Obnoviť stránku

CANDY GVSW 585TWHC-S

4,4 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CANDY GVSW 585TWHC-S

Candy GVSW 585TWHC-S je skvelým pomocníkom do každej domácnosti

Voľne stojaca automatická práčka so sušičkou Candy GVSW 585TWHC-S s predným plnením je skvelým pomocníkom do každej domácnosti. Vyniká svojou kvalitnou starostlivosťou o bielizeň a celým radom špičkových funkcií. Candy GVSW 585TWHC-S patrí do energetickej triedy A. Táto práčka Candy zvládne vyprať až 8 kg bielizne, pričom sušička dokáže vysušiť až 5 kg bielizne.


CANDY GVSW 585TWHC-S

Ovládajte práčku Candy GVSW 585TWHC-S pomocou smartfónu

Práčka so sušičkou Candy GVSW 585TWHC-S disponuje funkciou Smart Touch, ktorá uľahčuje komunikáciu medzi vami a práčkou. Jednoduchým priložením mobilného telefónu na ovládací panel môžete práčku pohodlne ovládať. Stačí si stiahnuť aplikáciu Candy Simply-Fi (kompatibilná s Android i iOS) a povoliť funkciu NFC v mobilnom zariadení. Vychytávkou je aj hlasový asistent, kedy práčku môžete ovládať hlasom.


Práčka so sušičkou vybavená radom dômyselných funkcií

Práčka so sušičkou Candy GVSW 585TWHC-S je vybavená funkciami pre odložený začiatok a koniec či detekciu množstva vloženej bielizne, ktorá automaticky prispôsobí prací cyklus objemu náplne. Praktickou funkciou je aj pokračovanie programu v mieste prerušenia v prípade výpadku prúdu a možnosť pridania bielizne po zapnutí práčky. Sušička Candy je vybavená senzorovým sušením s troma úrovňami a to extra suché, na žehlenie a na ramienko.

CANDY GVSW 585TWHC-S

CANDY GVSW 585TWHC-S

Dokonale rýchlo vypratá bielizeň

Mix Power System+ pri  práčke so sušičkou Candy GVSW 585TWHC-S je patentovaný systém tvorený špeciálnou komorou na rozpúšťanie pracieho prášku spolu s vodou. Rozpusteným prášok vo vode sa následne kropí bielizeň počas prania. Vďaka tejto technológii mohlo dôjsť k zníženiu času prania na iba 59 minút. Taktiež došlo k zvýšeniu účinnosti prania i pri nízkych teplotách napr. 20 °C.


Kľúčové vlastnosti práčky so sušičkou Candy GVSW 585TWHC-S

  • Bezdotyková technológia ovládania práčky Smart Touch
  • Hlasový asistent
  • Detekcia množstva vloženej bielizne
  • Senzorové sušenie s troma úrovňami
  • Ošetrenie parou – Bavlna, Syntetika a Osvieženie
  • Antikorový bubon Shiatsu s masážnymi bodmi pre šetrnú starostlivosť
  • Woolmark Apparel Care – certifikované šetrné sušenie vlny

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky So sušičkou

Funkcie

Funkcie práčky Ovládanie mobilom
Kód:  CANPS002
Produktové číslo:  31007471
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11