Obnoviť stránku

CANDY RO41276DWMCRE-S

+ 11 rokov záruka na invertorový motor po registrácii
4,3 15 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CANDY RO41276DWMCRE-S

Spredu plnená práčka Candy RO41276DWMCRE-S je ideálnym nástrojom na úsporu času i financií a hlavne pomocníkom na precízne pranie vašej bielizne. Práčka je vybavená deviatimi rýchlymi programami na rôzne druhy bielizne a navyše špeciálnou funkciou Snap & Wash, ktorá vám sama odporučí ideálny prací program. O úspornú prevádzku práčky s predným plnením Candy RO41274DWMCRE/1-S sa stará kvalitne spracovaný invertorový motor Speed-Drive. Práčka vyniká kompaktnými rozmermi, vďaka ktorým ju bez problémov môžete využiť aj v menších miestnostiach. Vďaka špičkovým technológiám a mnohým praktickým funkciám je práčka s predným plnením Candy RO41274DWMCRE/1-S ideálnym pomocníkom do každej domácnosti.


Kľúčové vlastnosti práčky s predným plnením Candy RO41274DWMCRE/1-S

  • Výber zo šestnástich rôznych pracích programov
  • Deväť rýchlych programov s dĺžkou do jednej hodiny
  • Špeciálny ergonomický dizajn práčky s predným plnením Candy RO41274DWMCRE/1-S
  • Špeciálny program na dôkladné čistenie
  • Kvalitný invertorový motor Speed-Drive
  • Kapacita bubna práčky až 7 kg
  • Funkcia Snap & Wash práčky s predným plnením Candy RO41274DWMCRE/1-S
  • Parná funkcia kvôli jednoduchšiemu žehleniu
  • WiFi konektivita na jednoduché ovládanie odkiaľkoľvek
  • Energetická trieda A úzkej práčky s predným plnením Candy RO41274DWMCRE/1-S

Spredu plnená práčka Candy RO41274DWMCRE/1-S má WiFi konektivitu na ovládanie odkiaľkoľvek

Práčka s predným plnením Candy RO41274DWMCRE/1-S disponuje systémom WiFi konektivity, ktorá je určená na jednoduché zadávanie príkazov. Vďaka praktickej aplikácii Candy simply-Fi je možné s práčkou jednoducho komunikovať a opýtať sa napríklad na ideálne pracie cykly, tipy na pranie bielizne, ako prať konkrétne druhy bielizne, prípadne na čo slúži funkcia pary. Prostredníctvom mobilného telefónu môžete zadávať hlasové povely a ovládať práčku Candy RO41274DWMCRE/1-S odkiaľkoľvek. V domácom prostredí je možné využiť hlasových asistentov ako sú Google Home, alebo Amazon Alexa.

Funkcia Snap & Wash

Na zistenie ideálneho pracieho programu je úzka práčka plnená spredu Candy RO41274DWMCRE/1-S vybavená funkciou Snap & Wash. Stačí jednoducho odfotografovať bielizeň smartfónom a funkcia sama zvolí, ktorý program je ideálne vhodný pre dané množstvo, farbu a typ bielizne. Spolu s konkrétnym programom nastaví aj rýchlosť odstreďovania a ideálnu teplotu. 

Spredu plnená práčka Candy RO41274DWMCRE/1-S využíva špeciálny dizajn

Úzka práčka s predným plnením Candy RO41274DWMCRE/1-S vyniká novým ergonomickým dizajnom. Na ľahké a rýchle vkladanie a vyberanie bielizne z bubna práčky je plniaci otvor širší a zároveň je umiestnený vyššie. Jednotlivé programy je možné navyše jednoducho voliť prostredníctvom praktického gombíka. Vďaka prehľadnému dotykovému displeju na hrane dvierok a textovému displeju v českom jazyku, máte k dispozícii jednoduché a intuitívne ovládanie práčky Candy RO41274DWMCRE/1-S. 

Bubon práčky Candy RO41274DWMCRE/1-S má veľkú kapacitu

Vďaka kapacite bubna až 7 kg je úzka práčka s predným plnením Candy RO41274DWMCRE/1-S ideálna aj pre väčšie domácnosti a vďaka úzkemu vyhotoveniu je vhodná na použitie v malých priestoroch. Vďaka kvalitne spracovanému invertorovému Speed Drive motoru a širokej ponuke pracích programov ušetríte čas aj financie a dosiahnete skvelé výsledky prania. 

Program na dôkladné čistenie

Úzka spredu plnená práčka Candy RO41274DWMCRE/1-S je vybavená programom „Daily hygiene“, ktorý sa postará o precízne vyčistenie vašej bielizne do hĺbky vlákien, vďaka čomu je zárukou maximálnej čistoty a hygieny. Za iba 59 minút pri 60 °C zbavíte bielizeň baktérií, vírusov i alergénov.


Parná funkcia kvôli jednoduchšiemu žehleniu

Pre jednoduchšie žehlenie, odstránenie pachov a dezinfekciu bielizne je k dispozícii praktická parná funkcia úzkej práčky s predným plnením Candy RO41274DWMCRE/1-S. Para uvoľňuje vlákna v oblečení, čo výrazne zjednodušuje jeho následné žehlenie. Niektoré materiály navyše vôbec nie je nutné po použití tejto funkcie žehliť.

Výber z deviatich rýchlych programov


Vďaka deviatim programom s dĺžkou do jednej hodiny je pri používaní úzkej práčky s predným plnením Candy RO41274DWMCRE/1-S zaručená výrazná úspora času. K dispozícii je napríklad rýchly úsporný Eco program, ktorý bielizeň vyperie iba za 14 minút.

Kvalitný invertorový motor

Invertorový motor Speed-Drive disponuje zvýšeným výkonom, pomocou ktorého získate až o 50 % vyššiu efektivitu prania, ako u bežných motorov. Vďaka tomu dosiahnete s práčkou Candy RO41274DWMCRE/1-S špičkové výsledky aj pri rýchlych pracích cykloch.

A pre úsporné pranie

Úzka práčka s predným plnením Candy RO41274DWMCRE/1-S patrí do energetickej triedy A. Vďaka tomu je zárukou efektívneho a úsporného prania, ktoré výrazne šetrí vaše financie i prírodu. Práčka pracuje s maximálnymi otáčkami na úrovni 1 200 ot./min. a celkovou kapacitou 7 kg bielizne.


Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 59 kg

Funkcie

Všeobecné funkcie inteligentný

Pripojenie a kompatibilita

Pripojenie WiFi, Bluetooth

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda A
Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia B
Emisie hluku šíreného vzduchom (program ECO 40-60) B

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky Bez sušičky
Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 16

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Úzka (do 50 cm)
Hĺbka 45 cm
Šírka 60 cm
Výška 85 cm

Funkcie

Funkcie práčky Parný program, Invertorový motor, Odložený štart, Rýchly program, Displej, Ovládanie mobilom, Detská poistka

Farba práčky

Farba Antracitová

Funkcie a výbava

Vlastnosti Inteligentný

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda A
Doba trvania (program ECO 40-60) 208 min (3,47 h)
Emisie hluku šíreného vzduchom B
Vážená spotreba vody na cyklus 41 l
Kód:  CANPR098
Produktové číslo:  31010953
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14