Obnoviť stránku

CANDY Iberna ICP 275 S

4,0 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

CANDY Iberna ICP 275 S

Voľne stojaca kombinovaná chladnička CANDY Iberna ICP 275 S je skvelým pomocníkom na uchovanie čerstvých potravín. Vďaka svojej veľkosti obstojí aj v domácnostiach s viacerými členmi. Ide o úsporné zariadenie spadajúce do úspornej energetickej triedy A+, nemusíte sa tak báť vysokých účtov za elektrinu. Vo vybavení chladničky nájdete nevyhnutné sklenené police umožňujúce prehľadné uskladnenie potravín. Nechýba ani priehľadný box určený na ovocie a zeleninu, ktorý zaručuje ich dlhotrvajúcu čerstvosť.

Kľúčové vlastnosti

  • Trieda energetickej účinnosti A+ šetrí vašu peňaženku
  • Sklenené police pomôžu udržať prehľad o stave potravín
  • Elegantná strieborná farba doladí vašu kuchyňu
  • Veľmi nízka hlučnosť
  • Ekologické chladiace médium R600a šetrí životné prostredie

Obrovská mraznička

Priestor mrazničky je rozdelený pomocou troch veľkých priehľadných zásuviek, ktoré pojmú aj rozmernejšie potraviny. Kapacita mrazenia 3 kg za 24 hodín znamená jeden z najlepších pomerov cena/výkon v tejto cenovej kategórii. Ľad do drinkov vám určite nebude chýbať. Pri výpadku prúdu vaše potraviny vydržia zmrazené ešte ďalších 16 hodín. Pri orientácii v chladničke určite oceníte jasné osvetlenie vnútorného priestoru. Určite vás poteší aj veľmi tichá prevádzka, hlučnosť dosahuje úroveň len 42 dB.

Kód:  FAC1002d
Produktové číslo:  34001080
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08