Obnoviť stránku

CANDY RO4 1274DWME/1-S

+ 11 rokov záruka na invertorový motor po registrácii
4,6 39 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CANDY RO4 1274DWME/1-S

Úzka práčka s predným plnením Candy RO4 1274DWME/1-S je ideálnym nástrojom na úsporu času aj financií a hlavne pomocníkom pre precízne vypranie vašej bielizne. Práčka je vybavená 9 rýchlymi programami pre rôzne druhy bielizne, a navyše špeciálnou funkciou Snap & Wash, ktorá vám sama odporučí ideálny prací program. O úspornú prevádzku úzkej práčky s predným plnením Candy RO4 1274DWME/1-S sa stará kvalitne spracovaný invertorový motor Speed-Drive. Práčka vyniká kompaktnými rozmermi, vďaka ktorým ju možno bez problémov využiť aj v menších miestnostiach. Vďaka špičkovým technológiám a mnohých praktickým funkciám je úzka práčka s predným plnením Candy RO4 1274DWME/1-S ideálnym pomocníkom do každej domácnosti.


Kľúčové vlastnosti práčky s predným plnením Candy RO4 1274DWME/1-S

  • Výber zo 16 rôznych pracích programov
  • 9 rýchlych programov s dĺžkou do 1 hod
  • Špeciálny ergonomický dizajn úzkej práčky s predným plnením Candy RO4 1274DWME/1-S
  • Špeciálne úzke vyhotovenie pre jednoduché využitie v menších priestoroch
  • Špeciálny program pre dôkladné čistenie
  • Kvalitný invertorový motor Speed-Drive
  • Kapacita bubna práčky až 7 kg
  • Funkcia Snap & Wash úzkej práčky s predným plnením Candy RO4 1274DWME/1-S
  • Parná funkcia pre jednoduchšie žehlenie
  • Wi-Fi konektivita pre jednoduché ovládanie odkiaľkoľvek
  • Energetická trieda A úzkej práčky s predným plnením Candy RO4 1274DWME/1-S

Spredu plnená práčka Candy RO4 1274DWME/1-S má Wi-Fi konektivitu pre jednoduché ovládanie odkiaľkoľvek

Spredu plnená úzka práčka Candy RO4 1274DWME/1-S disponuje systémom Wi-Fi konektivity, ktorá je určená na jednoduché zadávanie príkazov. Vďaka praktickej aplikácii Candy simply-Fi je možné s práčkou jednoducho komunikovať a opýtať sa napríklad na ideálne pracie cykly, tipy na pranie bielizne, ako prať konkrétne druhy bielizne, prípadne na čo slúži funkcia pary. Prostredníctvom mobilného telefónu možno udávať hlasové povely a ovládať slim práčku Candy RO4 1274DWME/1-S odkiaľkoľvek. V domácom prostredí je možné využiť hlasových asistentov, ako sú Google Home alebo Amazon Alexa.

Funkcia Snap & Wash

Na zistenie ideálneho pracieho programu je úzka práčka s predným plnením Candy RO4 1274DWME/1-S vybavená funkciou Snap & Wash. Stačí jednoducho odfotiť bielizeň smartfónom a funkcia sama zvolí, ktorý program sa ideálne hodí pre dané množstvo, farbu a typ bielizne. Spolu s konkrétnym programom nastaví aj rýchlosť odstreďovania a ideálnu teplotu.

Spredu plnená práčka Candy RO4 1274DWME/1-S využíva špeciálny dizajn

Úzka spredu plnená práčka Candy RO4 1274DWME/1-S vyniká novým ergonomickým dizajnomPre ľahké a rýchle vkladanie a vyťahovanie bielizne z bubna práčky je plniaci otvor širší, a zároveň je umiestnený vyššie. Jednotlivé programy je možné navyše voliť jednoducho prostredníctvom praktického gombíka. Vďaka prehľadnému dotykovému displeju na hrane dvierok a textovému displeja v českom jazyku, získate jednoduché a intuitívne ovládanie práčky plnenej spredu Candy RO4 1274DWME/1-S.

Bubon práčky s predným plnením Candy RO4 1274DWME/1-S má veľkú kapacitu

Vďaka kapacite bubna až na 7 kg je úzka práčka s predným plnením Candy RO4 1274DWME/1-S ideálna tiež pre väčšie domácnosti a vďaka úzkemu vyhotoveniu je vhodná na použitie v malých priestoroch. Vďaka kvalitne spracovanému invertorovému Speed Drive motoru a širokej ponuke pracích programov ušetríte čas aj financie a dosiahnete skvelé výsledky prania.

Program pre dôkladné čistenie

Úzka práčka s predným plnením Candy RO4 1274DWME/1-S je vybavená programom „Rýchly hygienický plus“, ktorý sa postará o precízne vyčistenie vašej bielizne do hĺbky vlákien, vďaka čomu je zárukou maximálnej čistoty a hygieny. Už o 59 minút pri 60 °C zbavíte bielizeň baktérií, vírusov aj alergénov.


Parná funkcia pre jednoduchšie žehlenie

Pre jednoduchšie žehlenie, odstránenie pachov a dezinfekciu bielizne je k dispozícii praktická parná funkcia úzkej práčky s predným plnením Candy RO4 1274DWME/1-S. Para uvoľňuje vlákna v oblečení, čo výrazne zjednodušuje jeho následné žehlenie. Niektoré materiály navyše nie je nutné po použití tejto funkcie žehliť vôbec.

Výber z 9 rýchlych programov


Vďaka 9 programom s dĺžkou do 1 hodiny je pri používaní úzkej práčky s predným plnením Candy RO4 1274DWME/1-S zaistená výrazná úspora času. K dispozícii je napríklad rýchly úsporný Eco program, ktorý bielizeň vyperie už počas 14 minút.

Kvalitný invertorový motor

Invertorový motor Speed-Drive disponuje zvýšeným výkonom, pomocou ktorého získate až o 50 % vyššiu efektivitu prania, než je to u bežných motorov. Vďaka tomu dosiahnete s práčkou plnenou spredu Candy RO4 1274DWME/1-S špičkové výsledky aj pri rýchlych pracích cykloch.

A pre úsporné pranie

Úzka práčka s predným plnením Candy RO4 1274DWME/1-S patrí do energetickej triedy A. Vďaka tomu je zárukou efektívneho a úsporného prania, ktoré výrazne šetrí vaše financie aj prírodu. Práčka pracuje s maximálnymi otáčkami na úrovni 1 200 ot./min. a celkovou kapacitou pre 7 kg bielizne. 


Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 60 kg

Pripojenie a kompatibilita

Pripojenie WiFi, Bluetooth
Kompatibilita Simply-Fi

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda A
Spotreba energie (pranie) 45 kWh/100 c.
Kapacita práčky (pranie) 7 kg
Vážená spotreba vody na cyklus (pranie) 41 l
Doba trvania (pranie) 208 min (3,47 h)
Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia B
Emisie hluku šíreného vzduchom (program ECO 40-60) B

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky Bez sušičky
Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 16

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Úzka (do 50 cm)
Hĺbka 45 cm
Šírka 60 cm
Výška 85 cm

Funkcie

Funkcie práčky Invertorový motor, Odložený štart, Rýchly program, Displej, Ovládanie mobilom

Farba práčky

Farba Biela

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda A
Emisie hluku šíreného vzduchom B
Kód:  CANPR095
Produktové číslo:  31010363
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02