého použitia a inteligentného pripojenia, ktoré vám umožní ovládať sušičku odkiaľkoľvek pomocou inteligentnej aplikácie hOn. Ak nedisponujete smartfónom, možno sušičku ovládať pomocou viacmiestneho displeja, ktorý je plne v českom jazyku.

Sušička bielizne CANDY ROE H8A2TE-S

Kvalitné tepelné čerpadlo sušičky Candy ROE H8A2TE-S

Sušička bielizne Candy ROE H8A2TE-S sa pýši najefektívnejším využitím energie pomocou tepelného čerpadla, ktoré dokáže opätovne použiť horúci vzduch. Vďaka tomu šetrí nielen energiu, ale aj vašu peňaženku.

Sušička bielizne CANDY ROE H8A2TE-S

Možnosť pripojenia cez aplikáciu hOn

Sušičku prádla Candy ROE H8A2TE-S je možné ovládať aj pomocou inteligentnej aplikácie hOn, ktorú si môžete bezplatne stiahnuť do vášho inteligentného telefónu. Sušičku s Wi-Fi pripojením tak budete môcť ovládať odkiaľkoľvek, takže si môžete pohodlne nastaviť presný čas sušenia. Pri návrate domov tak budete mať všetko hotové. Okrem vzdialeného ovládania, optimalizovania spotreby a oznámenia môžete sťahovať nové funkcie a cykly.

Sušička bielizne CANDY ROE H8A2TE-S

Certifikované šetrné sušenie vlny

Vaše obľúbené svetre budú mať so špeciálnym certifikovaným programom Woolmark Apparel Care tú najlepšiu starostlivosť. Program sa o vaše vlnené oblečenie postará bez poničenia vlákien, takže sa nemusíte ničoho obávať. Zároveň zabraňuje opotrebovaniu, tvorbe žmolkov, obmedzuje trenie odevov a starostlivo kontroluje teplotu sušenia.

Pohodlné používanie sušičky Candy ROE H8A2TE-S

Sušička prádla Candy ROE H8A2TE-S vám garantuje dlhú životnosť a vysoký výkon s tichou prevádzkou.

Sušička bielizne CANDY ROE H8A2TE-S

Sušička bielizne Candy ROE H8A2TE-S s dvojitým filtrom

Sušička bielizne Candy ROE H8A2TE-S má dvojitý filter na textilný prach v bubne, ktorý slúži na zachytenie všetkých nečistôt a prachu. Navyše bol filter predtým umiestnený v spodnej časti pri kondenzátore, takže bol naozaj zle dostupný. Teraz ho nájdete priamo v dvierkach sušičky CandyROEH8A2TE-S, takže vám uľahčí prístup k pravidelnému čisteniu.

Sušička bielizne CANDY ROE H8A2TE-S

Ergonomický dizajn sušičky Candy ROE H8A2TE-S

Vkladanie a vyberanie bielizne bude vďaka ergonomickému tvaru sušičky Candy ROE H8A2TE-S a širšiemu plniacemu otvoru jednoduchšie než kedykoľvek predtým. Nebudete sa tiež musieť zbytočne ohýbať, všetko sa dá veľmi pohodlne ovládať. Sušička je opatrená otočným programátorom, ktorým jednoducho zvolíte príslušný program. Na ovládanie vám tiež poslúži horizontálny dotykový displej na hrane dvierok a textový displej. Všetko je plne v českom jazyku, takže je ovládanie úplná hračka.

Prehľadný displej

Prehľadný dotykový 5-miestny textový displej

Sušička Candy ROE H8A2TE-S je vybavená praktickým a prehľadným dotykovým displejom, ktorý je plne v českom jazyku. Jednoducho zvolíte vami vybraný program a funkciu, ktorú práve potrebujete. O všetko ostatné sa sušička postará sama.

Sušička bielizne CANDY ROE H8A2TE-S

Senzorové sušenie

Sušička prádla Candy ROE H8A2TE-S so senzorovým sušením

Sušička prádla Candy ROE H8A2TE-S si pre vás pripravila 4 úrovne automatického senzorového sušenia, ktoré si môžete vybrať podľa svojich potrieb. Úroveň Extra suchá bielizeň je ideálna pre uloženie bielizne rovno do šatníka prípadne si ho môžete hneď obliecť. Aby sa vám lepšie žehlilo, vyberte úroveň Na žehlenie, ktorá bielizeň nechá mierne vlhkú. Nechýba tiež úroveň Na Ramienko pre zavesenie a postupné dosušenie a úroveň Do skrine pre zavesenie na ramienko.

Sušička bielizne CANDY ROE H8A2TE-S

Hlasoví asistenti

Kompatibilná so službami Google Assistant a Alexa

Sušičku bielizne Candy ROE H8A2TE-S môžete prepojiť prostredníctvom Wi-Fi, ktorá vám umožní ovládať a spravovať všetky funkcie prostredníctvom inteligentnej aplikácie hOn alebo pomocou hlasovej služby Amazon Alexa či Google Assistant, ktorá je plne v anglickom jazyku.

Sušička bielizne CANDY ROE H8A2TE-S

Odložený štart

Nastavte čas sušenia podľa svojich potrieb

Ak necháte v sušičke mokrú bielizeň príliš dlho, môže sa stať, že bielizeň bude cítiť nepríjemným pachom. So sušičkou Candy ROE H8A2TE-S už nemusíte mať také starosti. Nastavte si čas sušenia s funkciou Odložený štart, ktorá vám umožní naprogramovať začiatok sušiaceho cyklu s maximálnym oneskorením 24 hodín.

Sušička bielizne CANDY ROE H8A2TE-S

Rýchle cykly

7 rýchlych programov do 90 minút

Sušička bielizne Candy ROE H8A2TE-S vám ušetrí nielen váš čas, ale aj energiu. Na výber máte hneď 7 rýchlych programov, ktoré vám zaistia perfektné výsledky sušenia. Zvoliť možno z programov: Denné Perfect 59 min, Denné 45 min, Úsporný 30 min, Osvieženie, Relax - uvoľnenie vlákien a pokrčenia za 12 min.

Sušička bielizne CANDY ROE H8A2TE-S

Parametre a špecifikácia

Energetické parametre sušičky

Kapacita sušičky 8 kg
Účinnosť B
Hlučnosť 67 dB
Spotreba energie 1,94 kWh
Odhadovaná ročná spotreba energie 236 kWh/annum

Vlastnosti

Typ modelu Samostatne stojací model

Rozmery sušičky

Hĺbka 58,5 cm
Šírka 60 cm
Výška 85 cm
Hmotnosť 41,2 kg

Funkcie

Funkcie sušičky Napojenie na odpad, Odložený štart, Tepelné čerpadlo, Displej, Rýchly program, Systém proti krčeniu bielizne, Detská poistka, Ovládanie mobilom
Súprava na pripojenie k odpadu Nie

Pripojenie a kompatibilita

Pripojenie WiFi, Bluetooth
Kompatibilita Simply-Fi
Inteligentné funkcie spotrebiča Diaľkové ovládanie, Monitoring spotreby

Farba sušičky

Farba Biela
Kód:  CANSU040
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  31102161
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04