Obnoviť stránku

CANDY GV 1310TWHC3

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

CANDY GV 1310TWHC3

Túžite po vylepšení do vašej domácnosti, ktoré vám uľahčí každodenný život? V tom prípade siahnite po práčke značky Candy s triedou energetickej úspornosti A+++. Model GV1310TWHC3 pojme na jeden cyklus až 10 kg bielizne. Ide o voľne stojaci spotrebič s praktickým predným plnením. Ponúka niekoľko programov, medzi ktoré patrí napríklad program na jemnú bielizeň alebo rýchly program. Určite oceníte aj funkciu odloženého štartu a konca. Používateľský komfort spríjemní prehľadný displej.

Kľúčové vlastnosti

  • Kapacita 10 kg
  • Odložený štart/koniec
  • Fuzzy logic
  • Program na jemnú bielizeň
  • Rýchly program
  • Ochrana proti pretečeniu

Úspora vody aj energie

Špeciálna senzorová technológia Fuzzy Logic dokáže sama zvážiť bielizeň a tiež rozpoznať, ako prebieha pranie. Vychádzajúc z nameraných hodnôt nastaví nielen spotrebu vody a pracieho prostriedku, ale aj dĺžku celého pracieho cyklu. Vďaka tomu práčka perie efektívnejšie. Zároveň šetrí elektrickú energiu, aj spotrebu vody.

Kód:  FAC0008r
Produktové číslo:  31006142
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06