Obnoviť stránku

CANDY RO 1284DWMCT/1-S

4,8 12 hodnotení
305,90 €

CANDY RO 1284DWMCT/1-S

Haier
Candy
Hoover
Práčka CANDY RO 1284DWMCT/1-S

Práčka s predným plnením
CANDY RO 1284DWMCT/1-S RapidÓ

Práčka s predným plnením Candy RO 1284DWMCT/1-S RapidÓ je ideálnym nástrojom na úsporu času aj financií a hlavne pomocníkom na precízne vypranie vašej bielizne. Práčka je vybavená deviatimi komplexnými programami do 1 hodiny pre rôzne druhy bielizne, a navyše špeciálnou funkciou Snap & Wash, ktorá vám sama odporučí ideálny prací program.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Kľúčové vlastnosti práčky Candy RO 1284DWMCT/1-S RapidÓ

Rýchle cykly do 1 hodiny v kompletnej ponuke

Špeciálne ošetrujúce cykly

Bezdotykové ovládanie vďaka WiFi + Bluetooth

Praktická funkcia Snap & Wash

Ergonomický dizajn práčky Candy

Quick & Clean

Jemné ošetrenie parou

Kvalitný invertorový motor Speed Drive

Kapacita náplne 8 kg bielizne

Energeticky úsporná

Bubon Shiatsu

Candy RO 1284DWMCT/1-S RapidÓ

Práčka CANDY RO 1284DWMCT/1-S

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Invertorový motor Speed Drive

Invertorový Speed Drive Motor zvyšuje efektivitu prania až o 50 % oproti bežnému motoru, navyše má tichý chod a pri odstreďovaní na najvyšších otáčkach iba 74 dB(A). S Candy RapidÓ Pro si teraz už nemusíte vyberať medzi ušetrením času a bezchybne čistou bielizňou. Vďaka technológii Speed Drive Motor garantujeme skvelé výsledky aj v prípade, že si vyberiete niektorý z rýchlych cyklov.

Práčka CANDY RO 1284DWMCT/1-S

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Výber z deviatich rýchlych programov

Vďaka deviatim programom s dĺžkou do 1 hodiny je pri používaní práčky s predným plnením Candy RO 1284DWMCT/1-S RapidÓ zaručená výrazná úspora času. K dispozícii je napríklad: Rýchly špeciálny 39 min, Rýchly hygienický plus 59 min, Rýchle zmiešané a farebné 20 °C 59 min, Rýchla perfektná bavlna 59 min, Jednoduché žehlenie plus – Parný program 39 min, Rýchly jemný 59 min, Rýchly pre malé náplne 14, 30, 44 min.

Špeciálne navrhnutý dizajn práčky Candy RO 1284DWMCT/1-S RapidÓ

Automatická práčka Candy RO 1284DWMCT/1-S vyniká špeciálnym dizajnom so širším a vyššie umiestneným otvorom na vkladanie bielizne, čo výrazne uľahčuje obsluhu práčky.

Práčka CANDY RO 1284DWMCT/1-S

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Práčka spredu plnená Candy RO 1284DWMCT/1-S má WiFi konektivitu pre ľahké ovládanie odkiaľkoľvek

Práčku spredu plnenú Candy RO 1284DWMCT/1-S RapidÓ je možné ovládať aj pomocou smart aplikácie hOn, ktorú si môžete bezplatne stiahnuť do vášho smartfónu. Práčku s WiFi pripojením budete môcť ovládať odkiaľkoľvek, takže si môžete pohodlne nastaviť presný čas prania. Pri návrate domov tak budete mať všetko hotové. Okrem vzdialeného ovládania, optimalizovania spotreby a oznámení môžete sťahovať nové funkcie a cykly.

Práčka CANDY RO 1284DWMCT/1-S

Dodatočné funkcie práčky Candy RO 1284DWMCT/1-S

Práčka s predným plnením Candy RO 1284DWMCT/1-S disponuje dodatočnými funkciami, ktoré vám pomôžu s praním vašej bielizne. Neviete si rady, ako vyprať obrusy, závesy, či ako odstrániť škvrny od trávy? Prostredníctvom aplikácie hOn môžete viesť dialóg s RapidO a prístroj vám odpovie na vaše otázky o ideálnych pracích cykloch, odstránení škvŕn a mnoho ďalšieho.

Práčka CANDY RO 1284DWMCT/1-S

Funkcia Snap & Wash práčky Candy RO 1284DWMCT/1-S RapidÓ

Na zistenie ideálneho pracieho programu je práčka s predným plnením Candy RO 1284DWMCT/1-S RapidÓ vybavená funkciou Snap & Wash. Stačí jednoducho odfotografovať bielizeň smart telefónom a funkcia sama zvolí, ktorý program sa ideálne hodí pre dané množstvo, farbu a typ bielizne. Spolu s konkrétnym programom nastaví aj rýchlosť odstreďovania a ideálnu teplotu.

Špičkové technológie práčky Candy RO 1284DWMCT/1-S RapidÓ

Vďaka špičkovým technológiám a mnohým praktickým funkciám je práčka s predným plnením Candy RO 1284DWMCT/1-S ideálnym pomocníkom do každej domácnosti.

