Obnoviť stránku

Candy GVS HY9A2TSE-S

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Candy GVS HY9A2TSE-S

Pre každého, kto má malý byt alebo početnú rodinu predstavuje kondenzačná sušička bielizne Candy s hybridným sušením Grand'O Vita Smart cenného pomocníka. Vďaka hybridnému systému je vybavená tepelným čerpadlom aj prídavným vykurovacím telesom. Ponúka preto svojim používateľom možnosť šetriť energie i čas. Tepelné čerpadlo umožňuje úsporné sušenie, aktivované vykurovacie teleso zase až o 30 % rýchlejšie sušenie. Sušička Candy patrí do úspornej energetickej triedy A++, takže nech vyberiete akýkoľvek zo 14 programov, rodinný rozpočet to nezaťaží. Vďaka špeciálnemu pohybu bubna bude vaša bielizeň málo pokrčená a vysušená ideálne pre ľahké žehlenie.

Kľúčové vlastnosti sušičky bielizne Candy GVS HY9A2TSE-S

  • Moderná kondenzačná sušička bielizne Candy s hybridným systémom sušenia
  • Energeticky úsporný spotrebič (trieda A++) vybavený tepelným čerpadlom i vykurovacím telesom
  • Ponúka 14 základných programov a možnosť ovládania cez inteligentný telefón
  • Galvanizovaný bubon sušičky s obojsmerným otáčaním pojme až 9 kg bielizne
  • Vďaka špeciálnemu pohybu bubna sa v sušičke Candy bielizeň príliš nekrčí
  • Senzory dohliadajú na proces sušenia, aby zodpovedalo presne vašej voľbe a množstva bielizne
  • Veľký digitálny displej sušičky prehľadne informuje o bežiacom programe
  • Bezpečnostný zámok zvyšuje bezpečnosť sušičky i domácnosti
  • Možnosť napojenia na odpad alebo využitie ergonomicky tvarovanej nádoby Easy Case
  • Sušička Candy bez problémov vysuší najjemnejšie textílie (overené certifikátom Woolmark)
  • Umožňuje odloženie štartu sušenia až o 24 hod.

Moderné technológie, moderný spôsob sušenia bielizne

Modernými technológiami nabitá kondenzačná sušička bielizne Candy GVS HY9A2TSE-S a jej galvanizovaný bubon s obojsmerným otáčaním si poradí až s 9 kg bielizne. Pomocou technológie Smart Touch ju môžete prepojiť s inteligentným telefónom a ovládať ju na diaľku alebo pomocou hlasu, kontrolovať jej technický stav alebo získavať užitočné informácie a sťahovať nové funkcie. Vďaka veľkému digitálnemu displeju budete mať dokonalý prehľad o priebehu sušenia. Môžete nastaviť požadovanú dĺžku sušenia (medzi 60 – 220 min.) alebo využiť možnosť odložiť štart sušenia až o 24 hodín. Vďaka senzorom, ktoré strážia proces sušenia, si môžete vybrať hneď zo 4 úrovní. Sušička Candy pripraví vašu bielizeň tak, aby bola extra suchá, pripravená na uloženie do skrine, na zavesenie na ramienko, alebo na žehlenie. A pretože sušička vďaka špeciálnemu pohybu bubna znižuje pokrčenie bielizne, bude pre vás i žehlenie jednoduchšie a časovo menej náročné.

Sušička bielizne Candy – jednoduchá, pohodlná a ekologická voľba

Ak sa obávate, že prevádzka sušičky na bielizeň je príliš energeticky náročná, potom sa obávate zbytočne. Sušička Candy GVS HY9A2TSE-S patrí k úsporným elektrospotrebičom z energetickej triedy A++. Hybridný systém sušenia umožňuje úsporný, rýchly a zároveň úplne efektívny spôsob sušenia bielizne. Vďaka dokonalým senzorom môžete bez obáv sušiť aj malé dávky bielizne a šetriť pritom čas i energie. Špeciálne senzory vašu bielizeň nielen zvážia, ale tiež automaticky zastavia proces sušenia vo chvíli, keď bielizeň bude suchá presne podľa vami nastavenej voľby. Vďaka tomu môžete sušiť už len 1 kg bielizne bez akéhokoľvek plytvania, zato so zaručeným dokonalým výsledkom. Sušičku Candy možno označiť za ekologickú voľbu však aj z iného dôvodu. Priamo vo dvierkach sušičky je umiestnený veľký vyberateľný zásobník Easy Case, do ktorého je možné zachytávať vodu počas cyklu sušenia. Takto získanú vodu je možné ďalej využiť v domácnosti napríklad pri žehlení alebo na zalievanie kvetov. Sušička Candy vám ponúka spôsob, ako si úspornou cestou zjednodušiť život.

Prehľad technológií:

  • Technológia Smart Touch – bezdotykové prepojenie sušičky pomocou technológie NFC so smart telefónom a jej ovládanie na diaľku, sťahovanie nových funkcií a cyklov, kontrolný cyklus, tipy a triky
  • Ovládanie sušičky pomocou hlasu
  • Kg detektor – detekcia množstva vloženej bielizne a prispôsobenie sušenie
  • Hybridné sušenie (Heat Pump + Heater) – kombinácia tepelného čerpadla a vykurovacieho telesa s možnosťou výberu úsporného sušenia (s tepelným čerpadlom) alebo rýchleho a efektívneho sušenia (s vykurovacím telesom)
  • Senzorové sušenie – 4 úrovne (Extra suché, Do skrine, Na ramienko, K žehleniu)
  • Časované sušenie – 60 – 220 min.
  • Ochladzovanie na konci cyklu

Prehľad funkcií:
Časované sušenie, Odložený štart až o 24 hod., Rýchle sušenie (30, 45, 59 min.), Ochrana proti pokrčeniu, Pamäť, Zablokovanie tlačidiel, Ukazovateľ zanesenia filtra, Ukazovateľ naplnenia nádoby na vodu, Bezpečnostný zámok dverí, Tichý chod, Kontrolka konca cyklu

Prehľad programov:
14 základných programov + Smart Touch:
Uteráky, Prikrývky, Eco Bavlna – úspora energie vďaka hybridnému sušenia, Rýchla bavlna – úspora času vďaka hybridnému sušenia, Mix&Dry, Syntetika, Košele, Farebné, Džínsy, Športové, Vlna – Woolmark Apparel Care certifikácia, Antialergénny, Odstránenie pokrčenia, Osvieženie, Smart Touch (pre prepojenie sušičky s inteligentným telefónom)

Možnosť napojenia na odpad:
Áno (hadička je súčasťou dodávky)

Nádoba na vodu:
Áno – Easy Case (5 l – nádoba umiestnená vo dvierkach)

Objem bubna:
115 l

Materiál bubna:
Galvanizovaný

Parametre a špecifikácia

Energetické parametre sušičky

Kapacita sušičky 9 kg
Hlučnosť 66 dB
Odhadovaná ročná spotreba energie 259 kWh/annum

Rozmery sušičky

Hĺbka 59,5 cm
Šírka 60 cm
Výška 85 cm
Hmotnosť 41 kg

Funkcie

Funkcie sušičky Napojenie na odpad, Odložený štart, Displej, Rýchly program, Detská poistka
Kód:  CANSU010
Produktové číslo:  31100948
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07