Obnoviť stránku

Candy GVSW40464TWC-S

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Candy GVSW40464TWC-S

Pre všetkých, ktorí nemajú možnosť sušiť svoje prádlo v byte alebo vonku, sa stane ideálnym domácim pomocníkom práčka so sušičkou CANDY GVSW40464TWC-S. Tá sa vyznačuje nielen svojím elegantným dizajnom, ale takisto aj modernými funkciami, ktoré maximálne uľahčia a spríjemnia jej používanie. S 1 400 otáčkami za minútu a bubnom s veľkým objemom (6 kg pranie/4 kg sušenie) sa môžete tešiť na to, že vaša bielizeň bude skvele vypraná aj dokonale vysušená. Spotrebič patrí do energetickej triedy B a disponuje nízkou hlučnosťou, ktorá pri bežnom praní neprekročí hranicu 58 dB.

Kľúčové vlastnosti práčky so sušičkou CANDY GVSW40464TWC-S

  • Moderná práčka so sušičkou za rozumnú cenu
  • Bubon Shiatsu s masážnymi bodmi pre šetrnú starostlivosť
  • Technológia Smart Touch – prepojenie práčky s inteligentným telefónom pomocou NFC
  • Kg detector – detekcia množstva vloženej bielizne a prispôsobenie prania
  • Ošetrenie parou pre ľahké žehlenie – Easy Iron
  • Mix Power System + - Sprchovanie bielizne pracou emulziou
  • Odložený štart až o 24 hodín
  • Sušenie v 3 úrovniach – extra suché, na žehlenie, na uloženie
  • Jednoduché ovládanie pomocou digitálneho displeja a otočného voliča
  • Ovládanie pomocou hlasu

Veľa funkcií práčky so sušičkou Candy

Na práčke so sušičkou Candy GVSW40464TWC-S budete mať na výber zo 16 programov, ktoré sa prispôsobia rôznym druhom tkanín. Okrem denného hodinového programu možno vybrať napríklad Bavlna, Rýchly či osvieženie parou pre ľahké žehlenie Easy Iron. Pokiaľ ide o sušenie, vyberiete si z 3 úrovní – extra suché, na žehlenie, na uloženie. Odložený štart vám umožní pranie i sušenie pohodlne naplánovať dopredu, napríklad aby ste mali všetko hotové po príchode z práce. 

Práčka so sušičkou Candy s funkciou Mix Power System

Mix Power System+ na práčke so sušičkou Candy GVSW40464TWC-S je patentovaný systém tvorený špeciálnou komorou na rozpúšťanie pracieho prášku spolu s vodou. Rozpustený prášok vo vode je následne kropený na bielizeň počas prania. Vďaka tejto technológii mohlo dôjsť k zníženiu času prania na iba 59 minút. Taktiež došlo k zvýšeniu účinnosti prania i pri nízkych teplotách napr. 20 °C.

Ovládanie práčky telefónom – to je Smart Touch

Práčka so sušičkou Candy disponuje funkciou Smart Touch, ktorá uľahčuje komunikáciu medzi vami a práčkou. Jednoduchým priložením mobilného telefónu na ovládací panel môžete práčku pohodlne ovládať. Stačí si stiahnuť aplikáciu Candy Simply-Fi (kompatibilná s Android i iOS) a povoliť funkciu NFC v mobilnom zariadení. Samozrejmosťou je možnosť sťahovania nových funkcií a cyklov alebo viesť rôzne štatistiky prania a prehľad čerpania energie. 

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 64 kg

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky So sušičkou
Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 16

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Úzka (do 50 cm)
Hĺbka 42 cm
Šírka 60 cm
Výška 85 cm

Funkcie

Funkcie práčky Parný program, Hmotnostná automatika, Odložený štart, Rýchly program, Displej, LED indikátory, Ovládanie mobilom
Technológie práčky Aquaoverflow
Kód:  CANPS015
Produktové číslo:  31008446
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03