Práčka CANDY RO 1284DWMCT/1-S

Parná funkcia pre ľahšie žehlenie

Pre ľahšie žehlenie, odstránenie pachov a dezinfekciu bielizne je k dispozícii praktická parná funkcia práčky s predným plnením Candy RO 1284DWMCT/1-S RapidÓ. Para uvoľňuje vlákna v oblečení, čo výrazne zjednodušuje jeho následné žehlenie. Niektoré materiály navyše nie je nutné po použití tejto funkcie žehliť vôbec.

Práčka CANDY RO 1284DWMCT/1-S

Spredu plnená práčka Candy RO 1284DWMCT/1-S s programom na dôkladné čistenie

Spredu plnená práčka Candy RO 1284DWMCT/1-S je vybavená programom Daily Hygiene“, ktorý sa postará o precízne vyčistenie vašej bielizne do hĺbky vlákien, vďaka čomu je zárukou maximálnej čistoty a hygieny. Za iba 59 minút pri 60° zbavíte bielizeň baktérií, vírusov i alergénov.

Dodatočné funkcie a špeciálny bubon

Súčasťou práčky Candy RO 1284DWMCT/1-S je špeciálny bubon, ktorý zabezpečí perfektné podmienky pre vašu bielizeň. Vhod vám prídu aj dodatočné funkcie a technológia Quick & Clean, ktorá mieša vodu a prací prostriedok.

Práčka CANDY RO 1284DWMCT/1-S

Quick & Clean mieša vodu a prací prostriedok

Súčasťou práčky RO 1284DWMCT/1-S je technológia Quick & Clean, ktorá mieša vodu a prací prostriedok do vysoko koncentrovaného roztoku. Práčka následne strieka roztok do bubna vysokotlakovým lúčom a preniká tak hlboko do vlákien. Technológia taktiež zvyšuje silu pracieho prostriedku. Perfektné výsledky dosiahnete už pri 20°, 60° pri 40° a naozaj hĺbkové čistenie silne znečistených látok pri 60 °C.

Práčka CANDY RO 1284DWMCT/1-S

Prehľadný viacmiestny displej

Práčka spredu plnená CANDY RO 1284DWMCT/1-S RapidÓ je vybavená praktickým a prehľadným štvormiestnym displejom, ktorý je v slovenskom jazyku. SmartPro práčky vám tak zaručujú jednoduchú a rýchlu obsluhu.

Práčka CANDY RO 1284DWMCT/1-S

Práčka plnená spredu Candy RO 1284DWMCT/1-S so špeciálnym bubnom

Práčka plnená spredu Candy RO 1284DWMCT/1-S disponuje špeciálnym bubnom s masážnymi bodmi na povrchu, ktoré sa postarajú o šetrnú starostlivosť o vaše tkaniny. Bielizeň po bubne jemne kĺže, takže sa nemusíte obávať, že by sa akokoľvek zasekla.

Ergonomický dizajn

Práčka s predným plnením Candy RO 1284DWMCT/1-S RapidÓ využíva špeciálny dizajn

Práčka s predným plnením Candy RO 1284DWMCT/1-S vyniká novým ergonomickým dizajnom. Kvôli ľahkému a rýchlemu vkladaniu a vyberaniu bielizne z bubna práčky je plniaci otvor širší, a zároveň je umiestnený vyššie. Jednotlivé programy je možné navyše voliť jednoducho prostredníctvom praktického gombíka.

Práčka CANDY RO 1284DWMCT/1-S

Veľká kapacita bubna

Bubon práčky Candy RO 1284DWMCT/1-S má veľkú kapacitu 9 kg

Vďaka kapacite bubna až 9 kg je práčka s predným plnením Candy RO 1284DWMCT/1-S RapidÓ ideálna aj pre väčšie domácnosti. Vďaka kvalitne spracovanému invertorovému Speed Drive motoru a širokej ponuke pracích programov ušetríte čas aj financie a dosiahnete skvelé výsledky prania.

Práčka CANDY RO 1284DWMCT/1-S

Odložený štart

Nastavte si čas prania podľa svojich potrieb

Nastavte si čas prania s funkciou Odložený štart, ktorá vám umožní naprogramovať začiatok pracieho cyklu s maximálnym oneskorením 24 hodín.

Práčka CANDY RO 1284DWMCT/1-S

Parametre a špecifikácia

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda A
Spotreba energie (pranie) 47 kWh/100 c.
Kapacita práčky (pranie) 8 kg
Vážená spotreba vody na cyklus (pranie) 44 l
Doba trvania (pranie) 218 min (3,63 h)
Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia B
Emisie hluku šíreného vzduchom (program ECO 40-60) B

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky Bez sušičky
Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Štandardná (nad 50 cm)
Hĺbka 53 cm
Šírka 60 cm
Výška 85 cm

Funkcie

Funkcie práčky Invertorový motor, Odložený štart, Rýchly program, Ovládanie mobilom

Pripojenie a kompatibilita

Pripojenie WiFi, Bluetooth
Kompatibilita Google, hOn
Inteligentné funkcie spotrebiča Mobilná aplikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 63 kg

Farba práčky

Farba Biela

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice 1,5 m
Dĺžka odpadovej hadice 1,5 m (1,5 m)

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda A
Emisie hluku šíreného vzduchom B
Kód:  CANPR161
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  31018867
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02