Obnoviť stránku

CANDY HCUD 129TWH5/1-S

5 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

CANDY HCUD 129TWH5/1-S

Práčka s predným plnením CANDY HCUD 129TWH5/1-S z radu Ultra v sebe snúbi jednoduchosť, triezvy dizajn v bielej farbe a rýdzo moderné technológie, ktoré zaistia nielen výborné výsledky prania, ale podstatne vám uľahčia život. Vďaka širokému plniacemu otvoru môžete vkladať aj veľkú posteľnú bielizeň úplne bez problémov. Do bubna možno vložiť oblečenie s celkovou hmotnosťou 9 kg, takže bez problémov postačí aj početnejšej rodine. Práčka CANDY HCUD 129TWH5/1-S dosiahne 1 200 ot./min počas cyklu odstreďovania a jej hlučnosť pri praní nepresiahne 51 dB a pri odstreďovaní 74 dB. Všetky potrebnéinformácie sa vám zobrazia na prehľadnom displeji. Práčka disponuje 16 programami, takže si bez ťažkostí zvolíte ten, ktorý budete potrebovať.

CANDY HCUD 129TWH5/1-S

Maximálna hlučnosť počas prania


CANDY HCUD 129TWH5/1-S

Úsporná pračka


CANDY HCUD 129TWH5/1-S

Objemný bubon


Kľúčové vlastnosti práčky s predným plnením CANDY HCUD 129TWH5/1-S

  • Objemný bubon až na 9 kg oblečenia
  • Práčka so 16 programami
  • Displej pre dokonalý prehľad nad pracím cyklom
  • Hlučnosť počas prania 51 dB/ odstreďovania 74 dB
  • Úsporná prevádzka - A+++
  • Široký plniaci otvor
  • Možnosť prepojenia s inteligentným telefónom pomocou NFC
  • Bezpečnostné prvky - zámok dverí, ochrana proti pretečeniu a prepeneniu

Práčka spredu plnená s technológiou Smart Touch

Pomocou technológie Smart Touch môžete vďaka NFC bezdotykovo prepojiť svoj smartfón s práčkou CANDY HCUD 129TWH5/1-S a jej ovládanie si uľahčiť. Preto môžete spotrebič obohatiť o množstvo nových funkcií či pridať nové pracie cykly. Práčku s predným plnením CANDY HCUD 129TWH5/1-S je potom možné pomocou telefónu ovládať aj hlasom alebo si môžete zobraziť štatistiky prania či koľko energie spotrebovala na pranie.

Mix Power System+

Spredu plnená práčka CANDY HCUD 129TWH5/1-S disponuje patentovaným systémom rozpúšťania pracieho prášku vo vode v špeciálnej komore. Z tejto komory potom dochádza ku kropeniu oblečenia počas procesu prania, čo má za následok zníženie času prania na krátkych 59 minút. Tento systém zabezpečí zvýšenie účinku prania aj pri teplotách od 20 °C. Vďaka tomu dochádza k celkovej úspore energií a možno prať spolu biele aj farebné oblečenie.

Inteligentné technológie práčky CANDY HCUD 129TWH5/1-S

  • Smart Dose: Práčka si bude automaticky dávkovať prací prostriedok a aviváž v závislosti od typu oblečenia, množstva a tvrdosti vody. Vďaka tomu bude vaše oblečenie vždy čisté a ešte dôjde k zníženiu spotreby pracieho prostriedku a aviváže.
  • SMART cyklus: Múdra funkcia vám umožní stiahnuť programy, ktoré budú maximálne vyhovovať vám a každému oblečeniu.
  • Smart Check-Up: Sleduje práčku CANDY HCUD 129TWH5/1-S a informuje vás o jej stave. Ak sa objaví nejaká chyba, Smart Check-Up vás na to upozorní, pomôže vám identifikovať príčinu a ponúkne možné riešenia.

Hlasový asistent

Pomocou hlasového asistenta budete môcť zistiť, aký program bude ideálny pre vaše oblečenie. Ide o jednoduché nastavenie v troch krokoch.

Citlivé senzory 

Spredu plnená práčka CANDY HCUD 129TWH5/1-S je opatrená citlivými snímačmi, ktoré detekujú hmotnosť oblečenia v bubne a vďaka tomu zvládne práčka CANDY upraviť množstvo použitej vody a elektriny. Ak je zaťaženie menšie ako polovičné, prací cyklus bude vyžadovať až o 70 % menej vody, času a energií.

Odložený štart

Práčka s predným plnením CANDY HCUD 129TWH5/1-S vám umožní naprogramovať začiatok prania na určený čas. Prací cyklus tak môžete spustiť až s 24-hodinovým oneskorením.

Bezpečnostné funkcie práčky s predným plnením CANDY HCUD 129TWH5/1-S

Zámok dverí

Pokiaľ už beží prací cyklus, práčka CANDY HCUD 129TWH5/1-S vám nedovolí otvoriť dvierka práčky. Tým zabráni nechcenému vyplaveniu vody z práčky.

Antioverflow

Pokiaľ dôjde k úniku vody, bezpečnostný systém Antioverflow uzavrie prívod vody do práčky, a tým zabráni pretečeniu.

Ochrana proti prepeneniu

Táto ochrana zamedzí prepeneniu v bubne práčky.


Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 65 kg

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice 1,5 m
Dĺžka odpadovej hadice 1,5 m (1,5 m)

Energetické parametre práčky 2021

Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia B

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky Bez sušičky
Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 16

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Štandardná (nad 50 cm)
Hĺbka 53 cm
Šírka 60 cm
Výška 85 cm

Funkcie

Funkcie práčky Parný program, Odložený štart, Rýchly program, Displej, Automatické dávkovanie, Ovládanie mobilom

Farba práčky

Farba Biela
Kód:  CANPR078
Produktové číslo:  31010117
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11